Mannen flirten met mijn vriendin

datingsite voor hoger opgeleiden

Dating voor mann nach treffen gefragt keine antwort hoger opgeleiden is gericht voor mensen met een afgeronde HBO opleiding of hoger, over een baan beschikken en leven op mann sucht frau salzburg eenzelfde niveau.

Beste keus Parship

Al jaren is Parship een van de meest bekende datingsites binnen Nederland. Parship richt zich op single mannen en...

2 Elitedating

Elitedating is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden, dat wil zeggen single mannen en erlrouwen met een WO-...

3 Match4me

Match4me is een Nederlandse datingsite die al sinds 2001 actief is en een groot aantal leden heeft. De datingsite richt...

4 e-Matching

In Nederland is e-Matching een van de grootste datingsites. Dit datingnetwerk richt zich op single mannen en vrouwen...

Je kunt hier terecht als je op zoek bent naar mensen met een levensstijl van een wat hoger niveau, voor een leuke date voor in het partnersuche online vor und nachteile weekend of misschien heb je meer behoefte aan een liefdesrelatie. Waar jij maar naar op zoek bent. Bij de ene datingsite werken ze door middel van een heleboel informatie verkrijgen van je aan het vinden van mogelijke matches en bij de andere is het allemaal weer wat milder. Ligt eraan wat jouw wensen zijn.

Waarom daten met een hoger opgeleide man of vrouw?

Of je nou op zoek bent naar een liefdesrelatie, een leuke date of een datingsite waarbij je iemand kunt vinden die specifiek geïnteresseerd is in dezelfde dingen als jij? Voor dat laatste zou eDarling.nl wellicht een goede datingsite voor je zijn. Liever het toch wat rustiger en minder serieus aanpakken en gewoon toe aan die leuke date? Dan past een datingsite als e-Matching waarschijnlijk wel het beste bij je. Op deze pagina vind je meer informatie en eveneens een tal aan reviews en ervaringen van gebruikers die jou voorgingen en met dezelfde vragen en twijfels kampten, laat je inspireren. Je kunt je via datingsitexl.nl gratis inschrijven.

Hulp nodig bij het kiezen van een datingsite?

Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen alle datingsites voor hoger opgeleiden? Of twijfel je of je niet mann sucht frau salzburg gewoon misschien op een algemene datingsite moet wezen, als Lexa.nl, Relatieplanet.nl of Pepper.nl? Wij snappen dat het nogal lastig kan zijn om gelijk de juiste keuze te maken. Om jou een handje te helpen hebben wij een die door middel van een korte vragenlijst de bestpassende datingsites voor je in een lijstje zet. Deze is kosteloos en je kunt je daarna bij ons gratis inschrijven bij jouw uiteindelijke datingsite naar keuze.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”all”]

» » Parship

Al jaren is Parship een van de meest bekende datingsites binnen Nederland. Parship richt zich op single mannen en vrouwen, die een HBO- of WO-achtergrond hebben. Niet voor niets zegt men in de reclamespots: “dating voor hoger opgeleiden.” Naast het feit dat de meeste leden van Parship hoger opgeleid zijn, richt de datingsite zich daarnaast op mensen met een leeftijd ouder dan 30 jaar (45% van de leden). Voor een eenmalige afspraak of een vriendschap ben je bij Parship niet op het juiste adres, de datingsite is voornamelijk bedoeld voor singles die een langdurige liefdesrelatie nastreven.

Parship biedt haar leden twee mobiele apps aan, waarvan je een specifiek kunt gebruikt om te chatten met andere leden.

 

De betrouwbaarheid van Parship

Het feit dat Parship zo bekend is in Nederland en daarbij actief gepromoot wordt via radio- en televisiecommercials, maakt Parship op voorhand al betrouwbaarder dan de meeste andere datingsites. Ook de website van Parship ziet er overzichtelijk en betrouwbaar uit. Belangrijker is echter het feit dat Parship over het Veilig Daten-keurmerk beschikt, evenals dat de website is aangesloten bij het Thuiswinkelwaarborgkeurmerk. Beide keurmerken garanderen de kwaliteit van de datingsite. Het is niet zonder meer mogelijk om je als datingsite bij deze keurmerken aan te sluiten. In Nederland zijn er momenteel slechts negen datingsites die over het Veilig Daten-keurmerk beschikken. Niet voor niets wordt Parship beschouwd als een van de veiligste datingnetwerken in Nederland.

Standaard worden profielen van Parship op echtheid gecontroleerd, om nepprofielen zo goed mogelijk van de website te weren. Ook wordt je privacy op verschillende manieren gewaarborgd door Parship. De kans dat anderen bij je persoonlijke gegevens kunnen komen is hierdoor minimaal.

Ook werd Parship in 2014 genomineerd voor de beste datingsite. Deze nominatie werd uitgereikt vanwege de betrouwbaarheid en het succes van de datingsite.

Wanneer je een account op Parship hebt aangemaakt krijg je direct een aantal handige tips van de makers van Parship. Zij leggen je in een paar handige stappen uit hoe je gebruik kunt maken van de verschillende functies op Parship. De tips zijn uitgebreid en helpen je om het eerste contact te leggen, een eerste date te regelen, je profiel verder in te vullen en ze geven je uitleg over online datingsite in het algemeen. Het is zeer de moeite waard om deze tips in alle rust door te nemen, voordat je actief deel gaat nemen aan het datingplatform wat Parship je biedt.

Bovenstaande aspecten maken Parship tot een betrouwbare en kwalitatieve datingsite. Zeker de keurmerken dragen bij aan de betrouwbaarheid van Parship, evenals de handmatige controle van profielen. In de algemene voorwaarden en het privacy statement van Parship lees je precies hoe er met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Bij het aanmaken van een account dien je akkoord te gaan met beide documenten.

Het is heel eenvoudig om een nieuw account aan te maken bij Parship. Bij het aanmaken van een account voer je je geslacht in, geef je aan naar wat voor type single je zoekt en geef je een e-mailadres en wachtwoord op. Vervolgens krijg je een vragenlijst van circa twintig minuten voorgeschoteld, waarmee je je profiel verder in kunt vullen. Hoewel twintig minuten op voorhand wellicht wat lang lijkt, blijkt het tegendeel waar te zijn! De vragenlijst zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je profiel aansluit bij je hobby’s, denkwijze en interesses. Tijdens de vragenlijst kun je zien hoever je in het proces bent en hoeveel je dus nog moet invullen.

Door de vragenlijst naar waarheid in te vullen wordt het voor het systeem makkelijker om een geschikte match te vinden. De match zal qua interesses, overtuigingen en hobby’s aansluiten bij je profiel, waardoor de kans op een succesvolle match groter wordt.

Na het invullen van de vragenlijst kun je je profiel verder aanvullen met persoonlijke gegevens, het type single wat je zoekt, en soortgelijke informatie. Wanneer je het volledige proces doorlopen hebt krijg je direct een aantal voorstellen van mogelijke matches. Tijd om aan de slag te gaan!

Het is mogelijk om je account bij Parship voor een bepaalde tijd gratis uit te proberen. Je krijgt hierbij toegang tot de basisfuncties van de datingsite. Wanneer je gebruik wenst te maken van meer functies kun je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Met een betaald lidmaatschap is het mogelijk om foto’s van andere leden te bekijken, kun je contactinformatie van leden inzien (alleen bij een lidmaatschap van 12 of 24 maanden) en krijg je een persoonlijkheidsrapport toegestuurd. Bij het kiezen van een lidmaatschap heb je de keuze uit drie verschillende lidmaatschappen:

 

De mobiele app van Parship

Een van de voordelen van Parship is dat er een mobiele app aan leden wordt aangeboden. Deze app is zowel te gebruiken op apparaten van Apple, als ook op apparaten met Android. De app kan logischerwijs alleen gebruikt worden als je al een account hebt aangemaakt bij Parship. Met de app is het mogelijk om nieuwe foto’s te uploaden, te bladeren door mogelijke matches, foto’s te bekijken van andere leden en nieuwe berichten te lezen.

Naast de standaardapp van Parship biedt de datingsite ook Parship Messenger, een losse app. Deze app biedt je de mogelijkheid om te chatten met andere leden. Je wordt met deze app via pushberichten op de hoogte gehouden van inkomende berichten. Beide apps zijn gratis te downloaden en alleen door leden van Parship te gebruiken.

Parship heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen mann nach treffen gefragt keine antwort en het laatste nieuws op onze  en  pagina. Hou je van reizen? neem dan een kijkje op de pagina.

Wanneer je de ideale match gevonden hebt of om andere redenen niet langer gebruik wenst te maken van Parship, dan kun je je account heel eenvoudig verwijderen. Parship opzeggen werkt eenvoudig.Log hiervoor in op de website en ga naar het kopje ‘Mijn Parship’. Bij je instellingen vind je de mogelijkheid om je account definitief te verwijderen en jezelf uit te schrijven. Zo kun je met een gerust hart een andere dating site uitproberen.

Let op: als je op het moment van uitschrijven nog een lopend betaald lidmaatschap hebt, worden de kosten voor de resterende maanden niet vergoed.

Wil je een online datingsite kiezen? Bij vrijwel alle datingsites kun je je gratis inschrijven.

PARSHIP.nl fungeert in Nederland onder de naam PE Digital NL/BE

PE Digital GmbH (Parship gmbh)
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Tel. +31 (0) 20 – 2402520

Heb je een vraag over het gebruik van PARSHIP? Stuur dan een e-mail naar: klantenservice@parship.nl. Wil je contact opnemen met de afdeling Marketing? Stuur dan een mail naar: b2b@parship.nl.

PARSHIP.NL is onderdeel van PE Digital GmbH. Hoofdkantoor en statutaire zetel:
PE Digital GmbH
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland

Directie:
Tim Schiffers, Henning Rönneberg, Marc Schachtel

KvK-nummer: 30191262

BTW-identificatienummer NL812515171B01

 

Parship

 

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen

Welke contactmogelijkheden zijn er?

Wil je contact opnemen met een ander lid, dan heb je de volgende mogelijheden: Ijsbreker Bij het versturen van een Ijsbreker beantwoord je vooraf 4 vragen. Diegene die de ijsbreker ontvangt, zal dezelfde vragen ontvangen. Op deze wijze kom je meer over elkaar te weten. Zitten we op 1 lijn? Wordt het ijs gebroken? Je zult het ondervinden met deze functie.

Glimlach

Een Glimlach kan leuke resultaten opleveren. Wanneer je een glimlach verstuurt, kun je een persoonlijk bericht hieraan toevoegen. Ook kun je jouw foto’s zichtbaar maken.

Commentaar Zie je een gedachtenwolkje boven een profielfoto? Dan kun je hier op reageren op hetgeen wat een ander lid heeft geschreven. Daarbij kun je jouw foto’s zichtbaar maken.

Bericht

Ben jij Premiumlid? Dan heb jij het voorrecht om berichten te versturen. Vertel waarom jij uitgerekent hem of haar een bericht stuurt. Pakt dit goed uit? Dan kan het daten beginnen.

Foto’s zichtbaar maken Klik je op foto’s vrijgeven? Dan kan de betreffende persoon jouw foto’s bekijken. Bevalt het toch niet? Dan kun je jouw foto’s eenvoudigweg weer verbergen.

Ik wil een foto uitwisselen, hoe werkt dit?

Bij Parship heb jij alles zelf in de hand. Je kunt net zo lang anoniem blijven als jij wilt. Alle foto’s worden automatisch afgeschermd. Jij kunt zelf bepalen wanneer jij deze wilt vrijgeven.

Een foto vrijgeven kan bij: IJsbreker, Glimlach, Commentaar of door een persoonlijk bericht te sturen. Deze optie geldt voor Premium-leden. Let op: je kunt altijd jouw foto’s weer afschermen.

Wat kan ik doen om sneller met andere in contact te komen?

Het belangrijkste in om jouw profiel volledig in te vullen. Vertel wie je bent en wat jou bezig houdt. Wees hierin zo speficiek mogelijk. Hierdoor ontstaat ere en beter beeld over jou.

Bezoek Parship regelmatig Leden van Parship kunnen zien wanneer jij voor het laatst online bent geweest. Hoe vaker jij actief bent, des te groter de kans op contact

 • Log in op Parship en klik op “Mijn Parship”
 • Klik op “Wat mij nu bezighoudt”
 • Vertel wat je denkt en voelt
 • Gebruik maximal 120 tekens
 • Klik op “Wijzigen” om alles op te slaan

Houd je profiel bij

Vertel over je nevenactiviteiten over je doelen in het leven. Ga hiervoor naar: “Mijn parship-profiel” en dan “Overig”. Hoe specifieker, des te beter. Gebruik de “Bezoekerslijst” optie en bekijk profielen van andere leden

Jij kunt bekijken welke leden jouw profiel hebben bekeken en andersom. Hieruit kan een contactverzoek ontstaan.

Zoekciterea vergroten

Door deze optie te vergroten, zal het aanbod van leden ook groter worden.

Neem de 1e stap

Gebruik de “Ijsbreker”,“Glimlach” of stuur een bericht.

Ik wil een contact verwijderen, hoe werkt dit?

Partnervoorstel verwijderen:

 • Zoek een profiel dat je wilt verwijderen
 • Klik op “Menu”
 • Klik op “Voorstel verwijderen” om dit te bevestigen

Andere leden verwijderen

 • Zoek een profiel dat je wilt verwijderen
 • Klik op “Menu” en daarna op “Contact verwijderen”
 • Geef aan waarom je het contact wil beeindigen

Hoelang blijft een bericht bewaard in mijn inbox?

Alle berichten komen binnen in jouw inbox. Om een bericht te verwijderen doe je het volgende:

 • Selecteer het bericht dat je wilt verwijderen en klik op “verwijderen”
 • Is het bericht al geopend? Klik dan op het “prullenbak-icoontje

Welke opties zijn gratis en welke opties zijn betaald?

Gratis lidmaatschap

 • Persoonlijkheidstest;
 • Partnersvoorstellen;
 • Profielen bekijken;
 • Ijsbreker of Glimlach versturen;
 • Persoonlijke berichten versturen.

Betaald lidmaatschap

 • Onbeperkt berichten sturen en lezen;
 • Vrijgegeven foto’s bekijken;
 • Bezoekerslijst bekijken;
 • Sorten van Partnervoorstellen (op afstand);
 • Uitgebreid Parship=persoonlijkheidsrapport per e-mail.

Een van mijn contacten is niet zichtbaar, hoe kan dit?

Dat een van jouw contacten niet meer zichtbaar is, kan de volgende redenen hebben als een Parship-lid:

 • zijn profiel heeft verwijderd en het abonnement heeft opgezegd;
 • jouw contactmogelijkheid heeft geblokkeerd;
 • is geblokkeerd door de klantenservice vanwege wangedrag.

Ik kan geen Ijsbreker versturen. Wat gaat er fout?

Je kan alleen een “Ijsbreker” versturen naar een lid die in hetzelfde land woont als jij. Woon jij zelf in Nederland en wil je contact opnemen met iemand uit Belgie? Verstuur dan een “Glimlach” Een Premium-lid heeft extra mogelijkheden zoals: een foto sturen of een persoonlijk bericht.

Hoe kan ik een “Glimlach” versturen?

Een Glimlach kost weinig moeite en kan leuke resultaten opleveren. Het is tevens een van de snelste manieren om in contact te komen. Je kunt de volgende stappen ondernemen:

 • Klik op “Glimlach versturen” in het profiel van jouw partnervoorstel;
 • Schrijf een leuk persoonlijk bericht en geef eventueel een van jouw foto’s vrij;
 • Klik op “Versturen” om jouw Glimlach over te brengen.

Ik krijg helemaal geen berichten terug, waarom niet?

Dit kan verschillende factoren hebben. De persoon in kwestie kan bijvoorbeeld:

 • geen interesse in jouw contactverzoek;
 • al iemand hebben gevonden en heeft zijn profiel nog niet verborgen;
 • op vakantie zijn of het te druk hebben om te reageren.

Wat de reden ook mag zijn; geduld is een schone zaak. Geef het tijd en neem ondertussen contact op met een ander lid.

Blijven mijn gegevens anoniem?

 • Ja! Parship zal jouw gegevens nooit delen met derden. Denk aan ( n.a.w. gegevens, e-mailadres etc)
 • Leden kunnen alleen de eerste 2 cijfers van jouw postcode bekijken

Anoniem blijven op Parship 

 • Je wordt alleen aan leden voorgesteld met jou anonieme Parship-code
 • Jouw foto’s worden afgeschermd net zolang jij dit wilt
 • Jij geeft zelf aan wie jouw foto’s mogen bekijken

Ik wil alleen partnervoorstellen uit mijn eigen regio ontvangen. Hoe werkt dat?

Wil je een partner vinden in Zeeland, Rotterdam of in Antwerpen? Stel dan het volgende in:

 • Klik in jouw profiel op “partnervoorstellen”
 • Klik vervoglens op “zoekinstellingen aanpassen”
 • Selecteer jouw wensen om op klik op “wijzigen” om het definitief te maken

Ik begrijp de symbolen niet in mijn inbox. Wat hoort waar bij?

 • Persoonlijk bericht = envelop
 • Ijsbreker = pinpongbatje
 • Glimlach = Smiley
 • Foto vrijgave = foto lijstje
 • Compliment = duim omhoog
 • Welkomstgroet = tekst wolkje
 • Wat mij op dit moment bezighoudt = tekst ballon

Een welkomstgroet, wat is dat?

Wanneer je een welkomstgroet verstuurt, kun je de interesse wekken van een ander lid. Log in op Parship en kijk op de homepage op “Nieuw” Wanneer je op een profiel klikt, kun je “Nu hallo zeggen.”

Ongetwijfeld wordt dit door een ander lid opgemerkt. Hij of zij kan besluiten contact met jou op te nemen in de vorm van een Glimlach maar wellicht ook met een contactverzoek.

Een bezoekerslijst, wat is dat?

Dit is een lijst van alle bezoeken van andere Parship-leden. Zo zie je welke mensen interesse hebben getoond in jou. Ben je Premium-lid? Dan kun je maximaal 20 leden zien. Als gratis lid zie je maximaal 3 leden.

Om de lijst in te zien, navigeer je naar: “Partnervoorstellen”

Ik wil iemand als favoriet markeren. Hoe doe ik dat?

Wanneer je een interessant profiel bent tegenkomen doe je het volgende:

 • Klik bij een partnervoorstel op “sterretje”
 • Gemarkeerde profielen kun je eenvoudig terugzien onder: “Mijn Favorieten”.

Matching-punten, wat houdt dit in?

Hiermee kun je zien hoe goed iemand bij jou past op basis van de Parship-principe ( gebaseerd op een bewezen wetenschappelijk onderzoek )

De punten beginnen bij 60 en kunnen oplopen tot 140. Zie je dat een contactvoorstel 100 punten heeft? Dan is de score gemiddeld. Wanneer een contactvoorstel 110 punten of meer heeft, is di teen uitstekende score.

Jij beslist zelf met wie je contact opneemt.

Ik wil een ijsbreker versturen. Hoe doe ik dit?

 • Klik op “Ijsbreker versturen” bij een profiel dat je hebt gezien;
 • Beantwoord 4 vragen over wat jou dagelijks bezighoudt
 • Geef een reden op jouw mogelijke partner dezelfde antwoorden geeft. (bijvoorbeeld: ik betaal alles bij de eerste date)
 • Verstuur de “Ijsbreker”
 • Jouw “Ijsbreker-partner” beantwoord de 4 vragen eveneens
 • Vergelijk de antwoorden en trek je conclussie

Wat nu?

Hebben jullie vrijwel dezelfde antwoorden? Dan kun je jouw belofte uitvoeren. Gebruik dit moment om verdere stappen te ondernemen.

Let op: De Ijsbreker werkt alleen als het andere in het zelfde land woont als jij.

Op welke manieren kan ik zoeken?

Navigeer naar: “mijn zoekinstellingen” en dan naar “zoek instellingen wijzigen”. Je kunt onder andere zoeken op:

 • Lichaamslengte,
 • Leeftijd,
 • Roker, gelegenheidsroker of niet-roker,
 • Kinderen of kinderloos,
 • Inkomen,
 • Opleiding
 • Landen en provincies.

Ik wil afzien van mijn bestelling. Kan ik deze herroepen?

Ja. Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Wanneer je binnen dit termijn gebruik hebt gemaakt van de dienst, komt Parship in aanmerking voor waardecomensatie. Dit bedrag is 64,50 euro.

Je kunt bestelling herroepen via een brief, fax of e-mail. Deze dien je te richten naar:

Per post: PE Digital GmbH Parship Klantenservice Nederland – Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

Per fax: +49 (0)40 4600 26 164 Per e-mail: klantenservice@parship.nl

Ik wil Premium-lid worden. Hoe werkt dit?

Schrijf je gratis in op Parship en bevestig jouw inschrijving. Volg daarna de onderstaande 3 stappen:

 • Selecteer een looptijd (keuze uit 6,12 of 24 maanden);
 • Selecteer een betaalmethode (iDeal, PayPal of Creditcard;
 • Vul je adresgegevens in.

Nadat de betaling is verwerkt, kun je direct gebruikmaken van alle betaalde functionaliteiten.

Parship verlengd mijn Premium-lidmaatschap. Waarom?

Het verlengen gebeurd automatisch zodat jij ongestoord contact kunt leggen met andere leden.

Heb je een abonnement van 6 maanden? Dan wordt deze zonder opzegging met 6 maanden verlengd.

Wil je dit niet? Dan dien je jouw abonnement op te zeggen. Je hebt 1 maand opzegtermijn.

Hoe word ik lid van Parship?

 • Bezoek “Parship.nl” en selecteer wie jij bent. (man of vrouw)
 • Geef aan of je een man of vrouw zoekt en klik daarna op “Nu gratis aanmelden”
 • Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op “Nu gratis aanmelden”
 • Vul de persoonlijkheidstest in ( duurt ongeveer 20 minuten)
 • Bekijk de contactvoorstellen en start met daten

Ben jij benieuwd naar de parship ervaringen? Kijk onderaan deze pagina.

10 Total Score

Parship Review

Heb je nog geen dates gehad? Parship dating voor hoogopgeleiden werkt voor als je serieus op zoek bent. Parship behoort tot beste datingsites in Nederland. De betrouwbaarheid Parship wordt gewaarborgd door een beveiligde SSL verbinding die meer dan een jaar geleden is geïntegreerd. Parship is een datingsite met volop mogelijkheden.

Popuariteit

9.5

Gebruikersgemak

10

Functionaliteiten

10

Klantenservice

9.5

Kosten

10

PROS

 • sterke punten/ goede ervaring
 • dating voor hoogopgeleiden
 • Parship werkt simpel
 • grootste datingsite
 • parship is aangesloten bij het keurmerk voor veilig daten
 • premium lidmaatschap
 • gratis account
 • veiligheid en anonimiteit
 • keurmerk veilig daten
 • parship app
 • thuiswinkel waarborg
 • casual dating
 • datingsite voor hoger opgeleiden mann nach treffen gefragt keine antwort
 • online dating

CONS

 • negatieve ervaringen
 • duur abonnement
 • betalend lid
 • geen gratis datingsite
 • parship opzeggen werkt simpel
 • parship kost

Dating hoger opgeleidenHoger opgeleiden dating wordt steeds populairder. Het is een fenomeen wat meer en meer bekendheid krijgt. Het klinkt logisch dat je met een soortgelijke achtergrond een betere match zult vinden. En daarom springen diverse datingsites hier handig op in. Als jij je namelijk inschrijft op een datingsite voor hoger opgeleiden, weet je vooraf al dat je in ieder geval op dat punt al gelijkgestemden gaan vinden. Het opleidingsniveau blijkt een belangrijk kenmerk in de datingswereld te zijn. Je kan jouw sociale leven naar een ander level brengen door gelijkgestemden te vinden, op een datingsite speciaal voor de door jouw gewenste doelgroep.

Voorbeelden van datingsites

Via een hoger opgeleiden dating zal je matches treffen met singles die ambitie hebben. Er bestaan inmiddels meerdere datingsites die zich specifiek op deze doelgroep richten. Zo heb je bijvoorbeeld:,, en. Elk van deze datingspagina’s heeft zo zijn eigen voorwaarden en inschrijvingsstappen. Praktisch bij allemaal kan jij een gratis account aanmaken, en een kijkje nemen in wat de mogelijkheden zijn. De manier waarop jij je matches vindt zal bij iedere website net iets anders zijn. En wil je meer mogelijkheden dan de gratis accounts je bieden, dan kun je er altijd nog voor kiezen om te betalen.

Parship hoger opgeleiden

elitedating hoger opgeleid

e-Matching

Voordat je gaat betalen

Omdat je vaak een gratis profiel kan aanmaken, is het verstandig om – voordat je ergens voor gaat betalen – meerdere datingsites uit te proberen. Misschien hecht je er veel waarde aan dat een datingsite voor hoger opgeleiden een keurmerk heeft. Zo dragen een aantal datingsites het. Dit keurmerk is in het leven geroepen om consumenten zoals jou te helpen bij het maken van een veilige keuze. De bekendste datingsites voeren dit keurmerk maar verwacht wordt dat meer datingsites zich zullen aansluiten. Hiernaast kun je controleren of de datingsite een certificatie heeft van. De websites die dit certificaat hebben mogen ontvangen hebben een strenge keuring doorlopen en voldoen aan alle eisen van de organisatie. Bijvoorbeeld om zeker te zijn van jouw veiligheid op basis van de gegevens die je verstrekt om matches te kunnen ontvangen. Ook zou je klantreviews kunnen lezen, om ervaringen van andere hoog opgeleide gebruikers te lezen.

Tip

Als je het wilt proberen dan raden we aan. Op deze website kun je je gratis aanmelden en gebruik maken van veel functies zonder een betaling te doen. Je kunt dan niet zelf het eerste contact leggen maar je kunt wel de berichten van andere beantwoorden. Degene die hier het meest van profiteert is uiteraard de vrouw die nooit de eerste stap zet om contact te leggen, of als je een 10/10 man bent.

Meer informatie?

Veel al hebben de datingsites onderaan hun homepage een kopje waar je diverse vragen en antwoorden vindt. Meestal worden hier ook duidelijk de verschillen tussen een gratis account en een betaald abonnement weergegeven. Ook kun je met behulp van de datingsite vergelijker erachter komen welke datingsite voor mensen met een hoge opleiding geschikt is. Maar gewoonweg uitproberen blijft uiteindelijk de beste manier. Je hoeft immers maar één persoon met geluk ergens tegen te komen voor levenslang geluk.

Groeiende aantallen

hoger opgeleiden cbsDe groep hoger opgeleide singles is niet klein. Misschien denk je dat er niet veel singles zijn met een hoog opleidingsniveau maar als je de cijfers bekijkt dan denk je wel anders. In 2016 toonden de aan dat bijna 30 procent van de Nederlanders met een leeftijd van 15 tot 75 hoger opgeleid is. Er is hierbij uitgegaan van de bevolking met een HBO of WO opleiding. Op de kaart is te zien waar je deze mensen het meest tegenkomt. Uiteraard is een deel van de hoger opgeleide bevolking alleenstaand en single. Als je uitgaat van hetzelfde percentage singles als de gehele bevolking dan kun je nagaan hoeveel dit er wel niet zijn. Hoger opgeleiden dating is booming. Als je ook een hoge opleiding hebt afgerond dan is dit de plek waar je de meeste kans maakt om een geschikte partner te vinden.

30 tot 35 jaar

Eén van de grootste groepen singles heeft een leeftijd van 30 tot 35 jaar. Deze grote groep singles in veelvuldig op één van de vele datingsites te vinden; hoger opgeleid of niet. De kans dat een Nederlandse single in deze leeftijdsgroep hoogopgeleid is komt voor velen niet als een verrassing maar voor anderen wel. Maar liefst van de Nederlanders met deze leeftijd is hoogopgeleid. Europa heeft als doelstelling om dit percentage te verhogen tot 40 procent in 2020. Nederland zit daar al ruim boven met een vele grotere groep hoogopgeleide personen in deze leeftijdsklasse. Als je in deze leeftijdcategorie behoort en een hoge opleiding afgerond hebt dan heb je geluk. Op de datingsites voor hoogopgeleide singles kom je veel personen tegen die een vergelijkbare opleiding als jou hebben. Of er iemand tussen die bij je past kom je pas achter als je het probeert.

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message