Partnervermittlung elitepartner erfahrungen und testbericht

beste datingsites in nederland

als frau single sein

partnervermittlung angelika riedl miesbach

De Top 5 Nederlandse Datingsites 2018

Online dating heeft de manier waarop mensen nieuwe partners, vriendschap en beste datingsites in nederland liefde vinden fundamenteel veranderd. Echter, de enorme verscheidenheid van partnervermittlung polen traumfrau gesucht online diensten en platforms die beschikbaar zijn voor Nederlandse singles kan verwarrend zijn en het kiezen van een passende service moeilijk maken. Daarom hebben we besloten om onze persoonlijke ervaring en die van andere gebruikers te delen op onze Top 5 Online Dating vergelijking website. Ons doel is om het voor jou gemakkelijker te maken om de juiste website voor je te vinden, en daarmee uiteindelijk een nieuwe partner, vriend of casual contact. Onze classificatie evenals onze reviews en beoordelingen geven je een goed overzicht van de Nederlandse online dating wereld.

 • EliteDating

  Elitedating is echt heel anders dan andere datingsites. Je merkt meteen een verschil qua mensen die op Elitedating ingeschreven staan. Mensen zijn echt veel serieuzer en eerder geneigd een serieuze date in te gaan. Wat mij betreft is EliteDating dus wel echt een aanrader!

  Naam:

 • EliteDating

  Ik heb behoorlijk wat datingsites uitgeprobeerd, maar uiteindelijk dus terecht gekomen bij EliteDating. Wat een verschil met veel andere datingwebsite. Hier gaat iedereen veel netter met elkaar om en is iedereen echt op zoek naar een serieuze relatie. Daarom wil ik iedereen die serieus wil daten graag EliteDating aanraden.

  Naam: Erik

 • 50liefde.nl

  SLECHT en ONBETROUWBAAR

  Naam: els

 • be2

  volledig ongeloofwaardige profielen. Diverse dames staan met 1 profielfoto in vijf woonplaatsen tegelijk. Reacties geven vaak direct email adres. NIET AAN BEGINNEN!

  Naam:

 • EliteDating

  De mogelijkheid om met het zoals ze dat noemen, kennismakings proces, gemakkelijk in contact te komen met andere leden heeft mij erg geholpen aangezien ik in het begin verlegen kan zijn om iemand te benaderen. Op deze manier kon ik met voorgeformuleerde vragen toch al wat meer te weten komen over iemand waarna ik zekerder was over het starten van een gesprek. Ik heb hier mijn vriendin gevonden waar ik nu al 3 maanden mee samen ben. Ik ben met al mijn vragen steeds prima geholpen door een vriendelijke dame van de klantenservice. De partnervoorstellen die ik kreeg pasten bij waar ik naar zocht en het was prettig dat ik geen duizenden profielen door hoefde te klikken zoals bij andere sites. ELITEDATING bedankt.

  Naam: Bert

Online dating en veiligheid

Online dating voor Nederlandse singles is een leuk en spannend avontuur omdat er ontzettend veel verschillende datingsites zijn met zeer uiteenlopende doelgroepen. Deze datingsites zijn een geweldige manier om met meer nieuwe mensen in contact te komen met wie je hopelijk een ´klik´ hebt.

Echter, soms vergeten mensen om aan hun persoonlijke veiligheid te denken tijdens het online daten. Ook al is er geen reden tot paniek – immers, Nederlandse dating sites proberen een online dating platform te creëren dat zowel veilig als transpart is voor de mensen die van deze service gebruik maken – het is desalniettemin belangrijk om een aantal fundamentele veiligheidsvoorschriften te volgen:

 1. Maak nooit geld over naar een persoon die je niet kent. Je dient uiterst voorzichtig te zijn wanneer een persoon die je net online hebt leren kennen je vraagt hem of haar financieel te helpen. Hoewel sommige verhalen hartverscheurend zijn, zijn ze meestal ook partnervermittlung für hartz4 empfänger fictief. Deze personen zijn professionals die dramatische verhalen verzinnen om jouw medeleven voor zich te winnen. Dus voordat je besluit iemand die je niet kent financieel te ondersteunen is het aan te raden eerst met een goede vriend, familielid of advocaat te overleggen. Meestal zijn mensen van buitenaf meer objectief dan jijzelf.
 2. Wees altijd voorzichtig wanneer je iemand voor het eerst ontmoet. Het is zeer begrijpelijk als je een speciaal persoon die je ontzettend interessant vindt graag zo snel mogelijk wilt ontmoeten. Echter, het is erg verstandig om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voor je de ander ontmoet. Vertel een vriend of familielid dat je met iemand die je online heeft ontmoet hebt afgesproken en geef hen de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van deze persoon. Daarnaast doe je er verstandig aan om elkaar op een openbare plek te ontmoeten, waar je jezelf comfortabel voelt en die je mogelijkheden biedt om deze plek gemakkelijk te verlaten wanneer je jezelf realiseert dat jouw date geen perfecte match is.

Naar welk land jouw zoektocht naar een partner je ook leidt, wij wensen je veel geluk toe!

Bedankt voor uw aanmelding

Vind u het lastig? Probeer onze nieuwe tool die u assisteert bij het vinden van een passende datingsite

Mijn seksuele oriëntatie is

Ik ben op zoek naar

Ik ben op zoek naar iemand met een leeftijd van

(optioneel) Het liefst kies ik voor een website met

(optioneel) Geloof

(Optioneel) Gewenste etniciteit

Gegevens verzamelen

Berekenen

Resultaten ontvangen

Afronden

Klaar!

0%

De beste datingsites


SmartSingles.nl

Op zoek naar de voor jou beste datingsite?

Een partner of vriend vinden via een datingsite is tegenwoordig net zo gewoon als boodschappen doen bij een grote supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke datingsites bij jou passen. Welke datingsite voor jou de beste is, hangt af van veel factoren.
Op deze pagina een aantal bijzondere datingsites. Bijvoorbeeld spirituele datingsites of datingsites voor mensen met een beperking. Ze zeggen wel "op ieder potje past de juiste deksel".

Naast deze speciale datingsites vind je hier ook 50, 55 en 60 plus dating sites, community's voor dating hoger opgeleiden en dating mogelijkheden voor alleenstaande ouders.  Daten op afstand is veilig, eenvoudig en ook al een beetje spannend. De kans is aanwezig dat je met hulp van de juiste datingsite de partner van je leven vindt. Ze zeggen wel eens, wie zoekt, zal vinden!

VijftigPlusDating.nl

Je kunt op basis van de informatie van de datingsites op deze pagina de meest passende datingsite vinden. Een datingsite is als een pak of jurk, hij moet op maat zijn en bij je passen. Veel plezier bij het vergelijken van de betere datingsites. Voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie, intieme vriendschappen of gewoon een leuke date,

Veel succes met het vinden van de, voor jou,  beste datingsite.

 

Datingsites voor alleenstaande ouders

Er zijn 2 datingsites voor alleenstaande ouders. Op deze mama en papa site kan je leuke andere alleenstaande ouders ontmoeten.
Online daten als je in België woont

Wil je online daten en op zoek naar de beste datingsites in België?

Als je in België woont en online wilt gaan daten, heb je niet zo veel aan de Nederlandse datingsites. Je zoekt waarschijnlijk een partner in je eigen regio.
Gelukkig is er ook een overzicht Belgische Datingsites. Bijvoorbeeld datingsites België voor 40 en 50 plussers, voor hoger opgeleiden, single ouders en alleenstaanden met een maatje meer. Ze zeggen wel eens op ieder potje past een dekseltje. is net zo gewoon als in Nederland.

Om te weten te komen welke online datingsites betrouwbaar zijn en passen bij jouw doelgroep is het belangrijk dagingsites in België en Nederland te kunnen vergelijken. 

En hier kan je de belangrijkste.

Ook interessant is de zogenaamde Regio Dating.

Bij kan je online naar singles zoeken die bij jou in de buurt of omgeving wonen. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw nieuwe vriend of vriendin maar op 10 kilometer afstand van je huis woont!

Datingsites senioren

Ook voor senioren ( o.a. 50plus, 60plus, 70 plus ) zijn er aantrekkelijke sites om met andere single senioren in contact te komen en te daten. Hieronder enkele datingsites voor senioren en 50 plussers.

, 100 % datingsite voor senioren


Beste Datingsite 40 plus

Als je een 40 plusser bent en je bent op zoek naar een datingsite voor 40 plussers dan zal je al snel ontdekken dat het aantal gratis datingsites zéér beperkt is en het aanbod betaalde 40+ sites beperkt. Het aanbod datingsites voor 50 plussers is groter, zie onder.


Beste datingsite 50 plus

50 plus datingsites zijn sites waar 50 en 55 plussers een partner, vriend of vriendin kunnen vinden in de doelgroep 50 plus. Het aantal 50 plussers dat vrijgezel is, is relatief groot.
In het overzicht datingsites 50 plus op deze pagina vind je meerdere mogelijkheden.

Voor je je inschrijft op een datingsite 50 + adviseren wij je met name navraag te doen naar "het aanbod" 50 plussers in jouw regio of provincie. Als je in Zuid-Limburg woont is het niet zo eenvoudig om contacten te leggen met iemand uit bijvoorbeeld Friesland of Drenthe.

Spirituele datingsites

, spirituele datingsite | cummity. Een datingsite met diepgang. Voor spirituele singles.

, spirituele datingsite voor mensen die "weten"dat er meer tussen hemel en aarde is.

, datingsite voor spirituele en bewuste mensen.

, spirituele datingsite met meerwaarde

datingsite voor vegetariërs en mensen die bewust in het leven staan.

Datingsites voor vegetariërs

Datingsites voor wandelaars

, bekende wandeldatingsite, voor wandelaars en natuurliefhebbers. Mooie groepswandelingen.

, voor singles die van wandelen én aangenaam gezelschap houden, voor Nederland en België.

Beste gratis datingsite

Er zijn een aantal datingsites die volledig gratis zijn. 
Eén daarvan is Knuz met meer dan 400.000 ingeschrevenen.

Of je nu 30m 40, 55 of 65 jaar bent, bouwvakker, secretaresse, winkelmedewerker, boswachter, ingenieur of boer, bij Knuz kan iedereen een partner vinden die bij hem of haar past.

Volgens ons is Knuz één van de beste en gratis datingsites.


Datingsites voor mensen met een beperking

, datingsite voor mensen met een verstandelijke beperking.

, datingssite voor mensen met een lichamelijke, visuele of licht verstandelijke beperking

, voor mensen met een beperking. Gericht op België en Nederland.

Uniek Dating,  voor mensen met autisme of licht verstandelijke beperking

Datingsite voor hondenliefhebbers

,  Datingsite voor hondenliefhebbers, gezellig samen wandelen (en daten?)  met hond. Deze honden en baasjes datingsite is er voor alle liefhebbers van honden en alle leeftijden, voor vriendschap én relatie.

De beste datingsites in een overzicht

Als je behoefte hebt aan een overzicht van de beste datingsites met bijbehorende reviews kan je het beste  bezoeken.  Hier vind je een selectie van de betere datingsites en je ziet ook hoe deze sites door haar leden beoordeeld zijn.  

Datingsites met echte reviews, tips en beoordelingen.  Daten is de tegenwoordige manier om aan een partner of vrienden te komen.  Door gebruik te maken van de voor jou meest geschikte datingsites, vergroot je de kans op succes aanzienlijk. Daten is niet alleen iets voor jonge mensen. Vele datingsites richten zich op 50, 55 en 60 plussers en er zijn zelfs specifieke datingsites voor honden- of paardenliefhebbers, rolstoelgebruikers, motorliefhebbers, lange mensen, senioren en veel meer. Veel plezier met daten.

Beste datingsite hoger opgeleide singles

Bij de meeste betaalde datingsites kan je ook selecteren op "ingeschrevenen die hoog opgeleid zijn".  Er bestaan echter ook enkele datingsites die uitsluitend bedoeld zijn voor singles met een hoge opleiding. Zie bovenaan deze pagina de advertentie van "Smart Singles".

Hieronder staan de meest populaire en beste datingsites van Nederland naar onze reviews en beoordelingen. Uit ons onderzoek blijkt dat je bij een datingsite zoals hieronder genoemd de meeste kans hebt om een leuke date te vinden. Tevens zijn deze datingsites betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en bieden ze gemiddeld een hoge kwaliteit van functionaliteiten, waardoor ze de benoeming als beste datingsite verdienen.

Pepper Datingsite

Pepper is een moderne Nederlandse datingsite met een onderscheidend partnervermittlung angelika riedl miesbach imago. De website zet zich vooral in de schijnwerpers door het innovatieve gebruik van vernieuwende media. Online daters kunnen laten zien wie ze zijn. Men kan onder meer gebruik maken van videos, sociale netwerken en fotocollages. Er worden voortdurend verbeteringen doorgevoerd op basis van de feedback die gebruikers geven.

Op deze wijze is Pepper een van de beste dating websites voor het laten tonen van persoonlijkheid. De website heeft verder een strakke vormgeving en is zeer gebruiksvriendelijk. Tevens kunnen online daters eenvoudig afspreken via de planner voor een koffie in de buurt. Vooral voor singles tussen de 25 en 45 jaar is Pepper zeer interessant. Deze groep is dan ook de grootste gebruiker van de website.

In het kort kunnen we stellen dat Pepper door haar frisse en innovatieve aanpak het Nederlandse online dating heeft wakker geschud. Het is in op dit moment een van de beste – misschien wel dé beste – online datingsite voor de moderne vrijgezel die in is voor een leuke date.

Opvallend

 • Vernieuwend concept met veel inzet van media.
 • Fijn design en makkelijk te gebruiken.
 • Laagdrempelig afspraakjes maken.

Elitedating

EliteDating.nl is een van origine Duitse datingsite die al enige tijd ook een Nederlandse website heeft. Wat uniek is aan EliteDating en de website goed onderscheidt van de overige datingsites is de wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Hiermee wordt effectief gekoppeld tussen singles op de website. Daarnaast heeft deze dating website ook veel aandacht voor de veiligheid en de zorg voor profielen met een hoge kwaliteit.

De persoonlijkheidstest staat garant voor matches die aan je eigen criteria voldoen, alswel bij je persoonlijkheid passen. Zo wordt het vinden van een leuk contact veel eenvoudiger. Dit is vooral handig voor personen die niet zo snel zelf anderen aanspreken of gewoonweg weinig tijd hebben voor verkenning.

EliteDating zelf is zo overtuigd van haar formule, dat het voor haar betaalde leden een niet goed geld terug garantie geeft. Wanneer u dan op EliteDating niet slaagt, kunt u uw geld voor het abonnement terugkrijgen. Al deze punten samen maakt deze datingsite een van de beste van Nederland.

Opvallend

 • Unieke wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.
 • Zeer betrouwbaar en veilig.
 • Veel singles die serieus op zoek zijn.

Parship Datingsite

Parship behoort tot de grotere datingsites van Nederland met een ledenbestand van meer dan de helft hogeropgeleiden. Voor iedereen met een achtergrond in HBO of WO is het daardoor een van de beste startplekken om leuke andere singles te vinden. Parship is hierbij vooral populair bij vrijgezellen van 30 jaar en ouder. Door haar jarenlange ervaring in online dating heeft Parship een gedegen en betrouwbare reputatie met een doordacht datingplatform.

Parship heeft een van de hoogst succesvolle matching-percentages in Nederland. Dit komt ook door het interne systeem dat leden aanspoort om hun profiel te verbeteren. Er heerst een dynamiek waardoor je altijd nieuwe leden of nieuwe informatie kunt ontdekken.

Het gebruik van de website is effectief en simpel. Men kan door profielen zoeken, foto’s plaatsen en berichtjes uitwisselen. Alle profielen worden zorgvuldig gecontroleerd door het service team waardoor het echt een actieve, betrouwbare community is. Parship verzorgt naast online dating ook offline dating events zoals singlefeesten. Dit geeft een leuke extra dimensie aan het daten. De klantenservice is daarbij een van de beste en is vrijwel altijd bereikbaar.

Opvallend

 • Groot aanbod van leden en makkelijk contact.
 • Bijzonder hoge slagingskans door goede matching.
 • Uitstekende klantenservice.

Relatieplanet Datingsite

Relatieplanet is alweer vele jaren actief in online dating en doet dat dan ook met groot succes. Vele (ex-)gebruikers zijn bijzonder enthousiast over deze datingsite. De website van Relatieplanet is uiteraard welbekend bij een aanzienlijk deel Nederlanders en mede daardoor verworden tot een van de grootste datingsites van het land. Het platform biedt vooral een goede totaalervaring en een uitgebreid ledenbestand. Zo is er voor veel personen genoeg keus met een grote kans op succes.

Er is een divers aanbod van leden op de website, waardoor het voor iedereen vrij eenvoudig is om een prettig contact te vinden. Relatieplanet is wel vooral een datingsite die geschikt is voor de serieuze dater op zoek naar een vaste relatie. Dat dit beleid succes heeft is te zien aan het opvallende hoge slagingspercentage onder de betalende leden van Relatieplanet.

Relatieplanet is voor eigenlijk elke online dater zeker het proberen waard. Door het grote aantal leden heb je eigenlijk altijd wel aanspraak en heb je veel keus. Relatieplanet biedt bij inschrijving een unieke persoonlijkheidstest waardoor je niet alleen betere matches zult vinden, maar waarmee je jezelf waarschijnlijk ook een stuk beter gaat leren kennen. Dit zorgt ervoor dat Relatieplanet nog steeds een van de betere datingsites in Nederland is.

Opvallend

 • Grote datingsite met een divers ledenbestand.
 • Goed voor serieuze daters.
 • Anonimiteit en privacy zijn zeer goed gewaarborgd.

Lexa Datingsite

Lexa.nl is met meer dan een miljoen leden een zwaargewicht tussen de Nederlandse datingsites. Ofschoon al jaren geleden opgericht, biedt de website nog steeds een hoog niveau in service en functionaliteit aan de online dater. Heden heeft Lexa een van de hoogste ledenaantallen van alle Nederlandse datingsites. De website van Lexa blijft zich daarbij constant doorontwikkelen op basis van moderne technologieën.

Verder is deze prestatie mede te danken aan het feit dat Lexa regelmatig wordt aangepast en bijgewerkt aan de hand van ledensuggesties. Zo is er ook de uitgebreide mobile applicatie ontwikkeld. Tevens is hun matchmaking service zeker effectief en zijn er op de Lexa manier al ontelbare relaties ontstaan.

Verantwoordelijk voor het grote aantal succesverhalen van Lexa zijn de handige functionaliteiten en het zeer hoge aantal leden dat ook nog eens actief is. Onder de speciale functionaliteiten behoren onder andere de Lexa livechat, de Lexa messenger, en de Lexa quiz. Al deze opties gecombineerd met het betrouwbare koppelplatform maken het tot een goede dating website.

Opvallend

 • Veel functies gelijk gratis te gebruiken.
 • Veel leden waardoor grote kans op een match.
 • Goede service vanuit Lexa.

Onze Top 5 Datingsites

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message