Mit 2 jungs treffen

hoe flirten mannen via whatsapp

warum verheiratete frauen flirten Home / Blog / Flirttips

Jawel, hier is ‘ie dan eindelijk. De ultieme flirttips guide. En we zijn er trots op! In dit artikel ga je alles leren over flirten wat je nog nooit eerder hebt gelezen.

Dit artikel is specifiek voor mannen.
Als vrouw ga naar dit artikel:.

Na dit artikel weet subtiel flirten op whatsapp je precies:

 • Het essentiële #1 flirt-basisprincipe. Zonder wordt je nooit goed
 • De Lekker-PUH methode voor succesvol flirten
 • De 3 ingredienten van aantrekkingskracht die jou onweerstaanbaar maken
 • Waarom leuke gesprekken killing zijn voor je succes
 • Hoe je overal (online, overdag, in de kroeg, in de trein) vrouwen versiert

Maar let op! Ik heb je zoveel te vertellen over succesvol flirten dat het lang niet allemaal in 1 artikel past.

Daarom heb ik een voor je geschreven waarin je exact leert hoe je een vrouw wild aangetrokken tot je maakt.

Je ontdekt een aantal kant-en-klare zinnen om nooit meer saaie gesprekken te hebben, en de lichaamstaal-technieken waarnee je haar zelfs zonder iets te zeggen versiert.

Inhoud van dit artikel:

Ingrediënten van Aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen

Om succes te hebben met een vrouw, of het nu in de kroeg is, via een vereniging of via een vriendengroep, er zijn een aantal dingen die je moet begrijpen. Er zijn een aantal ingrediënten die je nodig hebt om écht succesvol te worden met vrouwen en alles niet meer aan kans over te laten.

Succes = Aantrekkingskracht(Mannelijkheid+Flirten) + Connectie

Aantrekkingskracht op zijn beurt bestaat uit:

Mannelijkheid
Leiden en dominantie. Niet reactief zijn op haar. Jij bent de stabiele boom waar zij als eekhoorntje omheen kan dartelen.  Wil je hier meer over weten? Lees dan wat je kan leren van Christian Grey uit 50 Tinten Grijs:

Hier zie je alvast een video hoe Daan dominantie gebruikt om vrouwen aan te spreken:

Flirten
Dat leer je in dit artikel ;-)

Connectie
Normaal gesproken zijn we hier allemaal al goed in. Oppervlakkige connectie waarin we informatie uitwisselen maar niet echt emotioneel in elkaar geinvesteerd raken. Een veel sterkere manier is Diepe Connectie. Wil je weten hoe je diepe emotionele connecties creëert? Lees het hier:

Hoe mann sucht frau über 50 flirt je: Het #1 Basisprincipe

Okee, nu gaan we echt down the rabithole. Hoe flirt je? Laten we eerst kijken hoe normale gesprekken er vaak uitzien. De man spreekt haar aan en steekt een spervuur van vragen op haar af… Waar kom je vandaan? Wat doe je voor werk? Wat zijn je hobbies? Heb je broers of zussen?

Het probleem met al deze vragen is dat je gewoon informatie aan het uitwisselen bent. En dat is SAAI. En daardoor gaat ze zich nooit tot je aangetrokken voelen!

Het antwoord hierop zit in de laatste zin. Aangetrokken VOELEN. Precies je wilt haar iets laten voelen, haar emoties geven, in plaats van rationeel informatie uit te blijven wisselen.

Een vrouw wil emoties ervaren bij je… DAT is waar aantrekkingskracht zit.

En de nummer één flirtmethode daarvoor is SPEELS ZIJN. Je wilt een beetje met haar spelen en zorgen dat zij ook met jou gaat spelen. Het zorgt voor een positieve spanning. Dit ‘spel’ en deze spanning zijn woestaantrekkelijk.

Het probleem is dat we vaak geleerd hebben dat spanning fout is. We willen lief en aardig zijn en vooral alle spanning vermijden of uit de weg gaan. Want spanning is ‘slecht’. Wanneer je de tips gaat opvolgen die ik je straks ga geven ga je eerst waarschijnlijk denken: “Oh nee, ik wil geen spanning creëeren, ik wil lief en aardig zijn.” Echter is er ook zoiets als positieve aantrekkelijke spanning. Alleen dat hebben we nooit geleerd ;)

Ik daag je uit om het uit te proberen en te ervaren hoe gaaf flirten is!

Hier zie je als voorbeeld een video van Daan waarin hij samen met een meid die hij versierde analyseert hoe dat precies ging. De speelsheid druipt er vanaf.

Tips om te flirten: Het Lekker PUH principe

“Okee leuk, speels zijn en spanning creëeren.. maar hoe doe je dat?” zie ik je denken. Je hebt geluk want dat ga ik je nu vertellen!

Als handzame tool bij het flirten hebben we de Lekker PUH methode ontwikkeld.

PUH staat voor:

 • (P)lagen
 • (U)itdagen
 • (H)umor

Bedenk continu wanneer je iets zegt of het voldoet aan één of meerdere van deze labels. Doet het dat niet? Dan ben je niet aan het flirten.

Humor is de meest toegankelijke van deze drie voor veel mensen. De andere twee, plagen en uitdagen, creëren de spanning waar we het zojuist over hadden.

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is haar plagen als je iets te weten komt over haar:

“Oh je bent advocaat? Aaah zo iemand die graag criminelen op straat houdt, leuk is dat!”

Essentiëel hierbij is dat je altijd glimlacht! Daarmee geef je aan dat je flirt i.p.v. het serieus meent en gewoon een botte zak bent.

Een andere methode is bewust een statement maken die niet klopt waarmee je haar pest. Stel ze is typisch een stads meisje,dan kan je zeggen:

“Volgens mij kom jij eigenlijk uit zo’n klein boerendorpje uit het oosten van het land… Je bent echt zo’n schattig boerinnetje…”

Wederom zeg je het met een grote glimlach. Wat gebeurt er? Waarschijnlijk gaat ze iets leuks terug zeggen wat de spanning nog wat opvoert. En DAT is flirten! Je plaagt haar en daagt haar uit te reageren.

Hou het vol, deze spanning. Soms voel je dat deze spanning, als je heen en weer gevatte opmerkingen maakt, alleen maar toeneemt. Je voelt dan sterk de behoefte om de spanning te ‘killen’ door bijvoorbeeld te gaan lachen (hahaha) of te zeggen dat het een grapje was. DOE DIT NIET! Je wilt idealiter dat ZIJ de spanning als eerste verbreekt.  Omdat jij als man de spanning beter aan zou moeten kunnen dan haar. Daar scoor je punten mee!

Flirt zinnen die het verschil maken

We kennen allemaal de cheasy openingszinnen “Ken ik jou niet ergens van”? En andere slechte flirt zinnen als “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?” Maar in de komende minuten lees je wat je nu écht moet zeggen en doen om die meid aan de haak te slaan.

Zit je er klaar voor? Hier komt een inzicht That will blow your mind:

Wát je zegt is helemaal niet zo belangrijk als je denkt. Het gaat erom hóe je het zegt en wat je nonverbaal naar haar communiceert. Flirt zinnen zijn niet belangrijk! De tekst die je uitspreekt is slechts 8% van álle communicatie. En juist vrouwen zijn erg goed in het opvangen van nonverbale communicatie.

Een vrouw let op de energie van het gesprek en de speelsheid. Niet de exacte inhoud.

In principe kan je dus ALLES zeggen als je het maar met de juiste intonatie en non-verbale communicatie doet.

Als bewijs zie je Daan het hier doen in deze twee video’s:

Overigens, ook als je een briljante flirt-zin hebt ga je het niet redden zonder de juiste delivery. Dus focus vooral niet op de zinnen, maar op je eigen vibe en energie!

De nummer één tip die ik je daarbij kan geven is:

Zorg dat je alles wat je zegt en doet ZELF vooral heel erg leuk en grappig vindt en dat je het ook daarom zegt. Als je van alles zegt en doet alleen maar om een indruk bij haar achter te laten, dan is de kans groot dat niks wat je zegt aan komt.

Flirt SMSjes wanneer je met haar appt

Okee, je hebt haar telefoonnummer… Maar nu? Hoe hou je haar nu warm tot aan de volgende date? Of misschien heb je al een vriendin maar wil je het warm houden via de flirt smsjes die je haar stuurt?

Ook hierbij gaat het om emotie. Emotioneer je haar? Of blijft het saai en oppervlakkig. De standaard vraag die je jezelf kunt stellen bij elk bericht dat je schrijft is: “Krijgt ze hier een glimlach van”. Zo nee, dan moet je iets anders sturen!

Omdat je geen nonverbale communicatie kunt laten zien in je texts, gebruik je de knipoog en het tongetje om aan te geven wanneer een zin plagend of uitdagend bedoeld is.

Zie het verschil:

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is.”

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is ;)”

Door de knipoog wordt de intonatie waarmee zij het in haar hoofd hoort gelijk anders.

Wil je alles weten over flirten via whatsapp? Je leest het in dit artikel:

Online Flirten met Tinder of datingsites

Misschien zit je op een datingsite of Tinder. Of misschien heb je haar op Facebook en vraag je je af hoe je nou online met haar moet flirten.

Het grote verschil met flirten op whatsapp (zoals je hierboven las) is dat je haar vaak nog nooit ontmoet hebt. Je begint dus helemaal vooraan met haar interesse wekken. Zoveel kerels die haar contacten en daartussen moet jij ervoor zorgen dat ze jou juist leuk gaat vinden.

Hoe doe je dat, online flirten?

Door jezelf bij elk ding wat je zegt af te vragen: Zou elke gemiddelde kerel dit zeggen? Zo ja, zeg het dan niet! Daarnaast blijft de regel gelden of ze er een glimlach van krijgt.

Wil je alles weten over hoe je online flirt? In dit artikel lees je alles over Tinder, inclusief real-life voorbeelden. Deze informatie is ook te gebruiken om datingsites of Facebook.

Flirten met lichaamstaal

We communiceren altijd wat, zelfs als we niks zeggen.  Hier volgen drie tips om je lichaamstaal onder controle te krijgen en te flirten.

Tip 1: Leer communiceren met je lichaam
Leren dat te communiceren wat je wilt. Anders gezegd: hoe je aantrekkelijker kunt zijn dan andere mannen, zonder per se iets te zeggen. Dit wordt ook wel sub-communicatie genoemd, de communicatie die op een heel primair niveau, namelijk het niveau van body language plaatsvindt.

Omdat deze communicatie op een dergelijk primair niveau gebeurt is het ook heel lasting om iemand voor de gek te houden op deze manier. Vrouwen kunnen beslissingen maken op basis een split second indruk van iemand. Dus faken wordt lastig. Maar het is wel iets dat je kunt verbeteren. Tip nummer één is je bewust te worden wat je communiceert. Kijk wat vaker in de spiegel of een winkelraam. Vraag het aan anderen.

Tip 2: Ontdek het verschil tussen mooi en sexy
Er is een verschil tussen een mooie man en een sexy man. Dit wordt met name gecommuniceerd via wat hij uitstraalt door zijn lichaamstaal: zijn uitstraling. En menig vrouw verkiest een sexy man boven een mooiboy, een man met model looks, als hij niet sexy is. En hoe werkt dat dan, zo’n uitstraling? Dat heeft te maken met hoe deze man zijn lichaam gebruikt.

Als je lekker in je vel zit dan ‘draag’ je je lichaam anders. Je houding klopt, alles is in één lijn. Dat lijkt misschien iets klein maar het spreekt boekdelen. Doordat je lichaam in rechte lijn, rechtop staat, kun je bijvoorbeeld beter – dieper – ademen. Tip nummer twee is meer rechtop te staan en dieper te ademen. Doe desnoods alsof je een boek op je hoofd moet dragen.

Wanneer je dieper ademt ben je meer op je gemak, denk je helderder na en kun je beter op je omgeving reageren. Regelmatig sporten - zoals yoga en krachttraining - dwingen je een betere houding aan te nemen.

Tip 3: Leer te communiceren met zelfvertrouwen
Je bent meer in het hier en nu. Je laat zien dat je andere (alpha) mannen niet uit de weg gaat. Je duikt niet weg maar je hebt er vertrouwen in dat je om kunt gaan met wat er op je pad komt. Je laat zien dat je controle hebt over jezelf en over de situatie. De lichaamstaal die hier bij hoort is: voeten schouder breed, hoofd omhoog en borst vooruit (zonder te overdrijven).

Intens oogcontact, en aanrakingen gebeuren dikwijls op een autoritaire manier, zoals het geven van klapjes op de schouder, borst, nek en gezicht van anderen. Zorg ervoor dat je bewegingen duidelijk en doelgewust zijn. Je hoofd is naar boven en je straalt uit dat je weet waar je naartoe wilt. Je schuifelt niet maar je loopt met een swing in je beweging.

Je houding is er één van goede energie uitdelen. Je probeert iedereen een goed gevoel te geven zodat je vanzelf een spoor van blije en glimlachende mensen achterlaat. Wanneer je dit gaat doen zal je vanzelf merken dat vrouwen veel ontvankelijker zijn om met je te flirten.

Hier zie je een voorbeeld hoe Daan nummertjes regelt (en zelfs zoent) zonder te praten. Door dus alleen flirten met lichaamstaal:

6 Tips voor de juiste flirtmentaliteit

Flirten hoeft dus ook niet altijd seksueel te zijn (voor de zieke geesten onder ons). Echter door allerlei negatieve sociale conditionering lijken we het flirten massaal verleerd te zijn. 

Sommige mensen denken dat flirten is iets dat je uitsluitend in een bar of kroeg doet. Niets is minder waar. Flirten doe je overal. Zodra je mensen ontmoet kun je flirten.

Hier volgen 6 tips om je flirt mentaliteit een flinke boost te geven.

Tip # 1: Flirten is geven, niet nemen
Wanneer je houding er eentje is van geven zonder iets terug te verwachten zul je veel meer plezier beleven aan het flirten.

En degene met wie je flirt ook overigens! Zie het als een geschenk, iets dat anderen opvrolijkt, positieve energie die wordt doorgegeven.

Tip # 2: Let op de reactie
Wanneer anderen niet vrolijk worden, op welke manier dan ook, van jouw flirtgedrag dan is het geen flirt! De reactie is de spiegel van jouw gedrag.

Wanneer een ander terughoudend reageert betekent het dat je mogelijk wel iets terugverwachte. Je flirt, zeg maar je geschenk, was dan niet onvoorwaardelijk.

Wanneer er een voorwaarde zit aan een cadeau is het niet echt een cadeau. Het is dan meer een transactie, vermomd als een geschenk en daar hebben mensen meestal geen zin in.

Flirten dient te leiden tot een glimlach, tot vrolijkheid, tot blijde gezichten.

Tip # 3: Flirten doe je voor jezelf
Flirten doe je omdat JIJ het leuk vindt. Tuurlijk wil je dat je op de goede manier overkomt. En je zult vast wel eens verkeerd begrepen worden.

Maar grosso modo zullen mensen positief reageren (en als dat niet het geval is, dan wil je misschien van omgeving veranderen).

En dat beinvloed weer het gevoel dat je over jezelf en je leven hebt. Je gaat een bepaalde warmte uitstralen waardoor je zelf ook gaan zien of voelen als een warm persoon.

Tip # 4: Flirten is aantrekkelijk
Flirten getuigt van vrolijkheid, van lekker in je vel zitten, van lef en van een positieve onverschilligheid. Bovenal getuigt het van spontaniteit. Het laat zien dat je door hebt waar het om draait in het leven: relaties.

Mensen die snappen waar het om gaat, dat mensen belangrijker zijn dan dingen of werk, zijn ook gelukkiger. Zo zijn we kennelijk gemaakt. We hebben in ieder geval (allemaal – zonder uitzondering!) behoefte aan menselijk contact en warmte.

En mensen die gelukkiger zijn hebben meer ‘over’ om aan anderen te geven. Ze zijn ruimhartiger en positiever.

Het is algemeen bekend uit de wetenschap die zich bezig houdt met mensen die bovengemiddeld lang (en gezond) leven dat deze mensen een hechte en warme gemeenschap om zich heen hebben.

Tip # 5: Flirten vergroot je vriendenkring
Een aantrekkelijke man heeft een aantrekkelijk leven. Daar horen (mijn inziens) vrienden bij. En je wilt niet alleen mannelijke maar ook vrouwelijke vrienden, om meerdere redenen.

Vrouwelijke vrienden geven je bepaalde zaken die mannen je niet kunnen geven (gelukkig maar).

Zo is het moeilijk om vrouwen echt aan te voelen wanneer je geen vrouwelijke vrienden hebt. Ook is uitgaan heel anders wanneer je samen met een (aantrekkelijke) vriendin op stap gaat.

Tip # 6: Flirten maakt je bekwaam

Iets waar je je op focust daar wordt je beter in, punt. Hoe vaker je het doet, hoe comfortabeler je wordt en hoe meer je gaat spelen met al je flirt wapens. Je stem, je glimlach, je blik, et cetera.

Waar je beter in wordt ga je doorgaans ook leuker vinden. Je zult meer vrouwen ontmoeten, meer avonturen beleven en meer leren. Dat geldt voor je werk, voor het zakelijk flirten.

Het is algemeen bekend dat in vrijwel alle gevallen je vermogen om met mensen om te gaan de belangrijkste factor is voor hoe steil de carrièreladder voor jou zal zijn.

Flirten in de trein

Een station is een doorvoerhaven. Mensen komen er om van plek A naar plek B te komen, hooguit een koffie te scoren, maar verder willen ze er zo kort mogelijk vertoeven. Anders dan op straat waar mensen soms doelloos rondzwerven hebben OV-gangers altijd een bestemming: college, werk, thuis, familiebezoek, noem maar op. Daar zitten ze mee in hun hoofd en door de externe chaos van het station – de drukte en het lawaai – wordt dit alleen maar versterkt. Aan jou als man de taak om haar aandacht te trekken. Belangrijk daarbij is zorgen dat ze je al ziet wanneer je haar aanspreekt door van voren aan te spreken en luidt te zijn. Ga ervan uit dat ze door wil lopen omdat ze ergens heen wil, dus wees wat dominant in haar stoppen. Houd het vervolgens kort, ze wil graag door. Informeer wat ze aan het doen is zodat je weet hoeveel tijd je hebt, houd een korte interactie, en pak snel haar numme.

Flirten op het werk

Als je flirt op het werk wil je iets behoedzamer te werk gaan dan in de kroeg of op straat. Je collega’s hoeven het niet allemaal te weten, en het geeft zelfs nog een extra spanningselement als je het geheim weet te houden voor de afdeling. Zorg dat je stapje voor stapje te werk gaat als je flirt met een collega. Een goede test is aanraking. Als de ander niet terugdeinst weet je dat je op de goede weg bent.

Ga niet ellenlange lunchen met degene die je leuk vindt. Zorg gewoon dat je haar nummer krijgt en probeer buiten het werk iets af te spreken. Of reis samen, indien mogelijk, wanneer je naar huis gaat. Ga haar vooral niet versieren tijden een bedrijfsuitje of een vrijdagmiddag borrel op het werk. Je brengt niet alleen jezelf en je baas in een lastig pakket, maar ook degene op wie je verliefd bent.

De beste tip is nog wel: Flirt met iedereen! Zoals je eerder las is flirten een life-skill die je altijd overal kan gebruiken. Maak het je persoonlijkheid. Jij bent die flirterige kerel.

Op deze manier wordt het makkelijker iets meer te flirten met één dame zonder dat het gelijk raar is of opvalt.

Flirten op school

Je wilt flirten op school met een leuk meisje? Een van de belangrijkste valkuilen is dat je haar teveel aandacht geeft en veel bij haar gaat staan. Het voordeel van flirten op school is dat je haar vaak ziet en je zult dan ook een zaadje moeten planten die steeds groter groeit over tijd.

Flirten op school doe je dan door haar af en toe een flirterig complimentje te geven of even heel kort een paar zinnen met haar te wisselen en dan direct weer weg te lopen. Dit straalt non-needyness uit. Doe het vol zelfvertrouwen. Ze zal denken: damn die jongen is leuk zeg!

Bij flirten op school is het van groot belang dat je wel zorgt dat ze je ziet als potentieel vriendje in plaats van als gewone vriend. Flirten is een belangrijke sleutel. Maar ook mannelijkheid en leiden. Raak haar eens aan en kijk hoe ze reageert. ‘Sleur’ haar eens naar een plek in de kantine. Jij bent de mannelijke leider.

Je flirt succes rate verhogen

Succesvolle flirts toeval?

Misschien ken je het. De ene avond ben je wel succesvol met vrouwen en de andere avond niet, terwijl jij toch echt gewoon dezelfde persoon bent. Of niet? Ik vraag me dit wel eens af, omdat ik zoals je weet vrij ‘serieus’ bezig ben met de kunst van het versieren ;-). Serieus, de ene avond knal ik dwars door het dak en andere avonden maak ik niets klaar.

Erger nog. Ik heb dan zelfs geen leuke avond. Krijg dan zelfs ideeen in mijn hoofd als is het niet beter was dat ik thuis was gebleven. Gek eigenlijk, de ene avond ben je helemaal top, helemaal ‘on’ en de volgende avond bak je er niks van. En ga je een labeltje op jezelf plakken dat je een ‘mislukkeling’ zou zijn.

En dat, beste vrienden, is wat ik met deze blog uit je hoofd wil praten: dat je ooit nog een labeltje op jezelf gaat plakken en gaat geloven dat je het niet kunt. In plaats daarvan ga ik je leren hoe je altijd door moet blijven gaan, hoe moeilijk het soms ook is.

De ene nacht heb je het en de andere niet

Hoe kan het nou, wat is dat – dat je het de ene nacht hebt en de andere nacht volledig ‘uit vorm’ bent? Als je ‘ns wat afstand neemt en nuchter naar de situatie kijkt, wat doe je dan anders op de avonden dat je super goed bezig bent en de avonden dat je er niets van bakt?

Dan zie je, mijn vriend, dat het verschil zit in het volgende:

 1. Je hebt helder wat je doel is, waarom je die avond gaat stappen.
 2. Je hebt een positieve verwachting.
 3. Je gaat hierdoor alle leuke mensen zien die er rondlopen.

Eigenlijk is het antwoord heel simpel: het heeft te maken met.......tadaa….... komt ie…... jouw… focus!

Je hebt de leiding genomen over waar je je op richt. Over jouw gedachten dus. Hierdoor alleen al, doordat je beseft dat je hier controle over hebt, kom je in een goede staat. En doordat je alleen maar positieve dingen ziet kan het niet anders dat je in een super staat komt. Je wilt he-le-ma-al LOS!!

Het begint dus allemaal met de vraag: met welk doel ga je uit die avond?

Analyseren van je beste avonden

Ook al ben je in een super fun state, toch zorg je ervoor dat je volledig in het moment bent. Je bent volledig aanwezig daar op dat moment. Je hebt rust in jezelf gevonden. Je kunt weer helder nadenken. Dat je volledig plezier aan het maken bent. Ik besef me dat dit allemaal rete abstract en vaag voor je kan klinken.

Daarom heb ik een opdracht voor je. Analyseer je beste avonden eens en kijk waar het nu echt aan lag dat je helemaal ‘on’ was.

Schrijf alle dingen op, zo veel mogelijk redenen, waarvan jij denkt dat het daardoor komt.

Als ik naar mezelf kijk weet ik precies hoe het komt. Mijn topavonden komen doordat ik zo gefocussed ben dat ik precies weet hoe ik mijzelf ga gedragen en hoe ik mij moet voelen om resultaat te bereiken. Met gedragen bedoel ik wat voor energie ik om mij heen heb, wat voor vibe ik uitstraal.

Ik ben me dus 100% bewust van welke energie ik projecteer! Als ik iemand aanspreek, hoe praat ik dan? Met wat voor intonatie praat ik? Heb ik het over serieuze onderwerpen of ben ik speels? Ben ik saai of heb ik superveel plezier door wat ik vertel?

Flirten en je vrij voelen: een visualisatie oefening

De meeste successen heb ik behaald doordat ik mijzelf super vrij voelde op die avond. Vrij als een kind, speels maar wel met een seksueel tintje als het gaat om het bereiken van mijn doel. Dat wil zeggen op een manier dat ik laat merken dat ik seksueel geïnteresseerd in haar ben zonder me daarvoor te schamen.

Mijn focus voordat ik ga stappen is daarop dat ik speels en onschuldig ben in de manier waarop je me gedraag, ik heb een volledig positieve energie in mijn lichaam. Maar ik heb wel duidelijke seksuele intenties en daarin ben ik schaamteloos.

Deze balans vinden is niet altijd even makkelijk en om je te helpen heb ik daarom ga ik je op weg helpen met een visualisatie oefening.

Je loopt de club in en je spreekt de mooiste vrouwen aan die je ziet. En iedere keer als je een vrouw aanspreekt vraag je jezelf: hoe moet ik mezelf voelen? Wat voor focus moet ik hebben? Een speelse vibe, onschuldige vibe! Zie jezelf zo en weet precies hoe je jezelf gaat voelen, hoe je jezelf gaat gedragen. Met die speelse, onschuldige, positieve, seksuele schaamteloze vibe!

De juiste flirt focus

Als je dit gaat doen krijg je een superkrachtige focus. En als je die focus hebt moet je die vasthouden tot het einde van de nacht. Je dient de hele nacht gefocussed blijven op jezelf, op hoe je je gedraagt en hoe je je voelt. Daarna is het een kwestie van repetitie, repetitie, repetitie. Blijven doorgaan, blijven doorgaan, blijven doorgaan.

Als je dat doet gaat deze focus jouw success rate dramatisch verhogen. Als je geen doel hebt en niet weet hoe je moet voelen en hoe je je moet gedragen om vrouwen te versieren - en je slechts hoopt dat je de juiste vibe te pakken krijgt -  dan kun je het vergeten mijn vriend!

Dan is het net gokken: je hebt geen idee wanneer je gaat winnen. Maar als je je van te voren instelt, zorgt dat je de juiste focus hebt - en je jezelf ook zo gedraagt tot het einde van de nacht zul je zien dat je vaker en meer consistent succes behaalt dan je ooit voor mogelijk hield. Go do this shit! 

Flirttips van een vrouw

Als laatste heb ik speciaal voor jou een vriendin, Roos, gevraagd om wat flirttips te geven die ze elke man zou geven. Roos is psychologe en gespecialiseerd in daten en relaties.

Here she goes:

Niets is voor ons vrouwen zo onaantrekkelijk als onzekere mannen. Een man die onzeker overkomt kan eigenlijk niet flirten, simpelweg omdat wij niet op vallen op onzekere mannen. Serieus; ook al heb je niet een strakke sixpack, grote inhammen en teveel rimpels; een vrouw kijkt daar graag doorheen. Dus ga je onzekerheid te lijf en je zult het verschil merken.

Droog oefenen met flirten
Ja ja….alles kan je leren. Dus ook zekerheid. Ga voor de spiegel staan en kijk naar jezelf. Wat zie je? Probeer de positieve punten op te merken en negeer de negatieve punten. Heb je mooie blauwe ogen? Brede kaaklijn? Let er maar eens op en noem 5 dingen die je mooi vindt van jezelf. Herhaal dit 2 x per dag gedurende een aantal weken. Je zal merken dat je positiever naar jezelf gaat kijken!

En ssssst een geheimpje; vrouwen oefenen ook hun mooiste en zwoelste blik voor de spiegel (ik in ieder geval wel).

Oefen met flirten in het wild
Zie het als een uitdaging. Neem een willekeurige bus/tram of trein. Zie je een meisje die je waar je wat bij voelt? Optioneel: Als je het jezelf niet lastig wilt maken neem dan niet een meisje uit die je te aantrekkelijk vindt; om te voorkomen dat het gevoel dat ‘jij te min bent voor haar’ krijgt (daar wil je sowieso vanaf, maar begin met dan dus met een vrouw waar je jezelf niet onzeker bij voelt).

Ga er tegenover zitten of in ieder geval zo dat je oogcontact kan maken. En oefen maar. Ga niet als een zombie naar haar staren, maar laat af en toe je blik op haar vallen, niet te lang. Als ze terugkijkt lach je eventjes, maar ook niet teveel. Zodra je oogcontact hebt gemaakt stap je de volgende halte uit. En als je uitstapt lach je eventjes en begroet je haar, met een knikje of een ‘hoi’. Wedden dat je met een blij gevoel uitstapt?

Flirten met zelfspot
Stel je bent in een situatie terecht gekomen dat je al met een mooie dame aan het praten bent. Je voelt dat je rood wordt, of dat je opeens geen woorden meer kan vinden en dat je wat aan het stamelen bent. Je voelt aan alles dat je dit gesprek helemaal gaat verpesten en dat het zo helemaal verkeerd af gaat lopen.

Doe dan precies het tegenovergestelde en steek de draak met jezelf! ‘Jeetje, wat sta ik hier nu te stamelen! Kijk mij nou.’ Zelfspot vinden vrouwen namelijk net zo aantrekkelijk als zelfverzekerde mannen (niet té trouwens).

Ga dan gewoon lachen terwijl je oogcontact houdt. Zeg dat je je dit keihard aan het verpesten bent en dat je daar wel vaker last van hebt. Met een glimlach! Maak geen cliché opmerking als: ‘ik ben door jou afgeleid’; dit pakt alleen maar goed uit als je zeker van je zaak bent.

Dus lach om jezelf, zeg dat je het even niet meer weet en stel een vraag aan haar zodat jij je kan herstellen. Bijkomend voordeel; je komt geïnteresseerd over (wat vrouwen ook zeer op prijs stellen)

Flirten met jezelf
Leer meer jezelf te zijn. Pas je niet aan aan je vrienden of maak jezelf niet onzichtbaar. Hoe meer je jezelf bent, hoe meer vrouwen op je zullen vallen. Niemand valt op nep en authentieke mensen zijn altijd aantrekkelijk! Dus kom je een feestje binnen, verdwijn dan niet naar het vriendengroepje met bier, maar loop de ruimte rond en stel jezelf voor aan de dames. Daar vallen we op ;-).

Flirttips voor mannen alleen? Of ook voor vrouwen

Zijn deze flirttips alleen voor mannen? NEE! Als AttractionGym zijnde specialiseren we ons met name in het coachen van mannen. We helpen mannen beter te worden met vrouwen en in hun liefdesleven. Echter is flirten een universele vaardigheid.

Daarom is dit artikel zo nuttig voor zowel mannen als vrouwen!

Sterker nog, het flirten beperkt zich niet eens tot het dating-terrein. Misschien ken je wel van die mannen die bij iedereen geliefd zijn. Niet alleen bij vrouwen, maar juist ook bij andere mannen. Of mensen die in het zakenleven heel succesvol zijn, bijvoorbeeld in sales.

Vaak komt dit doordat deze mensen van flirten hun standaard modus hebben gemaakt.

Hier komt het eerste belangrijke inzicht voor je: Vaak wordt flirten gezien als een tool die je af en toe inzet. Maar echt succesvolle mensen hebben van flirten hun lifestyle gemaakt. In plaats van oppervlakkige connectie­-bouwende gesprekken, hebben ze standaard aantrekkingkracht-bouwende gesprekken!

Geplaatst: 21 Feb 2018 | Door: Arnoud |

HIDE

Je leven is inmiddels rijk genoeg aan vrouwen dankzij alle tips op onze website... Nu ga je nadenken over andere aspecten in je leven. Nieuwe vrienden maken bijvoorbeeld. Doordat je waarschijnlijk even andere prioriteiten hebt gesteld heb je dit aspect van je leven minder kunnen onderhouden....

Geplaatst: 18 Feb 2018 | Door: Daan |

HIDE

Als je opzoek bent voor een interview met een flirtcoach voor mannen, dan zit je hier goed. Klik dan hier om contact met ons op te nemen. En als je op zoek bent naar een flirtcoach voor vrouwen, dan verwijs ik je door naar datingcoach Mathijs. [optin] Wat je moet weten over flirtcoach...

Geplaatst: 19 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

Je hebt je dit waarschijnlijk al honderden keren afgevraagd na een mislukt avondje stappen én bent de frustratie nu zó zat, dat je besloten hebt om het aan het internet te vragen. Dan feliciteer ik je nu, want het antwoord krijg je hier van mij. Andere vragen die je kunt hebben en...

Geplaatst: 14 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

In dit artikel vertel ik je 5 Versiertrucs die zo effectief zijn dat ze je succes met vrouwen versieren door het dak zal gaan. Voordat je begint te lezen, check eerst deze video: [OPTIN] Je leest dit omdat je legioenen aan vrouwen wilt versieren, of juist die ene speciale vrouw. Je kent me vas...

Geplaatst: 14 Oct 2015 | Door: Daan |

3 dansmoves

Ben je wel eens op een salsa feest geweest? Dammnnn die mannen kunnen goed dansen! En vrouwen vinden het heerlijk. Iedere keer als ik het zie dan raak ik geïnspireerd en wil ik weer lessen gaan volgen. Maar mastery kost tijd, en ik richt me nu op de sportschool, uitgaan en met Arnoud en P...

Geplaatst: 10 Apr 2015 | Door: Patrick |

Wat vrouwen willen

Het was een koude winteravond ergens in 2005. Ik had afgesproken met Lisa, een meisje dat ik nu een maand of drie kende via de studentenvereniging. Ik weet nog hoe ze voor me in de rij bij de inschrijvingsdag stond en hoe we in gesprek raakten over badminton. We zagen elkaar wekelijks, soms vaker, e...

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Daan |

Vijftig Tinten Grijs

‘Een brutale vraag, maar ik zeg het maar gewoon. Wat vind je lekker… in bed?’ Anyway, deze bovenstaande vraag stel ik aan een vrouw in een bekende Utrechtse club. Als je de juiste combinatie tussen: comfort x laat tijdstip x seksuele spanning hebt, dan kun je haar alles vragen....

Geplaatst: 06 Feb 2015 | Door: Daan |

Slim opscheppen en complimenten geven

Ontdek Daan's dubbele voetstuk methode om op te scheppen zonder dat je als een arrogante kwal over komt en om complimenten te geven zonder dat je haar geweldig lijkt te vinden en ze denkt dat ze je in de pocket heeft. Daan legt vanuit de Miami Bootcamp uit hoe deze techniek werkt en je vrouwen hierm...

Geplaatst: 20 Nov 2014 | Door: Daan |

Kunst van conversatie

Hoe praat je met vrouwen: gesprekstechnieken Zoals een schrijver zijn wereld op jou overbrengt via het geschreven woord of zoals een beeldhouwer zijn visie uithakt in het steen, is conversatie een kunst op zichzelf. Wat ik wil doen is je uitdagen om te zorgen dat je niet alleen vlot een gesprek kun...

Geplaatst: 12 Jul 2014 | Door: Mr X |

Bootcamp Barcelona Bazen

Ik ben door de heren van Attraction Gym gevraagd om een stuk te schrijven over mijn ervaringen op het bootcamp in Barcelona. Omdat ik daar de beste vakantie sinds ooit heb gehad (en ook nog eens veel opgestoken heb) doe ik dat met alle mogelijke soorten liefde. Het is nogal een lang stuk geworden e...

Geplaatst: 09 May 2014 | Door: Patrick |

Vrouwen Versieren Op Straat

Mooie vrouwen aanspreken op straat: stap die maar weinig mannen zetten Ze had van te voren al verteld dat ze maar even de tijd had. Onze eerste date duurde welgeteld één uur. Ik loop haar naar de uitgang van de wijnbar en geef haar kalm drie zoenen. Normaal zou ik nu for the kiss gaan...

Geplaatst: 22 Apr 2014 | Door: Daan |

De waarheid over flirten

 Mannen, IK BEN KWAAD! Woest! Mijn mannelijkheid wordt aangevallen. Mijn trots gekrenkt. Mijn intellentie beledigd. Ik ben het ZAT! Ik ben klaar met de leugens… JA, LEUGENS… die worden verspreid over flirten. Het is tijd dat ik – voor eens en voor altijd – afreken m...

Geplaatst: 03 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

(Ben je hier per ongeluk als vrouw beland, check dan deze:
Wat vinden mannen aantrekkelijk) Wat vind jij aantrekkelijk aan vrouwen? Haar elegante benen Haar smalle taille? Of zijn het haar ronde borsten, strakke kontje of zwoele lippen? Waarschijnlijk zat ik er niet ver naast. [OPTIN] Al...

Geplaatst: 16 Mar 2015 | Door: Daan |

iemand verleiden op reis

Iemand verleiden op reis Reizen… De heilige graal van de hedendaagse dag. Facebook walls staan er vol mee. Zelfontwikkelingsguru’s raden het allemaal aan. En ik ook, als bescheiden vrouwen verleiding expert. Maar waarom? Slimme mensen verleiden iemand in het buitenland In de afgelop...

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Arnoud |

Sociale vaardigheden voor vrouwenversierders

Je wilt beter succesvol zijn, authentieker en beter met vrouwen – daarom ben je hier. Dat is top! Maar voordat ik je allerlei tips geef waar vrouwen gevoelig voor zijn, teksten waar ze goed op reageren en hoe je dat ene speciale meisje geïnteresseerd krijgt – laat me een vraag stell...

Geplaatst: 07 Mar 2015 | Door: Arnoud |

Foute versiertrucs voor mannen

Foute versiertrucs voor mannen die werken Iedereen die ons blog al een tijdje volgt weet dat wij niet echt van de versiertrucjes zijn. Wij krijgen meer kick uit persoonlijke verandering, iemand in zijn kracht zien komen, mannen die opeens wél het lef hebben om authentiek zichzelf te zijn. Wi...

Geplaatst: 28 Feb 2015 | Door: Patrick |

Vrouwen logica flirt tips

Heb je wel eens zo’n situatie gehad dat je samen met een vrouw was, met haar date of zelfs in een relatie zit en op ongelofelijke wijze weet ze alles zo te beredeneren dat ze precies haar zin krijgt? Jij denkt: Huh er mist hier iets in de logica, het klopt van geen kanten, maar ze krijgt het t...

Geplaatst: 27 Feb 2015 | Door: Daan |

Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw

Gesprektechnieken Om Het Gesprek Gaande Te Houden Met Vrouwen Eén van de vragen die ik vaker krijg tijdens de versiercursussen in Amsterdam, Barcelona en Riga, is ‘hoe hou ik het gesprek gaande met een vrouw?’. Vaak hebben de studenten aan het begin van de versiercursus korte ges...

Geplaatst: 26 Feb 2015 | Door: Daan |

Flirt Tips Voor Hard To Get Spelen

Hoe Moet Je Hard To Get Spelen Dit is typisch één van die dingen die ik al wel wist toen ik 15 was, maar geen idee had van hoe je dat in hemelsnaam nou moet doen. Hard to get spelen, hoe doe je dat? Een vriend van me zei al wel dat hij dat deed, hij had ook veel succes met vrouwen waa...

Geplaatst: 22 Feb 2015 | Door: Arnoud |

Singles ontmoeten

Singles ontmoeten zonder moeite met deze praktische flirttips Singles ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen is makkelijker dan je denkt. Het is enige dat je hoeft te doen is naar de juiste plekken te gaan en je daar sociaal gedragen. Nu klinkt dat wat korter door de bocht dat je waarschijnlijk ha...

Geplaatst: 17 Feb 2015 | Door: Arnoud |

Waar vallen vrouwen op

Waar vallen vrouwen op? Zijn er verschillende types waar vrouwen meer op vallen dan op andere? Volgens mij wel. Uiteraard zijn dit zoals het woord als zegt, types – zie ze dus als archetypen. Ze zijn bedoelt om er wat van te leren. Niet om je eigen persoonlijkheid aan te passen op een manier...

Geplaatst: 04 Jan 2015 | Door: Daan |

Leugentje om bestwil geoorloofd bij het flirten?

Leugentje om bestwil: de verkeerde en de juiste manier De maatschappij waarin mensen leven is gefundeerd op moraal; wat men ziet als goed en wat als slecht. Iemand doden wordt (door de meesten) gezien als slecht. Vrijwilligerswerk wordt gezien als goed. Van kinds af aan wordt je geleerd dat liegen...

Geplaatst: 03 Jan 2015 | Door: Leonardo |

Zelfvermaak

Zelfvermaak is één van de grootste sleutel van het verleidingspel De kunst van het vrouwen versieren is een spel. Net als bij ieder ander spel wordt je er beter in naarmate je het vaker speelt. Als je ons blog volgt heb je dat al door (doe je het ook?!). Maar wat maar weinig mannen do...

Geplaatst: 30 Dec 2014 | Door: Arnoud |

Afwijzigingen: de harde realiteit

Lessen over omgaan met afwijzing Afgewezen worden, een blauwtje lopen, op je bek gaan. Hoe je het ook wilt noemen, veel mannen zullen het tot in lengte van dagen proberen te vermijden. Deze blog gaat over afwijzing. Wordt iedereen weleens afgewezen? Zul je versieren ooit zó in de vingers heb...

Geplaatst: 08 Dec 2014 | Door: Daan |

GYM30

Gym30! Hij staat LIVE!   De eerste Nederlandse online bootcamp!   Je hebt te maken met een gelimiteerde oplage, slechts 50 mensen zullen mee kunnen doen. Daarna gaat hij dicht en is het klaar.   Wees er dus heel snel bij. Vol=Vol.   Behalve een aantal onwijs gav...

Geplaatst: 04 Dec 2014 | Door: Daan |

Nog maar 3 dagen tot Gym30 lanceert! Ik wil het met je hebben over iets wat wij bijna allemaal héél slecht kennen. Honger. Ik stond vanmorgen in de Albert Heijn. Achteloos gooi ik groentes, vis, noten en kwark in mijn karretje. Shit. Vroeger was dit voedsel voor iemand een hele...

Geplaatst: 02 Dec 2014 | Door: Daan |

GYM30: Succes Met De Slechtste Openingszin Ooit

Nederlands eerste Online Bootcamp staat op het punt van lanceren. Er zijn ontieglijk veel vragen binnengekomen hoe dit er precies uit zal zien. Vandaag geven we alvast wat gratis weg ;) Op verzoek van één van jullie alvast een stuk infield materiaal, geschoten de middag voordat een Boo...

Geplaatst: 28 Nov 2014 | Door: Leonardo |

Voicemailbericht

Hoe laat je het beste een voicemail achter bij een vrouw? Je belt haar en ze neemt niet op. Wat doe je, wachten op haar voicemail of ophangen? Veel mannen hangen op. Helaas, moet ik erbij zeggen. Waarom? Omdat wanneer je geconfonteerd wordt met twijfel bij een vrouwen-technisch probleem de meest ba...

Geplaatst: 13 Oct 2014 | Door: Arnoud |

Oprecht zijn flirt tips

Oprechtheid en flirten gaan niet samen... Als je bent opgegroeid in Nederland of België zul je via vrienden, familieleden en films geleerd hebben wat de juiste manier is om een 'meisje te versieren'. Je moet haar complimentjes geven, aardig voor haar zijn en haar met een bos rozen in je hand...

Geplaatst: 14 Apr 2014 | Door: Daan |

Hoe moet je flirten

Hoe moet je flirten? YO PLAYER! Waddup, je Dating Coach Daan hier. Maak je klaar voor de onthulling van de Nummer Één Flirt Fout – de fout die jouw toekomst met vrouwen compleet om zeep kan helpen. De volgende flirt fundamental is iets waar ik naar LEEF. Als ik aantrekkingskra...

Geplaatst: 23 Feb 2014 | Door: JP |

Wat vrouwen willen

Wat zoeken vrouwen in een man Er zijn een hoop misvattingen in de maatschappij als het gaat om wat vrouwen willen. De meeste mannen denken of hebben de overtuigingen dat je veel moeite moet doen op de eerste date. Dat je een groot huis moet hebben en een dikke bankrekening. Zijn dit de dingen die...

Geplaatst: 19 Dec 2013 | Door: Daan |

Sletvrees

Hoe je haar toestemming geeft om een slet te zijn Dit gaat over het nummer 1, ultieme, meest gestoorde, vreemde, gekke, enorm verbazingwekkende, idiote fenomeen dat ik ooit heb meegemaakt. Iets waar ik me ALTIJD over heb verbaasd, namelijk het volgende: Waarom, worden vrouwen in vredesnaam 'slette...

Geplaatst: 06 Jun 2012 | Door: Patrick |

Waar zijn de gentlemen gebleven? Een gentleman, een echte heer, zijn ze er nog? Is het nog van deze tijd? Jazeker! Wanneer je om je heen kijkt dan zie het gentleman-schap, de kunst van “een heer zijn” steeds meer terugkomen. In films, in haarstijlen, in kleding en zelfs in muziek. Gen...

Geplaatst: 01 May 2014 | Door: Kayleigh |

Hoe word je populair bij vrouwen

Dé checklist om populair bij vrouwen te worden Misschien vind je het oneerlijk. Misschien neem je het het universum of je ouders kwalijk. Misschien maakt het je ontzettend pissig. Maar het is een objectief feit. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven: De populaire man krijgt n...

Geplaatst: 29 Jan 2014 | Door: Leonardo |

Flirten en oogcontact flirttips

Welk oogcontact maak jij bij het flirten? Wat zeggen je ogen over jou? Verraad je jezelf met je ogen of maak je duidelijk wat je duidelijk wilt maken? Of, nog erger, ga je zitten starten? Het zal ook vast jou wel eens overkomen zijn. Je gaat een gezellig avondje stappen en ziet een beeldschone vrou...

Geplaatst: 25 Jan 2014 | Door: Kayleigh |

Vrouwen begrijpen: flirt inzichten van een vrouw

Vrouwen begrijpen: 5 flirt inzichten Het kan frustrerend zijn voor mannen wanneer ze een vrouw niet begrijpen. Ik ben zelf een vrouw, maar ik snap dat mannen ons soms rare wezens vinden. Ja, we zijn gecompliceerd. Ja, we kunnen in een uur zes keer van gedachten veranderen over wat we willen doen en...

Geplaatst: 23 Jan 2014 | Door: Daan |

Flirten zonder neediness

Flirten zonder neediness uitgelegd Het is een bekend woord met betrekking tot flirten: neediness. Moeilijk met een vertaling te komen. Ik zal eerlijk zijn, eigenlijk is het niet te vertalen. 'Behoeftigheid' vind ik klinken als een of andere aandoening waar je hond aan lijdt. Onderdanig verliefd kl...

Geplaatst: 13 Jan 2014 | Door: Daan |

De grootste cockclock ben je zelf In een volgend artikel word ingegaan hoe je om kunt gaan met cockblocking door andere cockblockers die jou weerhouden van een mooie vrouw versieren. Maar eerst gaan we in op de meest onwaarschijnlijke cockblock, namelijk: jijzelf. Ik spreek uit ervaring, uit eigen...

Geplaatst: 03 Jan 2014 | Door: Daan |

De belangrijkste flirt tips

Wat alle vrouwen willen in een man Er zijn vele soorten mannen. Heel veel verschillende soorten mannen. Sterk, atletisch, dun en dik. Party hard en intellectueel. De vraag is, wat zoeken alle vrouwen nou in een man? Het antwoord op deze vraag gaat je enorm helpen in het begrijpen en versieren van v...

Geplaatst: 31 Dec 2013 | Door: Leonardo |

Vind ze me leuk?

Weten wat ze echt van je wil Ik ben nu een paar jaar heel actief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik luister continue naar audiobooks wanneer ik ergens naar toe rijd. Sommige ebooks luister ik tientallen keren. Ik ben ook coach en ben help mannen om meer succes met vrouwen te hebben. Als coach...

Geplaatst: 25 Dec 2013 | Door: Leonardo |

Neil Strauss flirt tips

The Game “The Game”, het boek van Neil Strauss (ook wel bekend als Style) is de start voor veel mannen die beter willen worden in de magische wereld van de verleiding vol flirt tips. Het boek is naast vermakelijk ook nog eens leerzaam. Zelf ben ik ook begonnen met dit boek en het heeft...

Geplaatst: 04 Dec 2013 | Door: Daan |

Asshole zijn cocky funny

Ten eerste, iedere man is anders, sommige mannen zijn echt het meest zichzelf als ze vriendelijk zijn. En in die vriendelijkheid kunnen ze ook vast wel aantrekkelijk zijn. Het feit is dat assholes over het algemeen aantrekkelijker zijn. Waarom? Meestal omdat je eigenlijk in werkelijkheid ook een eno...

Geplaatst: 09 Nov 2013 | Door: Daan |

Awesome zijn

Welke verhalen vertel jij aan vrouwen? "Alright mate it should be around here." zegt mijn dikke Australische maat Pat. Hij is veertig, getrouwd en heeft een groot stuk grond waar hij leeft met vrouw en kind. We rijden in zijn 4WD dwars door zo'n twintig meter aan bramenstruiken heen. "Oh shit, no t...

Geplaatst: 07 Nov 2013 | Door: Daan |

Lessen van een ultieme alpha man

Chillen met een alpha man in Kathmandu Gisteren zat ik in Kathmandu, hoofdstad van Nepal, aan een bar te hangen. Ik raak aan de praat met een professioneel alpinist, Don Bowie. Hij heeft de vorige dag een video (check de post van 15-10-2013) geupload van zijn laatste klim, de 8.100 meter hoge...

Geplaatst: 05 Nov 2013 | Door: Roos |

single vrouwen

Single vrouwen Af en toe kom ik dergelijke single dames wel eens tegen die op zoek zijn. Ik ben single en in de dertig maar om heel eerlijk te zijn heb ik zelf niet zo last van die angst. Op ieder potje past een dekseltje, dat is onvermijdelijk. Er is hele wereldbol vol met leuke mannen. Maar er be...

Geplaatst: 20 Oct 2013 | Door: Arnoud |

Versierzinnen

versierzinnen: het emotionele palet Om even met de deur in huis te vallen: een gesprek zonder dat er geflirt of versierd wordt is voor haar ook een saai gesprek! Met een aantrekkelijke vrouw moet je eigenlijk meerdere “versierzinnen” in jullie gesprekken verwerken. De impact van goed ge...

Geplaatst: 15 Sep 2013 | Door: Gerard |

5 Geniale flirttips

Flirttips van twee maanden coaching Dit is een stukje geschreven door Gerard, één van de deelnemers van de AttractionGym. Het is een samenvatting van de flirttips en inzichten die hij de afgelopen twee maanden heeft opgedaan. Vrouwen hebben een gave als het gaat om flirten. Een gave...

Geplaatst: 12 Aug 2013 | Door: Guy |

Flirten is net als golfen Hierbij een verslag van een deelnemer van de Gym, ons lange termijn programma. Lange tijd heb ik geworsteld met het begrip ‘het resultaat loslaten’ als het gaat om flirten en vrouwen versieren. In theorie was het me wel duidelijk, maar in de praktijk kreeg ik...

Geplaatst: 07 Aug 2013 | Door: Arnoud |

Waarom belt of smst ze niet?

Waarom ze niet meer belt Het blijft frustrerend. Je schraapt de moed bijeen om een leuke vrouw aan te spreken. Je doet je best en je vraagt haar nummer. Je ben extatisch dat je haar contactgegevens hebt. Vervolgens app-en en chatten jullie en is het moment daar om af te spreken. Je telt de dagen af...

Geplaatst: 19 May 2013 | Door: Youri |

Kledingtips voor mannen

Kledingtips versus stijltips Terwijl modetrends komen en gaan, geloof ik dat er drie kleding c.q. stijltips zijn die cruciaal zijn om goed voor de dag te komen. Bovendien laten ze je er beter uitzien in de kleren die je al draagt, ongeacht wat dat nu is. Het verschil tussen mode en stijl is dat mo...

Geplaatst: 02 Apr 2013 | Door: Victor |

patronen doorbreken

Patronen doorbreken om de vrouw van je dromen te krijgen Ik was ooit samen met een maat van me opstap met een jongen die we via een PUA-forum hebben leren kennen. Iemand die serieus nul komma nul ervaring had met vrouwen. Hij zag er uit als een weirdo: ongekamd haar, een geruit saai overhemd met d...

Geplaatst: 07 Jan 2013 | Door: Leonardo |

hogere doel van vrouwen versieren

Een hoger doel Afgelopen weekend was ik samen met een student uit. Na een uur coaching liep hij helemaal vast. Hij had zichzelf opgesloten op het toilet. Ik ging hem zoeken en had hem uiteindelijk gevonden (gelukkig was het een kleine tent). Maar hij zag het duidelijk niet meer zitten en wilde sto...

Geplaatst: 02 Jan 2013 | Door: Victor |

Productiviteit rennen

Iedereen kent het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten. Je moet en wil zo veel doen, maar je komt simpelweg tijd te kort en dus moet je keuzes maken. Productiviteit verhogen? Hoe zorg je nou dat je meer tijd over houdt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Laten we voor het...

Geplaatst: 27 Dec 2012 | Door: Leonardo |

zoenen zonder tong

'Ho, waarom zoenen met tong!' Wat zou jij doen als je ergens in een club bent, en je staat te zoenen en de de vrouw in kwestie steekt haar tong in je mond? Ik zal je vertellen wat ik afgelopen weekend zei: ‘Ho, geen tong. Ik zoen liever zonder tong.’ Reaktie: verbaasde blik, glimlach....

Geplaatst: 26 Dec 2012 | Door: Ronja |

Maak maak je haar gek

Haar gek maken met de juiste woorden Een grote vergissing die mannen maken die aan 'pick up' doen, is dat ze te gefocust zijn op “de juiste woorden zeggen” om een vrouw gek te maken. De grootste kwaliteit waar vrouwen naar op zoek zijn is jouw vermogen om haar te voelen.
Als ik h...

Geplaatst: 27 Nov 2012 | Door: Frederik |

Natural qualification

Real Man Conference, PUA Summit en 21 Convention In 2010 heb ik op alle drie de grote pick-up conferenties gesproken die er dat jaar waren. De Real Man Conference, PUA Summit en ook The 21 Convention. De laatste was wel zo’n beetje mijn favoriet geweest want de insteek is breder dan alleen p...

Geplaatst: 01 Nov 2012 | Door: Leonardo |

Lessen voor gevorderde versierders Disclaimer: deze blogpost is bedoelt voor de meer gevorderde casanova’s onder ons, en minder voor de beginnelingen. Voor de ‘newbie’ geldt: begin bij de basis. Begin met sociaal te zijn. Praat tegen iedereen. Je buurman, de caissières, de...

Geplaatst: 14 Oct 2012 | Door: Yoram |

Game is messy

Game is rommelig Het beter worden met vrouwen is een van de meest (in mijn eigen ogen misschien wel DE meest) vervullende ontwikkelingskans die je voor jezelf kan waarmaken in tijd dat je deze planeet bewandelt... Je vergroot je eigenwaarde... Je krijgt onmisbare levenslessen en inzichten in je...

Geplaatst: 01 Oct 2012 | Door: Yoram |

Joram en Frederik

Frederik en Joram The 21Convention speech Nu inmiddels meer dan een jaar geleden waren Frederik en ik uitgenodigd om op The21Convention in London te komen spreken. Dit is een van ’s werelds grootste conferenties op het gebied van het worden en zijn van de “ideale man.” Behalve he...

Geplaatst: 01 Sep 2012 | Door: Arnoud |

Adam and Amanda Lyons

Het fenomeen social proof Adam Lyons is in samenwerking met Puatraining de Amerikaanse business aan het opzetten. Zijn vrouw Amanda is Amerikaanse dus het was zowel een privé als een zakelijke beslissing. De reden dat ik over Adam schrijf is niet alleen dat hij een bekende ‘pick-up ar...

Geplaatst: 21 Aug 2012 | Door: Frederik |

wantrouwende vrouw

Huilen, lachen of coachen Telkens wanneer ik iemand ‘fake it till you make it’ hoor zeggen weet ik niet of ik zou moeten huilen, lachen of coachen. Deze uitspraak is een van de slechste adviezen in de versierwereld ooit! In deze blogpost ga ik in op de negatieve gevolgen van het &lsquo...

Geplaatst: 04 Aug 2012 | Door: Patrick |

SMS daten

Tips over sms'en Over sms'en gaan veel verschillende verhalen de ronde. De ene zegt dat je nadat je haar nummer hebt gekregen eerst 2 weken radiostilte moet houden om non-needyness te uiten.De andere zegt dat je direct moet sms’en. Weet jij het nog? Ik ga je nu vertellen hoe je gegarandeerd...

Geplaatst: 30 Jul 2012 | Door: Leonardo |

dog whisperer cesar millan

In de put raken tijdens het uitgaan Een aantal jaar geleden kon ik makkelijk in de put raken als ik uitging. Als het niet liep zoals ik me had voorgesteld dan raakte ik erin en kwam er niet snel meer uit. Ik zie dat bij veel mannen, dat ze om wat voor reden down worden als ze bezig zijn met game,...

Geplaatst: 15 Jul 2012 | Door: Arnoud |

flirtende vrouw

Winkelen en standaard reakties Een tijd geleden was ik in een computerwinkel in het buitenland om iets te kopen. Ik stond te twijfelen en zei iets van ‘laat maar, ik doe het een andere keer wel’. Een standaard reaktie op gebrek aan motivatie en keuzestress. De verkoper schoot meteen t...

Geplaatst: 06 Jul 2012 | Door: Yoram |

Intenties of intent

Duidelijk krijgen van je intenties Dit artikel gaat over het duidelijk krijgen van je intenties, je ‘intent’, en het er achter komen wat je wilt in het domein van vrouwen, seks, relaties en je goed voelen als een man. Behalve het begrijpen waarom dit belangrijk is krijg je ook de prakt...

Geplaatst: 02 Jul 2012 | Door: Victor |

liefdes sms

Verleidelijke liefdes smsjes Liefdes smsjes doen wonderen! Hoe  geweldig is het wanneer je haar zo op kan winden door middel van wat sms berichten heen en weer dat zij wil dat jij langskomt?! Uit pure lust, uit opwinding die jij hebt veroorzaakt, wel te verstaan. Een heerlijk gevoel! In deze b...

0 13 simpele tips om beter te flirten met mannen en hoe je subtiel flirt

In dit artikel leer je:

 • Hoe je het beste kan flirten met mannen en hen kan verleiden, ook al ben je verlegen. Of dit nou in de klas, in een discotheek, op een fuif of op het strand is.
 • De geheime en gouden trucjes om elke man het hoofd op hol te brengen – ook al heeft hij je nog nooit gezien (ook geschikt voor online dating).
 • Mijn nummer 1 advies als een man interesse in je toont, maar onhandig is met flirten.
 • Wat je kan leren van de beste verkopers ter wereld.
 • En nog veel meer...

Maar voordat je verder leest, bekijk eerst onderstaande video: mit frauen flirten lernenHoe je flirt met leuke mannen:

mann sucht frau über 50 Tip 1: Vraag hem om hulp

hulp-vragenHet is wel grappig wat ik soms op internetfora zoals Girlscene teruglees.

Ik zou er eigenlijk niet om mogen lachen.

Ik zou niet eens op die fora moeten kijken, die eigenlijk uitsluitend voor vrouwen bedoelt zijn.

Maar tijdens mijn koffiepauze kan ik het vaak niet laten.

Vrouwen klagen vaak over hoe bemoeizuchtig mannen zijn

Mannen kunnen nooit naar je luisteren zonder je advies te geven, hoor ik vaak terug.

En ik kan me voorstellen dat je dit als sterke, onafhankelijke vrouw berevervelend vindt.

Maar gelukkig zijn er manieren waarop je handig gebruik kan maken van deze situatie. En ervoor kan zorgen dat deze nare mannelijke eigenschap in je voordeel werkt.

Hoe je dat doet?

Vraag de man waarmee je wilt flirten om je te helpen

 • Of je hem nou in een discotheek ziet
 • Hij een klasgenoot is die je langdurig elke dag op school ziet
 • Of dat het een vreemde is die je tegenkomt in de supermarkt tussen de wijnen en de visafdeling…

Deze tip is overal van toepassing.

Hij is zo speciaal, dat ik er een aparte video voor heb gemaakt:Mannen willen al je problemen oplossen

De vrouw in nood is “alive and kicking”. Zelfs in post-feministisch Nederland.

Is dit jouw prins op het witte paardElke man droomt er stiekem van dat zijn droomvrouw in de penarie komt. En dat hij de prins op het witte paard mag zijn die haar komt redden.

Dat komt omdat hij biologisch is geprogrammeerd om vrouwen die in de problemen zitten te helpen. Zijn …

… de mannen in zijn omgeving doen het…

… en nu heeft hij dat gedrag voor eens en voor altijd overgenomen.

Onhandig als je in een relatie zit en aan iets wil werken of iets wil vertellen zonder dat hij je continu van advies voorziet.

Enorm praktisch als je een vreemde man ervan wil overtuigen dat hij wat meer aandacht aan jou moet besteden dan aan de rest van de wereld.

Tip: Lees hier.

Wat je aan je droomman kan vragen om subtiel met hem te flirten

 • Iets van je werk dat je niet weet.
 • Een computerprobleem wat je niet kan oplossen.
 • Je magnetron die niet werkt.
 • Het uitzoeken van het beste ingrediënt voor spaghetti in de supermarkt.
 • De weg op straat.
 • Een vriend om hulp vragen met iets zwaars te verplaatsen.

In al deze situatie speel je de onschuldige jonkvrouw, voor wie de knappe prins een doek over een plas water legt.

Zodat haar schoeisel niet worden bevuild als ze over de weg loopt.

Wat er gebeurt in een mannenhoofd als je hem om hulp vraagt

voor de spanningHem vertellen dat je fiets stuk is en dat je niet weet wat je moet doen, zorgt voor een orkaan aan opwinding bij een man.

Niet het soort opwinding waarvan ze vol enthousiasme naar een site met natuurfilms surfen. Wel het soort opwinding dat hij voelt als hij een vrouw vanuit de grond van zijn hart wil bijstaan.

Zich niet realiserende dat we niet meer in de oertijd leven, en dat je die dingen ook prima zelf zou kunnen.

Je maakt hem gek op je omdat je hem mannelijk laat voelen. nog 6 tips om hem gek op je te maken.

Laat me je een voorbeeld geven van een dergelijk WhatsApp-gesprek:

Jij: “Hee, heb jij verstand van fietsen?”
Hij: “Wat scheelt eraan?”
(Ook als hij totaal geen verstand van fietsen heeft, zal hij dit niet laten merken.)
Jij: “Ja, hij doet het niet… Het lijkt erop dat (…)” (Bijvoorbeeld: het wiel niet meer goed draait.)
(De man in kwestie zoekt nu op Google verwoed wat dit kan betekenen. Alsof zijn leven ervan afhangt.
Hij: “Zie jij iets geks gebeuren bij de spaken…?”

En hopla. Hij is begonnen met het oplossen van het probleem. Althans, zo lijkt het op de oppervlakte.

Maar er gebeurt nog iets anders.

Observatie 1: Een man voelt zich ontzettend belangrijk

beschermenOp zo’n moment spreek je hem aan op zijn beschermingsinstinct.

Dit is zo krachtig, in welke man dan ook, dat het.

Het is het soort snelle trucje om het hoofd van een man binnen te dringen waar wetenschappers jaloers op zijn.

Observatie 2: Hij vindt het leuk om je te helpen

Misschien vind jij het helemaal niet leuk om dingen voor een man te doen die je niet kent. En dat kan ik me goed voorstellen.

Daarom denken veel vrouwen dat vreemde mannen er helemaal niet op zitten te wachten om werk voor hen te doen. Maar ik kan je verzekeren dat de realiteit heel anders is:

In werkelijkheid geniet hij er ontzettend van dat hij je uit de brand mag helpen.

Ook als hij je in eerste instantie niet zo aantrekkelijk vindt, zal hij enorm genieten van het vertrouwen dat je in hem stelt.

En over vertrouwen gesproken:

Maak er geen misbruik van

grappigDit trucje is zo krachtig, dat je mannen van alles voor je kan laten doen zonder ze wat terug te geven.

Zo was er een aantal jaren geleden de trend.

Nou is dit best een leuk grapje – voor 1 keer.

Maar als je het vaker doet, zullen mannen zich achteraf gebruikt voelen.

En het gevolg is dat zijn hulpvaardigheid naar vrouwen in het algemeen enorm omlaag kan gaan.

Weet dus dat als jij een man stom vindt en het niet erg vindt om hem voor een rotklusje te gebruiken…

… hij bij de volgende vrouw ronduit zal weigeren om haar te helpen. Ook al doet zij dit puur om hem een kans te geven met haar te flirten.

Dus doe dit alleen als je een man leuk vindt.

Wees een beetje aardig voor je zusters. Zodat er op deze manier genoeg leuke, positieve mannen overblijven.

Tip: Is zijn vertrouwen in jou geschaad? Kijk hier.


Tip 2: Laat hem zijn best voor je doen

ik doe mijn bestWeet je wat een andere reden is dat het vorige trucje zo goed helpt bij het flirten?

Omdat hij zijn best voor je doet.

Mensen hechten meer waarde als ze ergens moeite voor moeten doen

1 van de reden dat ik bepaalde informatie alleen voor geld aanbied, is dat ik deze alleen wil geven aan mensen die er wat mee gaan doen.

Zo heb ik cursussen als “”

Ik zou het me prima kunnen veroorloven om deze gratis online te zetten. Maar ik weet dat als ik dit doe, de kans dat mensen hier serieus mee aan de slag gaan afneemt.

Als je ergens voor betaalt, ook al is het maar een beetje, hecht je er meer waarde aan.

Zo geldt het ook voor mannen en sneeuwpoppen

sneeuwpopStel, je ziet hoe een sneeuwpop omver wordt getrapt door een jochie uit de buurt.

Niet zo erg toch?

Misschien niet heel erg aardig van hem, maar dat is het wel.

Maar wat nou als je kleine broertje een hele dag aan die sneeuwpop heeft gewerkt? Waar jij hem de hele middag hebt geholpen? En jullie samen de laatste hand eraan hebben gelegd?

Dan is het nogal wat als met 1 trap die sneeuwpop wordt gescheiden van zijn hoofd – en dat rotjochie lachend wegrent.

Mannen denken er precies hetzelfde over

Als jij ze vraagt om je te helpen, en ze doen dit vervolgens…

… of je begint een gesprek met ze waarbij ze zo twintig minuten jou er van proberen te overtuigen dat hun suffe kantoorbaan helemaal geweldig is…

… dan zullen ze het daarna ineens belangrijk vinden wat je van ze vindt.

Waar je daarvoor een vreemde voor ze was, ben je nu een bekende geworden. Een bekende die ze het naar de zin willen maken. En waar ze ineens met andere ogen naar kijken.

Hoe langer een man met je praat, hoe groter de kans wordt dat hij je op den duur zal versieren.

Die twee zijn naadloos aan elkaar gekoppeld. Dat is 1 van de redenen waarom ik geloof dat niet bestaat, en.

Laat het gesprek stilvallen

Een andere manier om hem te laten investeren, is om het gesprek stil te laten vallen.

Op deze manier wordt hij gedwongen om wat te zeggen… en dus moeite voor je te doen.

Elk klein beetje moeite wat hij voor je doet, is mooi meegenomen.

Het zorgt ervoor dat hij zijn tijd met jou meer gaat waarderen.


Tip 3: Maak oogcontact

knipoogAls je subtiel wil flirten met een man, hoe kan je dit dan het beste aanpakken?

Stel dat je te maken hebt met een sociaal intelligente man…

Een man die van zichzelf een slimmerik is. En die goed begrijpt wat er aan de hand is wanneer een vrouw hem leuk vindt.

Dan hoef je in feite maar 1 ding te doen. En dat is… *tromgeroffel*

Oogcontact maken

Wanneer je een man net iets te lang aankijkt voordat je met hem gesproken hebt, laat je hem merken dat je interesse in hem hebt.

Bij een sociaal intelligente man zal dat betekenen dat hij een praatje met je komt maken, wanneer jij je interesses laat blijken.

Helaas zijn de meeste mannen niet zo intelligent.

We hebben moeite met het snappen van oogcontact

aandacht krijgen van mannenZoals je weet zijn mannen niet zo goed in het oppikken van deze signalen.

In veel gevallen zal zijn om zijn aandacht te trekken.

Er zijn een aantal zaken waarmee je dit kan combineren, om onverstaanbaar voor hem te worden.

Welke dit zijn, vertel ik je zometeen.

Maar eerst iets anders.

Stel dat je in gesprek bent met een man. Kijk je hem dan aan?

Als je wilt flirten met een man, besteed dan zoveel mogelijk aandacht aan zijn ogen.

Kijk hem aan alsof je leven ervan afhangt.

Niet op een creepy “ik weet waar je huis woont”-manier. Waarbij er veel spanning in je gezicht te zien is.

Maar gewoon op een rustige, vrouwelijke wijze.

Dat is onweerstaanbaar voor mannen.

meteen de andere 18 dingen die mannen onweerstaanbaar vinden aan vrouwen.


Tip 4: Lach naar hem

Weet je wat 1 van de meest opwindende dingen is die een vrouw kan doen?

Althans, volgens de meeste mannen?

Lachen

Kijk maar eens naar van datingsite OkCupid:

Grafiek OkCupid over profielfoto vrouwen lachen flirten niet lachen

Zoals je ziet geven mannen de voorkeur aan vrouwen die oogcontact maken en lachen op hun foto voor online dating. Dat geldt dus ook voor Tinder.

Het beste kan je hierbij flirterig in de camera kijken…

… maar dat geldt niet alleen op een datingsite.

Ook in het echt is flirterig oogcontact en glimlachen een uitstekende combinatie.

Waarom lachen geweldig islachen

 • Je laat hem zien dat je het naar je zin hebt.

Hij zal dit automatisch interpreteren als dat je hem leuk vindt. Dit is ideaal; de meeste mannen vinden het heerlijk als een vrouw hun ego streelt door te laten merken dat hij leuk is.

Tip: Lees hier.

 • In de beste situatie twijfelt hij waarom je lacht.

Hij vraagt zich af of jij hem leuk vindt, of dat je lacht omdat je het naar je zin hebt. Gelukkig hoef je hier niets voor te doen, omdat de meeste mannen het maar wat spannend vinden om met een leuke vrouw te praten.

 • Lachen kan hem tevens helpen om te ontspannen.

Mannen vinden het eng om met een vreemde vrouw te praten, of met een bekende vrouw te flirten (geloof het of niet). De lach laat zien dat je niet van plan bent om hem af te wijzen of hem in het openbaar te vernederen. Soms is dit net het stukje geruststelling wat hij nodig heeft om met het spelletje door te gaan.


Tip 5: Raak hem aan

Aanraken is goedSommige vrouwen vinden het een beetje eng, een man aanraken.

Maar ja. Je kan niet om flirttips vragen, en deze gouden tip ontlopen.

Want weet je wat aanrakingen doen met de persoon aan wie je ze geeft?

Hij vindt je:

 • Aantrekkelijker
 • Langer
 • Intelligenter

En daar hoef je dus geen spat voor te doen.

Het is allemaal ontdekt door, gedaan door de beste wetenschappers van de wereld op dit gebied.

Aanraking is 1 van die dingen die niet kunnen ontbreken als je met iemand flirt

Het is het verschil tussen “ik vind je aardig” en “ik vind je leuk”.

Nou zijn de meeste mannen nogal dom in het interpreteren van flirtsignalen.

Ik kan je garanderen dat je het een paar keer zal moeten doen, voordat hij dat doorheeft. In de volgende tip hoor je daar meer over.

Maar met aanrakingen kan je als vrouw het gesprek op een prachtige wijze sturen.

Je kan hem laten merken dat je het naar je zin hebt. Dat je hem interessant vindt.

En weet je waar dat helemaal geldt?

Bij het flirten met een collega

flirten-versieren-collegaJa, ik heb je e-mails wel gehad. … of op een andere collega.

Je zit in een lastig parket. Hoe kan je nou met je crush flirten op het moment dat er een arbeidsverhouding is?

Dat zal ik je vertellen:

Door hem subtiel aan te raken.

Dat betekent dus dat wat je ook doet, het vooral niet erotisch hoeft te zijn. Maar een hand op zijn schouders, hem even kort aanraken op zijn been, hem per ongeluk aanstoten….

Het zijn de klassiekers die het verschil kunnen maken tussen een leuke date en nog een slok slechte witte wijn met Grey’s Anatomy op de achtergrond.

Tip:.


Tip 6: Wees niet bang om zelf op hem af te stappen

De meeste mannen zijn als Teletubbies.

Ze hebben een belachelijk duidelijke uitleg nodig om te begrijpen wat je in godsnaam bedoelt:Sociaal contact is voor mannen nogal een ingewikkelde zaak.

Want we vinden het machtig interessant, die vrouwen. Maar met ze praten en met ze flirten?

Nee.

Dat is wel heel ingewikkeld.

De reden waarom hij je niet aanspreekt

voelt-zich-niet-goed-genoeg-datenIk ken genoeg vrouwen die hun neus in de lucht gooien.

Ze zeggen:

“Nou moe. Als een man niet mans genoeg is om mij aan te spreken, dan verdient hij me niet.”

Het grappige is dat dit dezelfde vrouwen zijn die na drie maanden bij me komen en aan mij vragen:

“Hee, ken je nog een leuke man voor mij?”

Wat je laat merken als jij je te goed voelt voor mannen die je niet durven aan te spreken

Ik begrijp heel goed dat je er behoefte aan hebt om verovert te worden.

En dat is prima. Ik neem het je niet kwalijk. Als ik een vrouw zou zijn, zou ik ook niet kunnen wachten.

Maar:

Ik ben een man. En ik ben een coach. Ik weet hoe mannen het zichzelf moeilijk maken…

Dat ze een zorgvuldig geformuleerde openingszin letterlijk honderden keren in hun hoofd kunnen herhalen – en dan nog steeds niet op je af durven te stappen.

Terwijl dit vaak enorm leuke mannen zijn.

Het is de eerste stap die ze niet durven te zetten

eerste-stap-zettenMaar als je kijkt naar wat ze in hun leven hebben gedaan, dan zijn dit vaak types die:

 • Een goede baan hebben.
 • Prestige hebben in hun werk. (dokters en advocaten zijn geen uitzondering)
 • Een aantal lange relaties hebben gehad.

Deze mannen worden juist extra verlegen omdat ze hebben gezien hoe het hun vriendin verging als ze uitging. Ze voelde zich vaak ongemakkelijk als ze door creepy gasten uit werd gevraagd.

En dat begrijpen die mannen volkomen.

Het gevolg is dat ze daar rekening mee houden.

En sowieso is het nooit makkelijk geweest voor een man om een vreemde vrouw aan te spreken.

Je gaat toch out of the blue op iemand af die je voor het oog van de kroeg belachelijk kan maken, als ze dat zou willen.

En daarover gesproken:

Is het wel helemaal eerlijk dat jij zelf niet op hem af wilt, maar dat je van hem verwacht dat hij dat klusje wel op wil knappen?

Hoe je hem subtiel aanspreekt

Je ziet die ene boy staan, zoals ze op dat girlscene forum zouden zeggen…

Je denkt:

“Heeft Tim 101 of 202 magische trucs om me te helpen…?”

En dan zeg ik: “Nee.”

Maar ik heb wel een stappenplan. Vrij naar mijn eerdere artikel over ““.

Stap 1: Kijk hem aan

oogcontactJouw noeste taak is ervoor te zorgen dat hij jou aanspreekt.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want mannen zijn net Teletubbies, weet je nog?

Als je ze iets wil uitleggen, moet je dit in simpele taal doen. En dit vaak herhalen. Zo wordt de kans het grootst dat hij het begrijpt.

Het begin is dat je oogcontact maakt – en dit een paar keer herhaalt.

Net zo lang totdat hij doorheeft dat je niet kijkt naar iemand die achter hem staat. Of dat je een bovengemiddelde interesse hebt voor de foto die achter hem aan de muur hangt.

Stap 2: Maak een gebaar

Is hij niet op je afgestapt, is het tijd voor zwaarder geschut.

Maak een gebaar:

 • Geef hem een knipoog.
 • Hef je glas als jullie ogen elkaar ontmoeten.
 • Zwaai naar hem.

Vergeet er niet bij te lachen.

Als hij je nu nog niet aanspreekt, betekent dit niet dat hij je niet leuk vindt.

Hij kan verlegen zijn, of simpelweg niet weten wat hij moet zeggen…

… of niet doorhebben dat je hem aantrekkelijk vindt. Geloof me, mannen zijn echt zo dom.

Ik wou ook dat het anders was. Maar gelukkig is er ook nog stap 3.

Stap 3: Stoot tegen hem aan

Gooi een glas drinken een drankje over hem heenGa dichtbij hem staan en stoot hem per ongeluk aan. Gooi een glas rode vodka over hem heen.

Ik weet hoe fout het is, maar het werkt.

Maar heb je liever een directe aanpak, dan:

Stap 3: Spreek hem direct aan

Het maakt niet uit waar je over begint. Zolang het er maar op neer komt dat jullie met elkaar beginnen te praten.

Je kan mijn eerdere tip gebruiken en hem om hulp vragen. Dat werkt nou eenmaal als een zonnetje.

Kijk voor goede openingszinnen eens naar.


Tip 7: Zie er uitnodigend uit

uitstraling-verbeterenIk heb een verrassing voor je.

Iemand die je niet kent, verleiden voor dummies…

Het begint met de instructie om er goed uit te zien.

Dat is namelijk de eerste indruk die je maakt. En of je het nou wil of niet, hij haalt daar informatie uit.

Ik weet dat veel vrouwen hier weerstand tegen hebben:

“Puh,” zeggen ze, “Ik ga mijn uiterlijk niet aanpassen voor mannen.”

Wat mijn antwoord daarop is,.

Focus je op wat ertoe doet

 • Wees niet bang dat je niet aantrekkelijk bent.

Op elk potje past een dekseltje – en als je een zesje bent is dat ruim voldoende. Vrouwen denken dat mannen heel oplettend zijn qua uiterlijk, maar het tegendeel is waar.

We scannen je eerder kort om te checken of we je aantrekkelijk vinden. De eerste indruk is dus heel belangrijk.

 • Zorg dat je een gezond gewicht hebt.

Niet te dik, en niet te dun. Een paar kilo’s te zwaar of te licht is ok.

Maar als hij je verward met een walvis omdat je overal waar je gaat een reusachtig aquarium met je mee moet slepen, of dat je zo mager bent dat je bijna doorzichtig lijkt, dan wordt het tijd om er wat aan te doen.

 • Draag vrouwelijke kleding.

Dit is mijn nummer 1 tip als jij je niet aantrekkelijk voelt.

De snelste manier voor een man om te zien dat je aangesproken wil worden, is dat jij de clichématige vrouwenkleding draagt. Denk hierbij aan: rokken, jurken, hakken, enzovoorts.

 • Toon blote huid.

Hierdoor kom je aantrekkelijker over,. De beste hoeveelheid is ongeveer 40% blote huid.


Tip 8: Geef hem niet alle informatie

Vrouwen moeten mannen gewoon vertellen wat er fout isHoe je flirt met mannen?

Door niet alles over jezelf te vertellen wat hij wil weten…

… en hem zo nieuwsgierig te maken dat hij niet kan wachten om je vragen te stellen.

Laat me je een voorbeeld geven:

Stel je voor dat je op reis bent geweest. Naar Canada

En je hebt daar het meest spectaculaire gedaan wat je maar kan verzinnen. Bijvoorbeeld zeehondjes beschermen tegen de pelzenjacht.

Dan kan je dat laatste vertellen. Welke man zou daar niet van onder de indruk zijn?

Of je kan dat gedeelte weglaten. En simpelweg laten vallen dat je in Canada bent geweest.

Om vervolgens verder te praten over het onderwerp waar jullie over hadden.

Als hij het interessant vindt waar je bent geweest, zal hij je om verduidelijking vragen.

“He wat, wat heb je in Canada gedaan?”

Dit is het moment waarop je meer informatie kan geven als je dat wil. Maar door die omslachtige manier van dit verhaal ter sprake brengen, heb je twee dingen bewerkstelligt:

 1. Je hebt van tevoren zijn interesse gepeild.
 2. Hij heeft een kleine emotionele investering gedaan – en elke investering is er 1.

Tip 9: Stel hem vragen

goede vraagHoe zorg je ervoor dat je in zijn ogen aantrekkelijker wordt dan alle andere vrouwen om jullie heen?

 • Is het in alles wat je zegt je sprankelende persoonlijkheid door te laten klinken?
 • Op te scheppen over wat je allemaal bereikt hebt?
 • Ver naar voren te kijken, zodat hij een uitzicht heeft op je decolleté?

Geen van allen.

Het geheim van de beste verkopers die ik ken

Weet je wat mensen die communiceren voor hun werk allemaal in ogenschouw nemen?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die van alles voor anderen doen, niet per se aardiger gevonden worden.

Gek he. Je zou toch denken dat de persoon die de koffie haalt op kantoor, de taart aansnijdt en alles organiseert de meeste “credits” krijgt.

Maar het tegendeel is waar:

Mensen vinden die persoon een slijmbal en een try-hard.

En zo gaat dat in de liefde ook.

Wil je indruk maken? Probeer dan vooral niet om indruk te maken.

Tip:.

Hoe je hem je laat bedelven onder aandacht

aandacht-vissenDoor vragen te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn, geef je hem twee geweldige cadeautjes:

1.Hij kan lekker over zichzelf praten.

Dat vinden mannen heerlijk. Dus laat hem lekker ratelen over zijn baan als vrachtwagenchauffeur, of over Studio Sport.

Knik een paar keer, en neem nog een slokje van je veel te dure cocktail. Want voordat je het weet komt het volgende cadeautje…

2. Hij wordt nieuwsgierig naar jou.

Na verloop van tijd denkt hij: “Wie is deze vrouw, die zo geïnteresseerd is in wie ik ben? Zij moet wel heel bijzonder zijn, als ze zo aandachtig naar me zit te luisteren.”

En weet je wat er dan gebeurt? Hij richt zijn aandacht op jou…

…en die verslapt niet meer.


Tip 10: Hou het speels

dat is zwaarWeet je wat het omgekeerde is van flirten?

Zware of moeilijke gespreksonderwerpen aansnijden.

Depressieve verhalen. Lange anekdotes. En alles wat er op lijkt.

Het hoort simpelweg niet thuis in een gesprek als je probeert te flirten met een man.

Wat je doel is als je met hem praat

Je wil dat hij naderhand een goed gevoel heeft overgehouden aan het gesprek.

Dat hij niet kan wachten om weer met je te praten.

En dat gaat simpelweg niet lukken als jullie over zware of deprimerende onderwerpen praten.


Tip 11: Leun een klein beetje in

inleunenEen simpel lichaamstaal trucje wat je kan gebruiken om hem het idee te geven dat hij bijzonder is.

Tip: Leer hier de signalen te herkennen.

Door in te leunen laat je zien dat je werkelijk aan zijn lippen hangt.

En dat zal hij je in dank afnemen.


Tip 12: Maak het hem zo makkelijk mogelijk

te makkelijkWeet je?

Versieren is voor mannen al moeilijk genoeg.

Ze doen er wel heel stoer over. En je zal nooit de andere kant horen. Het is allemaal geneuzel over hoe goed het gaat met hun veroveringen.

Maar als flirtcoach weet ik als geen ander hoe mannen worstelen.

En weet je wie het slechtste zijn in versieren?

De mannen die zich er nooit in verdiepen, bakken er niets van

Ga maar na:

Als je een chocoladetaart wil bakken, zoek je een recept op.

En als je wil flirten met een vrouw, zal je haar eerst moeten begrijpen.

Maar mannen zijn daar van nature niet goed in:

Iemand moet het hen leren. Soms hebben ze een oudere broer die hen haarfijn uitlegt wat ze wel of niet goed doen. Meestal niet.

Vinden ze die wijze lessen niet, dan blijven ze slecht in flirten. Komen ze er op een gegeven moment eentje tegen, dan zal je zien dat ze er stukken op vooruit gaan.

Hoe je hem kan helpen om met je te flirten

Maak het zo makkelijk en leuk mogelijk voor hem.

Hij is geen expert. Hij doet ook maar wat.

Maar hij zal dat nooit laten zien. Daarvoor is zijn ego te groot.

En over grote ego’s gesproken…


Tip 13: Vergeet je eisenlijstje en geef hem een kans

Vrouwen hebben een lijst met eisen waaraan een man moet voldoenWeet je wat je flirtpogingen enorm kan saboteren?

Als je tijdens het flirtgesprek enorm kritisch bent naar de man in kwestie.

Stel dat je via WhatsApp of Facebook aan het flirten bent, of een Tinder match hebt…

En die persoon onderwerpt aan een vragenvuur om erachter te komen of hij bij je past.

Realiseer je dan dat dit hem enorm afschrikt:

Hij denkt dat je gelijk met hem wil trouwen en baby’s wilt maken – en dat is juist iets waar de meeste mannen niet op zitten te wachten.

Je mag best kritisch zijn. Maar daar is een tijd en een plaats voor. Namelijk:

Wees kritisch op de tweede date

En niet eerder.

Alles daarvoor laat je lekker over je heen komen.

Als je hem aantrekkelijk vindt, geef hem dan een kans. Om even tot rust te komen, te beseffen dat hij een beetje zenuwachtig en onhandig is en dat jij ongetwijfeld niet bijt.

En op die tweede date?

Dan wordt het tijd om eens kritisch te kijken of deze man wel aan je standaarden voldoet.


Zo, dit waren mijn 13 beste flirttips voor vrouwen. Maar er is meer…

Ik gun jou precies hetzelfde. De leukste man die jij je kan voorstellen, als je vriendje. Iemand die je koestert en liefhebt, en je steun geeft op de momenten dat het ertoe doet.

Maar bovenal iemand die je nu alleen maar tegenkomt in je dromen.

Als je met hem begint te flirten zoals je in dit artikel geleerd hebt, is het tijd voor de volgende stap.

Hoe je hem verliefd op je maakt

Ik weet dat je favoriete vrouwenblad schrijft dat “liefde gewoon moet ontstaan” en dat je “het niet kunt afdwingen.”

En ik wil ook helemaal niet beweren dat het anders is.

Maar je kan de liefde wel een handje helpen.

Wat denk je van in de grootste krant van de Verenigde Staten, dat laat zien dat mensen die elkaar bepaalde vragen stellen, verliefd op elkaar worden?

Het is een artikel over een wetenschappelijk onderzoek dat je zeker wilt hebben gelezen als je de kans groter wil maken dat een man verliefd op je wordt.

Maar wat nog veel belangrijker is, is hoe je met hem omgaat.

Elke dag. Of je nou 10 jaar bij hem bent, of hem 1 dag kent.

Want mannen willen graag op een manier behandeld worden…

… maar ze zullen je nooit vertellen hoe precies.

Daarom startte ik het Mannengeheim

Ik schreef een document waarin ik je precies uitleg hoe je een man verliefd op je maakt met de verborgen technieken die elke flirtkoningin gebruikt.

Als je wilt weten hoe de vork precies in de steel zit, kan je hieronder je e-mailadres achterlaten. Ik stuur het je dan binnen een paar minuten toe.

Laat een reactie achter:

flirtsignalenhoofd

Flirtsignaal #1: Hij Blijft In Je Buurt (En is Jaloers)

jaloezie

Mannen zijn territoriaal als het aankomt op vrouwen versieren. Daarmee bedoel ik dat een zelfverzekerde man die jou leuk vindt iedere kans zal pakken om bij je in de buurt te zijn.

Is het je nooit opgevallen hoe bezitterig mannen kunnen worden op het moment dat er een concurrent in beeld komt?  Het is jaloers gedrag dat naar boven komt zodra hij gevaar ruikt.

Mannen gaan elkaar vaak dissen en belachelijk maken om op die manier zichzelf in een beter daglicht te stellen. De meeste vrouwen doorzien dit trucje en laten dit haantjesgedrag voor wat het is.

Maar het laat wel zien dat hij je leuk vindt.

Hij zal je aandacht proberen terug te grijpen zodra er andere mannen in beeld komen.

Een man die een oogje op je heeft zal bovendien je agenda proberen te achterhalen.

Je zal hem op de meest onverwachte momenten tegen het lijf lopen en denken dat het toeval is. In werkelijkheid heeft hij aan je vriendin stiekem gevraagd waar je op dat moment uithangt.

Komt een man vaak naast je zitten tijdens het hoorcollege of op het werk en zoekt hij contact met je? Hij vindt je leuk!

Flirtsignaal #2: Hij Stuurt Je Berichtjes

Mannen zijn over het algemeen vrij onhandig in het sturen van berichtjes.

Ze weten niet goed hoe ze je aandacht moeten trekken of stellen saaie vragen. Prik hier als vrouw doorheen en besef dat hij enkel contact met je wilt zoeken.

Een opvallend flirtsignaal is dat een man meteen met je gaat appen op het moment dat jij je nummer hebt gegeven.

Ook al is er geen enkele reden voor, hij zal het waarschijnlijk niet kunnen laten om enkele uren te wachten met appen.

Als je met een man op date gaat en hij laat aan het einde van de avond via whatsapp weten dat hij het gezellig met je  vond, dan weet je dat je binnenkort een tweede date kun verwachten.

Sommige mannen hebben er moeite mee om je mee op date te vragen.

Zodra je merkt dat hij ergens naartoe wilt maar het niet goed weet over te brengen, help hem dan!

Zeg voor de grap dat je best bereid bent om gezellig wat met hem te gaan drinken.

Maak het niet moeilijker voor jullie dan dat het is. Een echte date is immers toch veel leuker dan dat eindeloze geapp?

Flirtsignaal #3: Hij Plaagt Je

teasing

‘Meisjes plagen is kusjes vragen’ is een uitspraak die iedere Nederlander wel kent. En er zit een kern van waarheid in.

Het zijn vooral zelfverzekerde mannen die op een flirterige manier je gaan plagen.

Waar moet je dan aan denken?

Hij zal je opmerkingen op de verkeerde manier interpreteren. Hij zal je woorden in de mond leggen en de kans aangrijpen om een opmerking seksueel te maken.

Hij zal zeggen dat je zeker iedere dag op Tinder zit, puur om jou te testen en te kijken wat je reactie zal zijn.  Ze brengen je zodanig in de war dat je er van moet blozen of lachen.

Als hij je plaagt op de manier hoe je eet, loopt of gedraagt of dat je met iemand omgaat dan is dat een overduidelijk flirtsignaal dat hij  met je flirt.

Als je het gevoel hebt dat hij vaak dingen van je onthoudt en ze express op de verkeerde manier interpreteert, dan weet je dat hij je zit te plagen.

Flirtsignaal #4: Hij Onthoudt Details

goedgeheugen

Als een man je leuk vindt dan zal hij details nooit vergeten.

Hij wilt een beter beeld krijgen van je leven en cruciale informatie onthouden.

Het is deze informatie die hij kan gebruiken om gevat over te komen of om een grapje met je te maken.

Ook zegt alle informatie wat je hem tussen neus en lippen laat doorschemeren, iets over jou relatiestatus.

Vraagt hij naar je date-verleden? Wilt hij weten wat je plannen zijn voor aankomend weekend?

De kans is groot dat hij erachter probeert te komen of je nog vrijgezel ben en wilt kijken of hij een kans maakt.

Flirtsignaal #5: Hij Investeert In Jou

investeert in je

Als een man veel in je investeert dan is dat een teken dat hij je wel ziet zitten. Als hij erop staat om het etentje te betalen of je naar huis wilt brengen, dan laat dat zien dat hij in je investeert.

Doet hij de deur voor je open en neemt hij je jas aan? Hij wilt zijn beste kant laten zien en je op je gemak laten voelen. En zeg nou zelf, welke vrouw waardeert nou niet charmant gedrag?

Veel mannen hebben een druk leven en veel sociale verplichtingen. Het feit dat hij zijn vrije dag in het weekend voor jou wilt opofferen is een goed teken.

Op de momenten dat een man in jou investeert wil je hem belonen voor zijn gedrag.

Geef hem een oprecht complimentje en hij zal de gelukkigste man op aarde zijn.

Flirtsignaal #6: Hij Geeft Om Je Veiligheid

veiligheid

Mannen die erop staan om je veilig naar huis te brengen aan het einde van een gezellige avond, die laten zien dat ze om je geven.

Hij geeft om je veiligheid en vindt het belangrijk dat je goed en wel thuis komt.

Hij zal je beschermen tegenover dronkenlappen en voor je op komen op het moment dat iemand moeilijk tegen je doet.

Het is dit instinctieve haantjesgedrag dat mannen krijgen wanneer ze het gevoel krijgen dat een vrouw hulp nodig heeft.

Natuurlijk wil je jouw date niet zien vechten tegenover drie andere mannen, maar als hij voor je opkomt dan mag je dat best waarderen.

Flirtsignaal #7: Hij Raakt Je Subtiel Aan

Als een man jou aantrekkelijk vindt dan zal hij je voor de minste dingen proberen aan te raken.

Vaak zul je het niet eens door hebben omdat het zo natuurlijk gaat. Denk aan een schouderklopje, je hand vastpakken, een knuffel bij de ontmoeting of het feit dat hij je eventjes van de grond tilt.

Hij wilt fysiek met je zijn omdat hij je leuk vindt. Vooral wanneer de eerste kus tussen jullie nog moet plaatsvinden, dan zijn dit soort subtiele aanrakingen een goed voorteken.

Flirtsignaal #8: Voortdurend Oogcontact

oogcontact2

Misschien herken je dit bij jezelf wel. Als je iemand leuk vindt dan zal je hem constant opzoeken. Waar hangt hij uit? Wat is hij aan het doen?

Met behulp van je ogen doe je waarnemingen.  Het is de perfecte en meest onopvallende manier om de aandacht van elkaar op te zoeken.

Het is dat geheime een-tweetje dat je met iemand hebt, terwijl de rest van de afdeling of klas het niet in de gaten heeft.

Oogcontact zegt heel veel of iemand je leuk vindt. Als een man je leuk vindt dan zal hij je zo nu en dan blijven aankijken.

Het is een kwestie van tijd voordat je het opmerkt en terug kijkt. Glimlacht hij terug? Hij vindt je leuk! Wordt hij rood en kijkt hij weg? Hij vindt je leuk maar is onzeker.

Het is voor een man niet makkelijk om te begrijpen of je ook  interesse in hem hebt.

Door terug te glimlachen of een gekke bek te trekken geef je hem het signaal dat je openstaat voor oogcontact. Wees dus niet te terughoudend met oogcontact als je iemand stiekem  wel ziet zitten.

Bonus Flirtsignaal: Open Lichaamstaal

openlichaamstaal

De lichaamstaal van een man kan veel zeggen of hij wel of niet met je staat te flirten.

Mannen die flirten staan vaker met de borstkas recht vooruit. Zijn voeten staan op schouderbreedte en hij zal  open armgebaren maken tijdens het gesprek om je ergens van te overtuigen.

Zijn gezichtsuitdrukkingen en mimiek laten zien dat zijn volle aandacht op jou gericht is. Zijn wenkbrauwen gaan voortdurend omhoog en hij knikt instemmend met je mee.

Dit zijn allemaal voortekeningen dat hij zijn aandacht volledig op jou focust.

Hier is Hoe je Jouw Droomman of Vrouw Binnen no-time Versiert & Volledig Voor je Wint

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen succesvoller te worden met dating en relaties, zelfs als je niet een mooi lichaam of gezicht hebt.

Zo verleid je de man of vrouw met een geweldig uiterlijk en een geweldige persoonlijkheid.

Voor Vrouwen:

Voor Mannen:

Krijg de relatie waar je partner 100% toegewijd aan je is, zonder fricties of vervelende spanningen

Heb je relatie- of huwelijksproblemen? En staat je relatie op dit moment misschien wel op spanning?

Onderzoek wijst uit dat 78% van alle relaties wordt verbroken en 38,8% van alle huwelijken stuklopen. Dit zijn schokkende getallen.

Maar er is hoop… Ik heb namelijk een uitgebreid programma ontwikkeld om je te helpen om meer controle terug te winnen in je relatie.

Ontdek het nu:

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

 


Misschien vind je dit ook leuk:

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message