Single hall of fame

flirten via whatsapp voorbeelden

Home / Blog / Flirttips

Jawel, hier is ‘ie dan eindelijk. De ultieme flirttips guide. En we zijn er trots op! In dit artikel ga je alles leren over flirten wat je nog nooit eerder hebt gelezen.

Dit artikel is specifiek voor mannen.
Als vrouw ga naar dit artikel:.

Na dit artikel weet je precies:

 • Het essentiële #1 flirt-basisprincipe. Zonder wordt je nooit goed
 • De Lekker-PUH methode voor succesvol flirten
 • De 3 ingredienten van aantrekkingskracht die jou onweerstaanbaar maken
 • Waarom leuke gesprekken killing zijn voor je succes
 • Hoe je overal (online, overdag, in de kroeg, in de trein) vrouwen versiert

Maar let op! Ik heb je zoveel te vertellen over succesvol flirten dat het lang niet harzer single malt whiskey allemaal in 1 artikel past.

Daarom heb ik een voor je geschreven waarin je exact leert hoe je een vrouw wild aangetrokken tot je maakt.

Je ontdekt een aantal kant-en-klare zinnen om nooit meer saaie gesprekken te hebben, en de lichaamstaal-technieken waarnee je haar zelfs zonder iets harzer single malt whiskey te zeggen versiert.

Inhoud van dit artikel:

Ingrediënten van Aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen

Om succes te hebben met een vrouw, of het nu in de kroeg is, via een vereniging of via een vriendengroep, er zijn een aantal dingen die je moet begrijpen. Er zijn een aantal ingrediënten die je nodig hebt om écht succesvol te worden met vrouwen en alles niet meer aan kans over te laten.

Succes = Aantrekkingskracht(Mannelijkheid+Flirten) + Connectie

Aantrekkingskracht op zijn beurt bestaat uit:

Mannelijkheid
Leiden en dominantie. Niet reactief zijn op haar. Jij bent de stabiele boom waar zij als eekhoorntje omheen kan dartelen.  Wil je hier meer over weten? Lees dan wat je kan leren van Christian Grey uit 50 Tinten Grijs:

Hier zie je alvast een video hoe Daan dominantie gebruikt om vrouwen aan te spreken:

Flirten
Dat leer je in dit artikel ;-)

Connectie
Normaal gesproken zijn we hier allemaal al goed in. Oppervlakkige connectie waarin we informatie uitwisselen maar niet echt emotioneel in elkaar geinvesteerd raken. Een veel sterkere manier is Diepe Connectie. Wil je weten hoe je diepe emotionele connecties creëert? Lees het hier:

Hoe flirt je: Het #1 Basisprincipe

Okee, nu gaan we echt down the rabithole. Hoe flirt je? Laten we eerst kijken hoe normale gesprekken er vaak uitzien. De man spreekt haar aan en steekt een spervuur van vragen op haar af… Waar kom je vandaan? Wat doe je voor werk? Wat zijn je hobbies? Heb je broers of zussen?

Het probleem met al deze vragen is dat je gewoon informatie aan het uitwisselen bent. En dat is SAAI. En daardoor gaat ze zich nooit tot je aangetrokken voelen!

Het antwoord hierop zit in de laatste zin. Aangetrokken VOELEN. Precies je wilt haar iets laten voelen, haar emoties geven, in plaats van rationeel informatie uit te blijven wisselen.

Een vrouw wil emoties ervaren bij je… DAT is waar aantrekkingskracht zit.

En de nummer één flirtmethode daarvoor is SPEELS ZIJN. Je wilt een beetje met haar spelen en zorgen dat zij ook met jou gaat spelen. Het zorgt voor een positieve spanning. Dit ‘spel’ en deze spanning zijn woestaantrekkelijk.

Het probleem is dat we vaak geleerd hebben dat spanning fout is. We willen lief en aardig zijn en vooral alle spanning vermijden of uit de weg gaan. Want spanning is ‘slecht’. Wanneer je de tips gaat opvolgen die ik je straks ga geven ga je eerst waarschijnlijk denken: “Oh nee, ik wil geen spanning creëeren, ik wil lief en aardig zijn.” Echter is er ook zoiets als positieve aantrekkelijke spanning. Alleen dat hebben we nooit geleerd ;)

Ik daag je uit om het uit te proberen en te ervaren hoe gaaf flirten is!

Hier zie je als voorbeeld een video van Daan waarin hij samen met een meid die hij versierde analyseert hoe dat precies ging. De speelsheid druipt er vanaf.

Tips om te flirten: Het Lekker PUH principe

“Okee leuk, speels zijn en spanning creëeren.. maar hoe doe je dat?” zie ik je denken. Je hebt geluk want dat ga ik je nu vertellen!

Als handzame tool bij het flirten hebben we de Lekker PUH methode ontwikkeld.

PUH staat voor:

 • (P)lagen
 • (U)itdagen
 • (H)umor

Bedenk continu wanneer je iets zegt of het voldoet aan één of meerdere van deze labels. Doet het dat niet? Dan ben je niet aan het flirten.

Humor is de meest toegankelijke van deze drie voor veel mensen. De andere twee, plagen en uitdagen, creëren de spanning waar we het zojuist over hadden.

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is haar plagen als je iets te weten komt over haar:

“Oh je bent advocaat? Aaah zo iemand die graag criminelen op straat houdt, leuk is dat!”

Essentiëel hierbij is dat je altijd glimlacht! Daarmee geef je aan dat je flirt i.p.v. het serieus meent en gewoon een botte zak bent.

Een andere methode is bewust een statement maken die niet klopt waarmee je haar pest. Stel ze is typisch een stads meisje,dan kan je zeggen:

“Volgens mij kom jij eigenlijk uit zo’n klein boerendorpje uit het oosten van het land… Je bent echt zo’n schattig boerinnetje…”

Wederom zeg je het met een grote glimlach. Wat gebeurt er? Waarschijnlijk gaat ze iets leuks terug zeggen wat de spanning nog wat opvoert. En DAT is flirten! Je plaagt haar en daagt haar uit te reageren.

Hou het vol, deze spanning. Soms voel je dat deze spanning, als je heen en weer gevatte opmerkingen maakt, alleen maar toeneemt. Je voelt dan sterk de behoefte om de spanning te ‘killen’ door bijvoorbeeld te gaan lachen (hahaha) of te zeggen dat het een grapje was. DOE DIT NIET! Je wilt idealiter dat ZIJ de spanning als eerste verbreekt.  Omdat jij als man de spanning beter aan zou moeten kunnen dan haar. Daar scoor je punten mee!

Flirt zinnen die het verschil maken

We kennen allemaal de cheasy openingszinnen “Ken ik jou niet ergens van”? En andere slechte flirt zinnen als “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?” Maar in de komende minuten lees je wat je nu écht moet zeggen en doen om die meid aan de haak te slaan.

Zit je er klaar voor? Hier komt een inzicht That will blow your mind:

Wát je zegt is helemaal niet zo belangrijk als je denkt. Het gaat erom hóe je het zegt en wat je nonverbaal naar haar communiceert. Flirt zinnen zijn niet belangrijk! De tekst die je uitspreekt is slechts 8% van álle communicatie. En juist vrouwen zijn erg goed in het opvangen van nonverbale communicatie.

Een vrouw let op de energie van het gesprek en de speelsheid. Niet de exacte inhoud.

In principe kan je dus ALLES zeggen als je het maar met de juiste intonatie en non-verbale communicatie doet.

Als bewijs zie je Daan het hier doen in deze twee video’s:

Overigens, ook als je een briljante flirt-zin hebt ga je het niet redden zonder de juiste delivery. Dus focus vooral niet op de zinnen, maar op je eigen vibe en energie!

De nummer één tip die ik je daarbij kan geven is:

Zorg dat je alles wat je zegt en doet ZELF vooral heel erg leuk en grappig vindt en dat je het ook daarom zegt. Als je van alles zegt en doet alleen maar om een indruk bij haar achter te laten, dan is de kans groot dat niks wat je zegt aan komt.

Flirt SMSjes wanneer je met haar appt

Okee, je hebt haar telefoonnummer… Maar nu? Hoe hou je haar nu warm tot aan de volgende date? Of misschien heb je al een vriendin maar wil je het warm houden via de flirt smsjes die je haar stuurt?

Ook hierbij gaat het om emotie. Emotioneer je haar? Of blijft het saai en oppervlakkig. De standaard vraag die je jezelf kunt stellen bij elk bericht dat je schrijft is: “Krijgt ze hier een glimlach van”. Zo nee, dan moet je iets anders sturen!

Omdat je geen nonverbale communicatie kunt laten zien in je texts, gebruik je de knipoog en het tongetje om aan te geven wanneer een zin plagend of uitdagend bedoeld is.

Zie het verschil:

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is.”

“Jij bent zeker zo’n boerenmeisje dat alleen maar koeien aan het melken is ;)”

Door de knipoog wordt de intonatie waarmee zij het in haar hoofd hoort gelijk anders.

Wil je alles weten over flirten via whatsapp? Je leest het in dit artikel:

Online Flirten met Tinder of datingsites

Misschien zit je op een datingsite of Tinder. Of misschien heb je haar op Facebook en vraag je je af hoe je nou online met haar moet flirten.

Het grote verschil met flirten op whatsapp (zoals je hierboven las) is dat je haar vaak nog nooit ontmoet hebt. Je begint dus helemaal vooraan met haar interesse wekken. Zoveel kerels die haar contacten en daartussen moet jij ervoor zorgen dat ze jou juist leuk gaat vinden.

Hoe doe je dat, online flirten?

Door jezelf bij elk ding wat je zegt af te vragen: Zou elke gemiddelde kerel dit zeggen? Zo ja, zeg het dan niet! Daarnaast blijft de regel gelden of ze er een glimlach van krijgt.

Wil je alles weten over hoe je online flirt? In dit artikel lees je alles over Tinder, inclusief real-life voorbeelden. Deze informatie is ook te gebruiken om datingsites of Facebook.

Flirten met lichaamstaal

We communiceren altijd wat, zelfs als we niks zeggen.  Hier volgen drie tips om je lichaamstaal onder controle te krijgen en te flirten.

Tip 1: Leer communiceren met je lichaam
Leren dat te communiceren wat je wilt. Anders gezegd: hoe je aantrekkelijker kunt zijn dan andere mannen, zonder per se iets te zeggen. Dit wordt ook wel sub-communicatie genoemd, de communicatie die op een heel primair niveau, namelijk het niveau van body language plaatsvindt.

Omdat deze communicatie op een dergelijk primair niveau gebeurt is het ook heel lasting om iemand voor de gek te houden op deze manier. Vrouwen kunnen beslissingen maken op basis een split second indruk van iemand. Dus faken wordt lastig. Maar het is wel iets dat je kunt verbeteren. Tip nummer één is je bewust te worden wat je communiceert. Kijk wat vaker in de spiegel of een winkelraam. Vraag het aan anderen.

Tip 2: Ontdek het verschil tussen mooi en sexy
Er is een verschil tussen een mooie man en een sexy man. Dit wordt met name gecommuniceerd via wat hij uitstraalt door zijn lichaamstaal: zijn uitstraling. En menig vrouw verkiest een sexy man boven een mooiboy, een man met model looks, als hij niet sexy is. En hoe werkt dat dan, zo’n uitstraling? Dat heeft te maken met hoe deze man zijn lichaam gebruikt.

Als je lekker in je vel zit dan ‘draag’ je je lichaam anders. Je houding klopt, alles is in één lijn. Dat lijkt misschien iets klein maar het spreekt boekdelen. Doordat je lichaam in rechte lijn, rechtop staat, kun je bijvoorbeeld beter – dieper – ademen. Tip nummer twee is meer rechtop te staan en dieper te ademen. Doe desnoods alsof je een boek op je hoofd moet dragen.

Wanneer je dieper ademt ben je meer op je gemak, denk je helderder na en kun je beter op je omgeving reageren. Regelmatig sporten - zoals yoga en krachttraining - dwingen je een betere houding aan te nemen.

Tip 3: Leer te communiceren met zelfvertrouwen
Je bent meer in het hier en nu. Je laat zien dat je andere (alpha) mannen niet uit de weg gaat. Je duikt niet weg maar je hebt er vertrouwen in dat je om kunt gaan met wat er op je pad komt. Je laat zien dat je controle hebt over jezelf en over de situatie. De lichaamstaal die hier bij hoort is: voeten schouder breed, hoofd omhoog en borst vooruit (zonder te overdrijven).

Intens oogcontact, en aanrakingen gebeuren dikwijls op een autoritaire manier, zoals het geven van klapjes op de schouder, borst, nek en gezicht van anderen. Zorg ervoor dat je bewegingen duidelijk en doelgewust zijn. Je hoofd is naar boven en je straalt uit dat je weet waar je naartoe wilt. Je schuifelt niet maar je loopt met een swing in je beweging.

Je houding is er één van goede energie uitdelen. Je probeert iedereen een goed gevoel te geven zodat je vanzelf een spoor van blije en glimlachende mensen achterlaat. Wanneer je dit gaat doen zal je vanzelf merken dat vrouwen veel ontvankelijker zijn om met je te flirten.

Hier zie je een voorbeeld hoe Daan nummertjes regelt (en zelfs zoent) zonder te praten. Door dus alleen flirten met lichaamstaal:

6 Tips voor de juiste flirtmentaliteit

Flirten hoeft dus ook niet altijd seksueel te zijn (voor de zieke geesten onder ons). Echter door allerlei negatieve sociale conditionering lijken we het flirten massaal verleerd te zijn. 

Sommige mensen denken dat flirten is iets dat je uitsluitend in een bar of kroeg doet. Niets is minder waar. Flirten doe je overal. Zodra je mensen ontmoet kun je flirten.

Hier volgen 6 tips om je flirt mentaliteit een flinke boost te geven.

Tip # 1: Flirten is geven, niet nemen
Wanneer je houding er eentje is van geven zonder iets terug te verwachten zul je veel meer plezier beleven aan het flirten.

En degene met wie je flirt ook overigens! Zie het als een geschenk, iets dat anderen opvrolijkt, positieve energie die wordt doorgegeven.

Tip # 2: Let op de reactie
Wanneer anderen niet vrolijk worden, op welke manier dan ook, van jouw flirtgedrag dan is het geen flirt! De reactie is de spiegel van jouw gedrag.

Wanneer een ander terughoudend reageert betekent het dat je mogelijk wel iets terugverwachte. Je flirt, zeg maar je geschenk, was dan niet onvoorwaardelijk.

Wanneer er een voorwaarde zit aan een cadeau is het niet echt een cadeau. Het is dan meer een transactie, vermomd als een geschenk en daar hebben mensen meestal geen zin in.

Flirten dient te leiden tot een glimlach, tot vrolijkheid, tot blijde gezichten.

Tip # 3: Flirten doe je voor jezelf
Flirten doe je omdat JIJ het leuk vindt. Tuurlijk wil je dat je op de goede manier overkomt. En je zult vast wel eens verkeerd begrepen worden.

Maar grosso modo zullen mensen positief reageren (en als dat niet het geval is, dan wil je misschien van omgeving veranderen).

En dat beinvloed weer het gevoel dat je over jezelf en je leven hebt. Je gaat een bepaalde warmte uitstralen waardoor je zelf ook gaan zien of voelen als een warm persoon.

Tip # 4: Flirten is aantrekkelijk
Flirten getuigt van vrolijkheid, van lekker in je vel zitten, van lef en van een positieve onverschilligheid. Bovenal getuigt het van spontaniteit. Het laat zien dat je door hebt waar het om draait in het leven: relaties.

Mensen die snappen waar het om gaat, dat mensen belangrijker zijn dan dingen of werk, zijn ook gelukkiger. Zo zijn we kennelijk gemaakt. We hebben in ieder geval (allemaal – zonder uitzondering!) behoefte aan menselijk contact en warmte.

En mensen die gelukkiger zijn hebben meer ‘over’ om aan anderen te geven. Ze zijn ruimhartiger en positiever.

Het is algemeen bekend uit de wetenschap die zich bezig houdt met mensen die bovengemiddeld lang (en gezond) leven dat deze mensen een hechte en warme gemeenschap om zich heen hebben.

Tip # 5: Flirten vergroot je vriendenkring
Een aantrekkelijke man heeft een aantrekkelijk leven. Daar horen (mijn inziens) vrienden bij. En je wilt niet alleen mannelijke maar ook vrouwelijke vrienden, om meerdere redenen.

Vrouwelijke vrienden geven je bepaalde zaken die mannen je niet kunnen geven (gelukkig maar).

Zo is het moeilijk om vrouwen echt aan te voelen wanneer je geen vrouwelijke vrienden hebt. Ook is uitgaan heel anders wanneer je samen met een (aantrekkelijke) vriendin op stap gaat.

Tip # 6: Flirten maakt je bekwaam

Iets waar je je op focust daar wordt je beter in, punt. Hoe vaker je het doet, hoe comfortabeler je wordt en hoe meer je gaat spelen met al je flirt wapens. Je stem, je glimlach, je blik, et cetera.

Waar je beter in wordt ga je doorgaans ook leuker vinden. Je zult meer vrouwen ontmoeten, meer avonturen beleven en meer leren. Dat geldt voor je werk, voor het zakelijk flirten.

Het is algemeen bekend dat in vrijwel alle gevallen je vermogen om met mensen om te gaan de belangrijkste factor is voor hoe steil de carrièreladder voor jou zal zijn.

Flirten in de trein

Een station is een doorvoerhaven. Mensen komen er om van plek A naar plek B te komen, hooguit een koffie te scoren, maar verder willen ze er zo kort mogelijk vertoeven. Anders dan op straat waar mensen soms doelloos rondzwerven hebben OV-gangers altijd een bestemming: college, werk, thuis, familiebezoek, noem maar op. Daar zitten ze mee in hun hoofd en door de externe chaos van het station – de drukte en het lawaai – wordt dit alleen maar versterkt. Aan jou als man de taak om haar aandacht te trekken. Belangrijk daarbij is zorgen dat ze je al ziet wanneer je haar aanspreekt door van voren aan te spreken en luidt te zijn. Ga ervan uit dat ze door wil lopen omdat ze ergens heen wil, dus wees wat dominant in haar stoppen. Houd het vervolgens kort, ze wil graag door. Informeer wat ze aan het doen is zodat je weet hoeveel tijd je hebt, houd een korte interactie, en pak snel haar numme.

Flirten op het werk

Als je flirt op het werk wil je iets behoedzamer te werk gaan dan in de kroeg of op straat. Je collega’s hoeven het niet allemaal te weten, en het geeft zelfs nog een extra spanningselement als je het geheim weet te houden voor de afdeling. Zorg dat je stapje voor stapje te werk gaat als je flirt met een collega. Een goede test is aanraking. Als de ander niet terugdeinst weet je dat je op de goede weg bent.

Ga niet ellenlange lunchen met degene die je leuk vindt. Zorg gewoon dat je haar nummer krijgt en probeer buiten het werk iets af te spreken. Of reis samen, indien mogelijk, wanneer je naar huis gaat. Ga haar vooral niet versieren tijden een bedrijfsuitje of een vrijdagmiddag borrel op het werk. Je brengt niet alleen jezelf en je baas in een lastig pakket, maar ook degene op wie je verliefd bent.

De beste tip is nog wel: Flirt met iedereen! Zoals je eerder las is flirten een life-skill die je altijd overal kan gebruiken. Maak het je persoonlijkheid. Jij bent die flirterige kerel.

Op deze manier wordt het makkelijker iets meer te flirten met één dame zonder dat het gelijk raar is of opvalt.

Flirten op school

Je wilt flirten op school met een leuk meisje? Een van de belangrijkste valkuilen is dat je haar teveel aandacht geeft en veel bij haar gaat staan. Het voordeel van flirten op school is dat je haar vaak ziet en je zult dan ook een zaadje moeten planten die steeds groter groeit over tijd.

Flirten op school doe je dan door haar af en toe een flirterig complimentje te geven of even heel kort een paar zinnen met haar te wisselen en dan direct weer weg te lopen. Dit straalt non-needyness uit. Doe het vol zelfvertrouwen. Ze zal denken: damn die jongen is leuk zeg!

Bij flirten op school is het van groot belang dat je wel zorgt dat ze je ziet als potentieel vriendje in plaats van als gewone vriend. Flirten is een belangrijke sleutel. Maar ook mannelijkheid en leiden. Raak haar eens aan en kijk hoe ze reageert. ‘Sleur’ haar eens naar een plek in de kantine. Jij bent de mannelijke leider.

Je flirt succes rate verhogen

Succesvolle flirts toeval?

Misschien ken je het. De ene avond ben je wel succesvol met vrouwen en de andere avond niet, terwijl jij toch echt gewoon dezelfde persoon bent. Of niet? Ik vraag me dit wel eens af, omdat ik zoals je weet vrij ‘serieus’ bezig ben met de kunst van het versieren ;-). Serieus, de ene avond knal ik dwars door het dak en andere avonden maak ik niets klaar.

Erger nog. Ik heb dan zelfs geen leuke avond. Krijg dan zelfs ideeen in mijn hoofd als is het niet beter was dat ik thuis was gebleven. Gek eigenlijk, de ene avond ben je helemaal top, helemaal ‘on’ en de volgende avond bak je er niks van. En ga je een labeltje op jezelf plakken dat je een ‘mislukkeling’ zou zijn.

En dat, beste vrienden, is wat ik met deze blog uit je hoofd wil praten: dat je ooit nog een labeltje op jezelf gaat plakken en gaat geloven dat je het niet kunt. In plaats daarvan ga ik je leren hoe je altijd door moet blijven gaan, hoe moeilijk het soms ook is.

De ene nacht heb je het en de andere niet

Hoe kan het nou, wat is dat – dat je het de ene nacht hebt en de andere nacht volledig ‘uit vorm’ bent? Als je ‘ns wat afstand neemt en nuchter naar de situatie kijkt, wat doe je dan anders op de avonden dat je super goed bezig bent en de avonden dat je er niets van bakt?

Dan zie je, mijn vriend, dat het verschil zit in het volgende:

 1. Je single wohnung haltern am see hebt helder wat je doel is, waarom je die avond gaat stappen.
 2. Je hebt een positieve verwachting.
 3. Je gaat hierdoor alle leuke mensen zien die er rondlopen.

Eigenlijk is het antwoord heel simpel: het heeft te maken met.......tadaa….... komt ie…... jouw… focus!

Je hebt de leiding genomen over waar je je op richt. Over jouw gedachten dus. Hierdoor alleen al, doordat je beseft dat je hier controle over hebt, kom je in een goede staat. En doordat je alleen maar positieve dingen ziet kan het niet anders dat je in een super staat komt. Je wilt he-le-ma-al LOS!!

Het begint dus allemaal met de vraag: met welk doel ga je uit die avond?

Analyseren van je beste avonden

Ook al ben je in een super fun state, toch zorg je ervoor dat je volledig in het moment bent. Je bent volledig aanwezig daar op dat moment. Je hebt rust in jezelf gevonden. Je kunt weer helder nadenken. Dat je volledig plezier aan het maken bent. Ik besef me dat dit allemaal rete abstract en vaag voor je kan klinken.

Daarom heb ik een opdracht voor je. Analyseer je beste avonden eens en kijk waar het nu echt aan lag dat je helemaal ‘on’ was.

Schrijf alle dingen op, zo veel mogelijk redenen, waarvan jij denkt dat het daardoor komt.

Als ik naar mezelf kijk weet ik precies hoe het komt. Mijn topavonden komen doordat ik zo gefocussed ben dat ik precies weet hoe ik mijzelf ga gedragen en hoe ik mij moet voelen om resultaat te bereiken. Met gedragen bedoel ik wat voor energie ik om mij heen heb, wat voor vibe ik uitstraal.

Ik ben me dus 100% bewust van welke energie ik projecteer! Als ik iemand aanspreek, hoe praat ik dan? Met wat voor intonatie praat ik? Heb ik het over serieuze onderwerpen of ben ik speels? Ben ik saai of heb ik superveel plezier door wat ik vertel?

Flirten en je vrij voelen: een visualisatie oefening

De meeste successen heb ik behaald doordat ik mijzelf super vrij voelde op die avond. Vrij als een kind, speels maar wel met een seksueel tintje als het gaat om het bereiken van mijn doel. Dat wil zeggen op een manier dat ik laat merken dat ik seksueel geïnteresseerd in haar ben zonder me daarvoor te schamen.

Mijn focus voordat ik ga stappen is daarop dat ik speels en onschuldig ben in de manier waarop je me gedraag, ik heb een volledig positieve energie in mijn lichaam. Maar ik heb wel duidelijke seksuele intenties en daarin ben ik schaamteloos.

Deze balans vinden is niet altijd even makkelijk en om je te helpen heb ik daarom ga ik je op weg helpen met een visualisatie oefening.

Je loopt de club in en je spreekt de mooiste vrouwen aan die je ziet. En iedere keer als je een vrouw aanspreekt vraag je jezelf: hoe moet ik mezelf voelen? Wat voor focus moet ik hebben? Een speelse vibe, onschuldige vibe! Zie jezelf zo en weet precies hoe je jezelf gaat voelen, hoe je jezelf gaat gedragen. Met die speelse, onschuldige, positieve, seksuele schaamteloze vibe!

De juiste flirt focus

Als je dit gaat doen krijg je een superkrachtige focus. En als je die focus hebt moet je die vasthouden tot het einde van de nacht. Je dient de hele nacht gefocussed blijven op jezelf, op hoe je je gedraagt en hoe je je voelt. Daarna is het een kwestie van repetitie, repetitie, repetitie. Blijven doorgaan, blijven doorgaan, blijven doorgaan.

Als je dat doet gaat deze focus jouw success rate dramatisch verhogen. Als je geen doel hebt en niet weet hoe je moet voelen en hoe je je moet gedragen om vrouwen te versieren - en je slechts hoopt dat je de juiste vibe te pakken krijgt -  dan kun je het vergeten mijn vriend!

Dan is het net gokken: je hebt geen idee wanneer je gaat winnen. Maar als je je van te voren instelt, zorgt dat je de juiste focus hebt - en je jezelf ook zo gedraagt tot het einde van de nacht zul je zien dat je vaker en meer consistent succes behaalt dan je ooit voor mogelijk hield. Go do this shit! 

Flirttips van een vrouw

Als laatste heb ik speciaal voor jou een vriendin, Roos, gevraagd om wat flirttips te geven die ze elke man zou geven. Roos is psychologe en gespecialiseerd in daten en relaties.

Here she goes:

Niets is voor ons vrouwen zo onaantrekkelijk als onzekere mannen. Een man die onzeker overkomt kan eigenlijk niet flirten, simpelweg omdat wij niet op vallen op onzekere mannen. Serieus; ook al heb je niet een strakke sixpack, grote inhammen en teveel rimpels; een vrouw kijkt daar graag doorheen. Dus ga je onzekerheid te lijf en je zult het verschil merken.

Droog oefenen met flirten
Ja ja….alles kan je leren. Dus ook zekerheid. Ga voor de spiegel staan en kijk naar jezelf. Wat zie je? Probeer de positieve punten op te merken en negeer de negatieve punten. Heb je mooie blauwe ogen? Brede kaaklijn? Let er maar eens op en noem 5 dingen die je mooi vindt van jezelf. Herhaal dit 2 x per dag gedurende een aantal weken. Je zal merken dat je positiever naar jezelf gaat kijken!

En ssssst een geheimpje; vrouwen oefenen ook hun mooiste en zwoelste blik voor de spiegel (ik in ieder geval wel).

Oefen met flirten in het wild
Zie het als een uitdaging. Neem een willekeurige bus/tram of trein. Zie je een meisje die je waar je wat bij voelt? Optioneel: Als je het jezelf niet lastig wilt maken neem dan niet een meisje uit die je te aantrekkelijk vindt; om te voorkomen dat het gevoel dat ‘jij te min bent voor haar’ krijgt (daar wil je sowieso vanaf, maar begin met dan dus met een vrouw waar je jezelf niet onzeker bij voelt).

Ga er tegenover zitten of in ieder geval zo dat je oogcontact kan maken. En oefen maar. Ga niet als een zombie naar haar staren, maar laat af en toe je blik op haar vallen, niet te lang. Als ze terugkijkt lach je eventjes, maar ook niet teveel. Zodra je oogcontact hebt gemaakt stap je de volgende halte uit. En als je uitstapt lach je eventjes en begroet je haar, met een knikje of een ‘hoi’. Wedden dat je met een blij gevoel uitstapt?

Flirten met zelfspot
Stel je bent in een situatie terecht gekomen dat je al met een mooie dame aan het praten bent. Je voelt dat je rood wordt, of dat je opeens geen woorden meer kan vinden en dat je wat aan het stamelen bent. Je voelt aan alles dat je dit gesprek helemaal gaat verpesten en dat het zo helemaal verkeerd af gaat lopen.

Doe dan precies het tegenovergestelde en steek de draak met jezelf! ‘Jeetje, wat sta ik hier nu te stamelen! Kijk mij nou.’ Zelfspot vinden vrouwen namelijk net zo aantrekkelijk als zelfverzekerde mannen (niet té trouwens).

Ga dan gewoon lachen terwijl je oogcontact houdt. Zeg dat je je dit keihard aan het verpesten bent en dat je daar wel vaker last van hebt. Met een glimlach! Maak geen cliché opmerking als: ‘ik ben door jou afgeleid’; dit pakt alleen maar goed uit als je zeker van je zaak bent.

Dus lach om jezelf, zeg dat je het even niet meer weet en stel een vraag aan haar zodat jij je kan herstellen. Bijkomend voordeel; je komt geïnteresseerd over (wat vrouwen ook zeer op prijs stellen)

Flirten met jezelf
Leer meer jezelf te zijn. Pas je niet aan aan je vrienden of maak jezelf niet onzichtbaar. Hoe meer je jezelf bent, hoe meer vrouwen op je zullen vallen. Niemand valt op nep en authentieke mensen zijn altijd aantrekkelijk! Dus kom je een feestje binnen, verdwijn dan niet naar het vriendengroepje met bier, maar loop de ruimte rond en stel jezelf voor aan de dames. Daar vallen we op ;-).

Flirttips voor mannen alleen? Of ook voor vrouwen

Zijn deze flirttips alleen voor mannen? NEE! Als AttractionGym zijnde specialiseren we ons met name in het coachen van mannen. We helpen mannen beter te worden met vrouwen en in hun liefdesleven. Echter is flirten een universele vaardigheid.

Daarom is dit artikel zo nuttig voor zowel mannen als vrouwen!

Sterker nog, het flirten beperkt zich niet eens tot het dating-terrein. Misschien ken je wel van die mannen die bij iedereen geliefd zijn. Niet alleen bij vrouwen, maar juist ook bij andere mannen. Of mensen die in het zakenleven heel succesvol zijn, bijvoorbeeld in sales.

Vaak komt dit doordat deze mensen van flirten hun standaard modus hebben gemaakt.

Hier komt het eerste belangrijke inzicht voor je: Vaak wordt flirten gezien als een tool die je af en toe inzet. Maar echt succesvolle mensen hebben van flirten hun lifestyle gemaakt. In plaats van oppervlakkige connectie­-bouwende gesprekken, hebben ze standaard aantrekkingkracht-bouwende gesprekken!

Geplaatst: 21 Feb 2018 | Door: Arnoud |

HIDE

Je leven is inmiddels rijk genoeg aan vrouwen dankzij alle tips op onze website... Nu ga je nadenken over andere aspecten in je leven. Nieuwe vrienden maken bijvoorbeeld. Doordat je waarschijnlijk even andere prioriteiten hebt gesteld heb je dit aspect van je leven minder kunnen onderhouden....

single party sachsen anhalt

Geplaatst: 18 Feb 2018 | Door: Daan |

HIDE

Als je opzoek bent voor een interview met een flirtcoach voor mannen, dan zit je hier goed. Klik dan hier om contact met ons op te nemen. En als je op zoek bent naar een flirtcoach voor vrouwen, dan verwijs ik je door naar datingcoach Mathijs. [optin] Wat je moet weten over flirtcoach...

Geplaatst: 19 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

Je hebt je dit waarschijnlijk al honderden keren afgevraagd na een mislukt avondje stappen én bent de frustratie nu zó zat, dat je besloten hebt om het aan het internet te vragen. Dan feliciteer ik je nu, want het antwoord krijg je hier van mij. Andere vragen die je kunt hebben en...

Geplaatst: 14 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

In dit artikel vertel ik je 5 Versiertrucs die zo effectief zijn dat ze je succes met vrouwen versieren door het dak zal gaan. Voordat je begint te lezen, check eerst deze video: [OPTIN] Je leest dit omdat je legioenen aan vrouwen wilt versieren, of juist die ene speciale vrouw. Je kent me vas...

Geplaatst: 14 Oct 2015 | Door: Daan |

3 dansmoves

Ben je wel eens op een salsa feest geweest? Dammnnn die mannen kunnen goed dansen! En vrouwen vinden het heerlijk. Iedere keer als ik het zie dan raak ik geïnspireerd en wil ik weer lessen gaan volgen. Maar mastery kost tijd, en ik richt me nu op de sportschool, uitgaan en met Arnoud en P...

Geplaatst: 10 Apr 2015 | Door: Patrick |

Wat vrouwen willen

Het was een koude winteravond ergens in 2005. Ik had afgesproken met Lisa, een meisje dat ik nu een maand of drie kende via de studentenvereniging. Ik weet nog hoe ze voor me in de rij bij de inschrijvingsdag stond en hoe we in gesprek raakten over badminton. We zagen elkaar wekelijks, soms vaker, e...

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Daan |

Vijftig Tinten Grijs

‘Een brutale vraag, maar ik zeg het maar gewoon. Wat vind je lekker… in bed?’ Anyway, deze bovenstaande vraag stel ik aan een vrouw in een bekende Utrechtse club. Als je de juiste combinatie tussen: comfort x laat tijdstip x seksuele spanning hebt, dan kun je haar alles vragen....

Geplaatst: 06 Feb 2015 | Door: Daan |

Slim opscheppen en complimenten geven

Ontdek Daan's dubbele voetstuk methode om op te scheppen zonder dat je als een arrogante kwal over komt en om complimenten te geven zonder dat je haar geweldig lijkt te vinden en ze denkt dat ze je in de pocket heeft. Daan legt vanuit de Miami Bootcamp uit hoe deze techniek werkt en je vrouwen hierm...

Geplaatst: 20 Nov 2014 | Door: Daan |

Kunst van conversatie

Hoe praat je met vrouwen: gesprekstechnieken Zoals een schrijver zijn wereld op jou overbrengt via het geschreven woord of zoals een beeldhouwer zijn visie uithakt in het steen, is conversatie een kunst op zichzelf. Wat ik wil doen is je uitdagen om te zorgen dat je niet alleen vlot een gesprek kun...

Geplaatst: 12 Jul 2014 | Door: Mr X |

Bootcamp Barcelona Bazen

Ik ben door de heren van Attraction Gym gevraagd om een stuk te schrijven over mijn ervaringen op het bootcamp in Barcelona. Omdat ik daar de beste vakantie sinds ooit heb gehad (en ook nog eens veel opgestoken heb) doe ik dat met alle mogelijke soorten liefde. Het is nogal een lang stuk geworden e...

Geplaatst: 09 May 2014 | Door: Patrick |

Vrouwen Versieren Op Straat

Mooie vrouwen aanspreken op straat: stap die maar weinig mannen zetten Ze had van te voren al verteld dat ze maar even de tijd had. Onze eerste date duurde welgeteld één uur. Ik loop haar naar de uitgang van de wijnbar en geef haar kalm drie zoenen. Normaal zou ik nu for the kiss gaan...

Geplaatst: 22 Apr 2014 | Door: Daan |

De waarheid over flirten

 Mannen, IK BEN KWAAD! Woest! Mijn mannelijkheid wordt aangevallen. Mijn trots gekrenkt. Mijn intellentie beledigd. Ik ben het ZAT! Ik ben klaar met de leugens… JA, LEUGENS… die worden verspreid over flirten. Het is tijd dat ik – voor eens en voor altijd – afreken m...

Geplaatst: 03 May 2017 | Door: Daan |

HIDE

(Ben je hier per ongeluk als vrouw beland, check dan deze:
Wat vinden mannen aantrekkelijk) Wat vind jij aantrekkelijk aan vrouwen? Haar elegante benen Haar smalle taille? Of zijn het haar ronde borsten, strakke kontje of zwoele lippen? Waarschijnlijk zat ik er niet ver naast. [OPTIN] Al...

Geplaatst: 16 Mar 2015 | Door: Daan |

iemand verleiden op reis

Iemand verleiden op reis Reizen… De heilige graal van de hedendaagse dag. Facebook walls staan er vol mee. Zelfontwikkelingsguru’s raden het allemaal aan. En ik ook, als bescheiden vrouwen verleiding expert. Maar waarom? Slimme mensen verleiden iemand in het buitenland In de afgelop...

Geplaatst: 12 Mar 2015 | Door: Arnoud |

Sociale vaardigheden voor vrouwenversierders

Je wilt beter succesvol zijn, authentieker en beter met vrouwen – daarom ben je hier. Dat is top! Maar voordat ik je allerlei tips geef waar vrouwen gevoelig voor zijn, teksten waar ze goed op reageren en hoe je dat ene speciale meisje geïnteresseerd krijgt – laat me een vraag stell...

Geplaatst: 07 Mar 2015 | Door: Arnoud |

Foute versiertrucs voor mannen

Foute versiertrucs voor mannen die werken Iedereen die ons blog al een tijdje volgt weet dat wij niet echt van de versiertrucjes zijn. Wij krijgen meer kick uit persoonlijke verandering, iemand in zijn kracht zien komen, mannen die opeens wél het lef hebben om authentiek zichzelf te zijn. Wi...

Geplaatst: 28 Feb 2015 | Door: Patrick |

Vrouwen logica flirt tips

Heb je wel eens zo’n situatie gehad dat je samen met een vrouw was, met haar date of zelfs in een relatie zit en op ongelofelijke wijze weet ze alles zo te beredeneren dat ze precies haar zin krijgt? Jij denkt: Huh er mist hier iets in de logica, het klopt van geen kanten, maar ze krijgt het t...

Geplaatst: 27 Feb 2015 | Door: Daan |

Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw

Gesprektechnieken Om Het Gesprek Gaande Te Houden Met Vrouwen Eén van de vragen die ik vaker krijg tijdens de versiercursussen in Amsterdam, Barcelona en Riga, is ‘hoe hou ik het gesprek gaande met een vrouw?’. Vaak hebben de studenten aan het begin van de versiercursus korte ges...

Geplaatst: 26 Feb 2015 | Door: Daan |

Flirt Tips Voor Hard To Get Spelen

Hoe Moet Je Hard To Get Spelen Dit is typisch één van die dingen die ik al wel wist toen ik 15 was, maar geen idee had van hoe je dat in hemelsnaam nou moet doen. Hard to get spelen, hoe doe je dat? Een vriend van me zei al wel dat hij dat deed, hij had ook veel succes met vrouwen waa...

Geplaatst: 22 Feb 2015 | Door: Arnoud |

Singles ontmoeten

Singles ontmoeten zonder moeite met deze praktische flirttips Singles ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen is makkelijker dan je denkt. Het is enige dat je hoeft te doen is naar de juiste plekken te gaan en je daar sociaal gedragen. Nu klinkt dat wat korter door de bocht dat je waarschijnlijk ha...

Geplaatst: 17 Feb 2015 | Door: Arnoud |

Waar vallen vrouwen op

Waar vallen vrouwen op? Zijn er verschillende types waar vrouwen meer op vallen dan op andere? Volgens mij wel. Uiteraard zijn dit zoals het woord als zegt, types – zie ze dus als archetypen. Ze zijn bedoelt om er wat van te leren. Niet om je eigen persoonlijkheid aan te passen op een manier...

Geplaatst: 04 Jan 2015 | Door: Daan |

Leugentje om bestwil geoorloofd bij het flirten?

Leugentje om bestwil: de verkeerde en de juiste manier De maatschappij waarin mensen leven is gefundeerd op moraal; wat men ziet als goed en wat als slecht. Iemand doden wordt (door de meesten) gezien als slecht. Vrijwilligerswerk wordt gezien als goed. Van kinds af aan wordt je geleerd dat liegen...

Geplaatst: 03 Jan 2015 | Door: Leonardo |

Zelfvermaak

Zelfvermaak is één van de grootste sleutel van het verleidingspel De kunst van het vrouwen versieren is een spel. Net als bij ieder ander spel wordt je er beter in naarmate je het vaker speelt. Als je ons blog volgt heb je dat al door (doe je het ook?!). Maar wat maar weinig mannen do...

Geplaatst: 30 Dec 2014 | Door: Arnoud |

Afwijzigingen: de harde realiteit

Lessen over omgaan met afwijzing Afgewezen worden, een blauwtje lopen, op je bek gaan. Hoe je het ook wilt noemen, veel mannen zullen het tot in lengte van dagen proberen te vermijden. Deze blog gaat over afwijzing. Wordt iedereen weleens afgewezen? Zul je versieren ooit zó in de vingers heb...

Geplaatst: 08 Dec 2014 | Door: Daan |

GYM30

Gym30! Hij staat LIVE!   De eerste Nederlandse online bootcamp!   Je hebt te maken met een gelimiteerde oplage, slechts 50 mensen zullen mee kunnen doen. Daarna gaat hij dicht en is het klaar.   Wees er dus heel snel bij. Vol=Vol.   Behalve een aantal onwijs gav...

Geplaatst: 04 Dec 2014 | Door: Daan |

Nog maar 3 dagen tot Gym30 lanceert! Ik wil het met je hebben over iets wat wij bijna allemaal héél slecht kennen. Honger. Ik stond vanmorgen in de Albert Heijn. Achteloos gooi ik groentes, vis, noten en kwark in mijn karretje. Shit. Vroeger was dit voedsel voor iemand een hele...

Geplaatst: 02 Dec 2014 | Door: Daan |

GYM30: Succes Met De Slechtste Openingszin Ooit

Nederlands eerste Online Bootcamp staat op het punt van lanceren. Er zijn ontieglijk veel vragen binnengekomen hoe dit er precies uit zal zien. Vandaag geven we alvast wat gratis weg ;) Op verzoek van één van jullie alvast een stuk infield materiaal, geschoten de middag voordat een Boo...

Geplaatst: 28 Nov 2014 | Door: Leonardo |

Voicemailbericht

Hoe laat je het beste een voicemail achter bij een vrouw? Je belt haar en ze neemt niet op. Wat doe je, wachten op haar voicemail of ophangen? Veel mannen hangen op. Helaas, moet ik erbij zeggen. Waarom? Omdat wanneer je geconfonteerd wordt met twijfel bij een vrouwen-technisch probleem de meest ba...

Geplaatst: 13 Oct 2014 | Door: Arnoud |

Oprecht zijn flirt tips

Oprechtheid en flirten gaan niet samen... Als je bent opgegroeid in Nederland of België zul je via vrienden, familieleden en films geleerd hebben wat de juiste manier is om een 'meisje te versieren'. Je moet haar complimentjes geven, aardig voor haar zijn en haar met een bos rozen in je hand...

Geplaatst: 14 Apr 2014 | Door: Daan |

Hoe moet je flirten

Hoe moet je flirten? YO PLAYER! Waddup, je Dating Coach Daan hier. Maak je klaar voor de onthulling van de Nummer Één Flirt Fout – de fout die jouw toekomst met vrouwen compleet om zeep kan helpen. De volgende flirt fundamental is iets waar ik naar LEEF. Als ik aantrekkingskra...

Geplaatst: 23 Feb 2014 | Door: JP |

Wat vrouwen willen

Wat zoeken vrouwen in een man Er zijn een hoop misvattingen in de maatschappij als het gaat om wat vrouwen willen. De meeste mannen denken of hebben de overtuigingen dat je veel moeite moet doen op de eerste date. Dat je een groot huis moet hebben en een dikke bankrekening. Zijn dit de dingen die...

Geplaatst: 19 Dec 2013 | Door: Daan |

Sletvrees

Hoe je haar toestemming geeft om een slet te zijn Dit gaat over het nummer 1, ultieme, meest gestoorde, vreemde, gekke, enorm verbazingwekkende, idiote fenomeen dat ik ooit heb meegemaakt. Iets waar ik me ALTIJD over heb verbaasd, namelijk het volgende: Waarom, worden vrouwen in vredesnaam 'slette...

Geplaatst: 06 Jun 2012 | Door: Patrick |

Waar zijn de gentlemen gebleven? Een gentleman, een echte heer, zijn ze er nog? Is het nog van deze tijd? Jazeker! Wanneer je om je heen kijkt dan zie het gentleman-schap, de kunst van “een heer zijn” steeds meer terugkomen. In films, in haarstijlen, in kleding en zelfs in muziek. Gen...

Geplaatst: 01 May 2014 | Door: Kayleigh |

Hoe word je populair bij vrouwen

Dé checklist om populair bij vrouwen te worden Misschien vind je het oneerlijk. Misschien neem je het het universum of je ouders kwalijk. Misschien maakt het je ontzettend pissig. Maar het is een objectief feit. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven: De populaire man krijgt n...

Geplaatst: 29 Jan 2014 | Door: Leonardo |

Flirten en oogcontact flirttips

Welk oogcontact maak jij bij het flirten? Wat zeggen je ogen over jou? Verraad je jezelf met je ogen of maak je duidelijk wat je duidelijk wilt maken? Of, nog erger, ga je zitten starten? Het zal ook vast jou wel eens overkomen zijn. Je gaat een gezellig avondje stappen en ziet een beeldschone vrou...

Geplaatst: 25 Jan 2014 | Door: Kayleigh |

Vrouwen begrijpen: flirt inzichten van een vrouw

Vrouwen begrijpen: 5 flirt inzichten Het kan frustrerend zijn voor mannen wanneer ze een vrouw niet begrijpen. Ik ben zelf een vrouw, maar ik snap dat mannen ons soms rare wezens vinden. Ja, we zijn gecompliceerd. Ja, we kunnen in een uur zes keer van gedachten veranderen over wat we willen doen en...

Geplaatst: 23 Jan 2014 | Door: Daan |

Flirten zonder neediness

Flirten zonder neediness uitgelegd Het is een bekend woord met betrekking tot flirten: neediness. Moeilijk met een vertaling te komen. Ik zal eerlijk zijn, eigenlijk is het niet te vertalen. 'Behoeftigheid' vind ik klinken als een of andere aandoening waar je hond aan lijdt. Onderdanig verliefd kl...

Geplaatst: 13 Jan 2014 | Door: Daan |

De grootste cockclock ben je zelf In een volgend artikel word ingegaan hoe je om kunt gaan met cockblocking door andere cockblockers die jou weerhouden van een mooie vrouw versieren. Maar eerst gaan we in op de meest onwaarschijnlijke cockblock, namelijk: jijzelf. Ik spreek uit ervaring, uit eigen...

Geplaatst: 03 Jan 2014 | Door: Daan |

De belangrijkste flirt tips

Wat alle vrouwen willen in een man Er zijn vele soorten mannen. Heel veel verschillende soorten mannen. Sterk, atletisch, dun en dik. Party hard en intellectueel. De vraag is, wat zoeken alle vrouwen nou in een man? Het antwoord op deze vraag gaat je enorm helpen in het begrijpen en versieren van v...

Geplaatst: 31 Dec 2013 | Door: Leonardo |

Vind ze me leuk?

Weten wat ze echt van je wil Ik ben nu een paar jaar heel actief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik luister continue naar audiobooks wanneer ik ergens naar toe rijd. Sommige ebooks luister ik tientallen keren. Ik ben ook coach en ben help mannen om meer succes met vrouwen te hebben. Als coach...

Geplaatst: 25 Dec 2013 | Door: Leonardo |

Neil Strauss flirt tips

The Game “The Game”, het boek van Neil Strauss (ook wel bekend als Style) is de start voor veel mannen die beter willen worden in de magische wereld van de verleiding vol flirt tips. Het boek is naast vermakelijk ook nog eens leerzaam. Zelf ben ik ook begonnen met dit boek en het heeft...

Geplaatst: 04 Dec 2013 | Door: Daan |

Asshole zijn cocky funny

Ten eerste, iedere man is anders, sommige mannen zijn echt het meest zichzelf als ze vriendelijk zijn. En in die vriendelijkheid kunnen ze ook vast wel aantrekkelijk zijn. Het feit is dat assholes over het algemeen aantrekkelijker zijn. Waarom? Meestal omdat je eigenlijk in werkelijkheid ook een eno...

Geplaatst: 09 Nov 2013 | Door: Daan |

Awesome zijn

Welke verhalen vertel jij aan vrouwen? "Alright mate it should be around here." zegt mijn dikke Australische maat Pat. Hij is veertig, getrouwd en heeft een groot stuk grond waar hij leeft met vrouw en kind. We rijden in zijn 4WD dwars door zo'n twintig meter aan bramenstruiken heen. "Oh shit, no t...

Geplaatst: 07 Nov 2013 | Door: Daan |

Lessen van een ultieme alpha man

Chillen met een alpha man in Kathmandu Gisteren zat ik in Kathmandu, hoofdstad van Nepal, aan een bar te hangen. Ik raak aan de praat met een professioneel alpinist, Don Bowie. Hij heeft de vorige dag een video (check de post van 15-10-2013) geupload van zijn laatste klim, de 8.100 meter hoge...

Geplaatst: 05 Nov 2013 | Door: Roos |

single vrouwen

Single vrouwen Af en toe kom ik dergelijke single dames wel eens tegen die op zoek zijn. Ik ben single en in de dertig maar om heel eerlijk te zijn heb ik zelf niet zo last van die angst. Op ieder potje past een dekseltje, dat is onvermijdelijk. Er is hele wereldbol vol met leuke mannen. Maar er be...

Geplaatst: 20 Oct 2013 | Door: Arnoud |

Versierzinnen

versierzinnen: het emotionele palet Om even met de deur in huis te vallen: een gesprek zonder dat er geflirt of versierd wordt is voor haar ook een saai gesprek! Met een aantrekkelijke vrouw moet je eigenlijk meerdere “versierzinnen” in jullie gesprekken verwerken. De impact van goed ge...

Geplaatst: 15 Sep 2013 | Door: Gerard |

5 Geniale flirttips

Flirttips van twee maanden coaching Dit is een stukje geschreven door Gerard, één van de deelnemers van de AttractionGym. Het is een samenvatting van de flirttips en inzichten die hij de afgelopen twee maanden heeft opgedaan. Vrouwen hebben een gave als het gaat om flirten. Een gave...

Geplaatst: 12 Aug 2013 | Door: Guy |

Flirten is net als golfen Hierbij een verslag van een deelnemer van de Gym, ons lange termijn programma. Lange tijd heb ik geworsteld met het begrip ‘het resultaat loslaten’ als het gaat om flirten en vrouwen versieren. In theorie was het me wel duidelijk, maar in de praktijk kreeg ik...

Geplaatst: 07 Aug 2013 | Door: Arnoud |

Waarom belt of smst ze niet?

Waarom ze niet meer belt Het blijft frustrerend. Je schraapt de moed bijeen om een leuke vrouw aan te spreken. Je doet je best en je vraagt haar nummer. Je ben extatisch dat je haar contactgegevens hebt. Vervolgens app-en en chatten jullie en is het moment daar om af te spreken. Je telt de dagen af...

Geplaatst: 19 May 2013 | Door: Youri |

Kledingtips voor mannen

Kledingtips versus stijltips Terwijl modetrends komen en gaan, geloof ik dat er drie kleding c.q. stijltips zijn die cruciaal zijn om goed voor de dag te komen. Bovendien laten ze je er beter uitzien in de kleren die je al draagt, ongeacht wat dat nu is. Het verschil tussen mode en stijl is dat mo...

Geplaatst: 02 Apr 2013 | Door: Victor |

patronen doorbreken

Patronen doorbreken om de vrouw van je dromen te krijgen Ik was ooit samen met een maat van me opstap met een jongen die we via een PUA-forum hebben leren kennen. Iemand die serieus nul komma nul ervaring had met vrouwen. Hij zag er uit als een weirdo: ongekamd haar, een geruit saai overhemd met d...

Geplaatst: 07 Jan 2013 | Door: Leonardo |

hogere doel van vrouwen versieren

Een hoger doel Afgelopen weekend was ik samen met een student uit. Na een uur coaching liep hij helemaal vast. Hij had zichzelf opgesloten op het toilet. Ik ging hem zoeken en had hem uiteindelijk gevonden (gelukkig was het een kleine tent). Maar hij zag het duidelijk niet meer zitten en wilde sto...

Geplaatst: 02 Jan 2013 | Door: Victor |

Productiviteit rennen

Iedereen kent het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten. Je moet en wil zo veel doen, maar je komt simpelweg tijd te kort en dus moet je keuzes maken. Productiviteit verhogen? Hoe zorg je nou dat je meer tijd over houdt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Laten we voor het...

Geplaatst: 27 Dec 2012 | Door: Leonardo |

zoenen zonder tong

'Ho, waarom zoenen met tong!' Wat zou jij doen als je ergens in een club bent, en je staat te zoenen en de de vrouw in kwestie steekt haar tong in je mond? Ik zal je vertellen wat ik afgelopen weekend zei: ‘Ho, geen tong. Ik zoen liever zonder tong.’ Reaktie: verbaasde blik, glimlach....

Geplaatst: 26 Dec 2012 | Door: Ronja |

Maak maak je haar gek

Haar gek maken met de juiste woorden Een grote vergissing die mannen maken die aan 'pick up' doen, is dat ze te gefocust zijn op “de juiste woorden zeggen” om een vrouw gek te maken. De grootste kwaliteit waar vrouwen naar op zoek zijn is jouw vermogen om haar te voelen.
Als ik h...

Geplaatst: 27 Nov 2012 | Door: Frederik |

Natural qualification

Real Man Conference, PUA Summit en 21 Convention In 2010 heb ik op alle drie de grote pick-up conferenties gesproken die er dat jaar waren. De Real Man Conference, PUA Summit en ook The 21 Convention. De laatste was wel zo’n beetje mijn favoriet geweest want de insteek is breder dan alleen p...

Geplaatst: 01 Nov 2012 | Door: Leonardo |

Lessen voor gevorderde versierders Disclaimer: deze blogpost is bedoelt voor de meer gevorderde casanova’s onder ons, en minder voor de beginnelingen. Voor de ‘newbie’ geldt: begin bij de basis. Begin met sociaal te zijn. Praat tegen iedereen. Je buurman, de caissières, de...

Geplaatst: 14 Oct 2012 | Door: Yoram |

Game is messy

Game is rommelig Het beter worden met vrouwen is een van de meest (in mijn eigen ogen misschien wel DE meest) vervullende ontwikkelingskans die je voor jezelf kan waarmaken in tijd dat je deze planeet bewandelt... Je vergroot je eigenwaarde... Je krijgt onmisbare levenslessen en inzichten in je...

Geplaatst: 01 Oct 2012 | Door: Yoram |

Joram en Frederik

Frederik en Joram The 21Convention speech Nu inmiddels meer dan een jaar geleden waren Frederik en ik uitgenodigd om op The21Convention in London te komen spreken. Dit is een van ’s werelds grootste conferenties op het gebied van het worden en zijn van de “ideale man.” Behalve he...

Geplaatst: 01 Sep 2012 | Door: Arnoud |

Adam and Amanda Lyons

Het fenomeen social proof Adam Lyons is in samenwerking met Puatraining de Amerikaanse business aan het opzetten. Zijn vrouw Amanda is Amerikaanse dus het was zowel een privé als een zakelijke beslissing. De reden dat ik over Adam schrijf is niet alleen dat hij een bekende ‘pick-up ar...

Geplaatst: 21 Aug 2012 | Door: Frederik |

wantrouwende vrouw

Huilen, lachen of coachen Telkens wanneer ik iemand ‘fake it till you make it’ hoor zeggen weet ik niet of ik zou moeten huilen, lachen of coachen. Deze uitspraak is een van de slechste adviezen in de versierwereld ooit! In deze blogpost ga ik in op de negatieve gevolgen van het &lsquo...

Geplaatst: 04 Aug 2012 | Door: Patrick |

SMS daten

Tips over sms'en Over sms'en gaan veel verschillende verhalen de ronde. De ene zegt dat je nadat je haar nummer hebt gekregen eerst 2 weken radiostilte moet houden om non-needyness te uiten.De andere zegt dat je direct moet sms’en. Weet jij het nog? Ik ga je nu vertellen hoe je gegarandeerd...

Geplaatst: 30 Jul 2012 | Door: Leonardo |

dog whisperer cesar millan

In de put raken tijdens het uitgaan Een aantal jaar geleden kon ik makkelijk in de put raken als ik uitging. Als het niet liep zoals ik me had voorgesteld dan raakte ik erin en kwam er niet snel meer uit. Ik zie dat bij veel mannen, dat ze om wat voor reden down worden als ze bezig zijn met game,...

Geplaatst: 15 Jul 2012 | Door: Arnoud |

flirtende vrouw

Winkelen en standaard reakties Een tijd geleden was ik in een computerwinkel in het buitenland om iets te kopen. Ik stond te twijfelen en zei iets van ‘laat maar, ik doe het een andere keer wel’. Een standaard reaktie op gebrek aan motivatie en keuzestress. De verkoper schoot meteen t...

Geplaatst: 06 Jul 2012 | Door: Yoram |

Intenties of intent

Duidelijk krijgen van je intenties Dit artikel gaat over het duidelijk krijgen van je intenties, je ‘intent’, en het er achter komen wat je wilt in het domein van vrouwen, seks, relaties en je goed voelen als een man. Behalve het begrijpen waarom dit belangrijk is krijg je ook de prakt...

Geplaatst: 02 Jul 2012 | Door: Victor |

liefdes sms

Verleidelijke liefdes smsjes Liefdes smsjes doen wonderen! Hoe  geweldig is het wanneer je haar zo op kan winden door middel van wat sms berichten heen en weer dat zij wil dat jij langskomt?! Uit pure lust, uit opwinding die jij hebt veroorzaakt, wel te verstaan. Een heerlijk gevoel! In deze b...

Beiträge über Verführen über WhatsApp & Co geschrieben von DonJon verfuehrt. DonJon verführt. Flirten via WhatsApp, Onlineflirt, Whatsapp am 15.Die SMS oder WhatsApp ist das Medium zum Flirten. Damit du beim Flirten auch gut ankommst, haben wir hier die häufigsten Fehler für dich zusammengefasst.Sharing Scans Made SimpleNew Windsor NY, June 27, 2016 – WhatsApp has become a world-wide communication staple, especially for students. In combination with.Flirten mit Kurznachrichten via SMS, WhatsApp, Facebook & Co. Flirten mit Kurznachrichten kann so wunderbar einfach sein.

Erfolgreich mit Mädchen auf Whatsapp flirten + gute Gesprächsthemen & Tipps? (Whatsapp,Chat,Liebe).Da ich momentan mitten im Umzug stecke kann ich leider nur Bilder via Whatsapp schicken da ich noch keinen neuen Internetanschluss habe. Flirten und Bilder bewerten.Hilfe – bei WhatsApp wird jetzt angezeigt, ob das Date vom vorigen Abend die Folge-Nachricht nicht nur bekommen, sondern auch gelesen hat. Was am blauen Haken.Whatsapp ist kein Problem Weiter; Fun; 06.09.2015; Hargereade;. flirten; handynummer; hot; whatsapp; Comments Mehr aus dem Board Fun Trending. NEU! Ragecomic.Per WhatsApp oder SMS zum Geburtstag gratulieren, flirten oder Witze erzählen? Gar nicht so einfach.

17 Flirttips Om Te Flirten Via Whatsapp, Tinder, SMS & Chat

Immobilien via WhatsApp. Die aktuellsten provisionsfreien Wohnungsangebote in Wien per WhatsApp direkt und einfach auf dein Smartphone erhalten.Ein Bild sagt bekanntlich mehr als 1.000 Worte – das gilt auch beim Chatten! Zwar sind Textnachrichten via WhatsApp schnell verschickt, vermitteln manchmal aber.

Flirten via WhatsApp - Girlz.nl

Recruiting via WhatsApp? Daimler macht’s vor 25. März 2015; Ganz einfach aus der Masse herausstechen – Bewerbungsdesign und Farben 20. März 2015.Frauenzimmer.de: Alles, was Sie zum Leben brauchen. Bei Frauenzimmer.de finden Sie alles von den neuesten Mode- und Frisuren-Trends über gesunde Diät-Tipps bis hin.

AttractionGym Blog - Zelfontwikkeling op het gebied van vrouwen...

Flirten am Telefon? SMS oder Anrufen? Die 3-Tage-Regel? Was tun wenn sie nicht ans Telefon geht?. WhatsApp-Nachricht senden oder anrufen?.Flirten per Whatsapp - Und wie es furchtbar scheitert! Abfuhren können lustig oder hart sein. Oder extrem hart. Oder extrem lustig. Die definitiv.

Enkele voorbeelden. 01. Voor snelle antwoorden op je vragen kan je ons via WhatsApp bereiken. Flip deze kaart voor meer informatie. Voeg ons toe in je contacten.Wazapp is an IM application for N9 that allows you to chat with your Whatsapp buddies. Wazapp consists of 2 parts, the IM application (wazapp), which is in Python.Parship Studie: Jeder fünfte Deutsche findet flirten über WhatsApp romantisch. Parship-Umfrage zeigt:. Frage: Liebesgrüße via Facebook, Twitter oder WhatsApp?.Facebook Twitter Google Whatsapp Print Mail. Benachrichtige mich über nachfolgende Kommentare via E-Mail. Flirten – Richtig vs. Falsch Trackback-URL: 7.

CHIP-News via WhatsApp: Nachrichten direkt auf dem Handy: WhatsApp-Dienst von CHIP: So verpassen Sie keine Tech-News mehr.News via WhatsApp. Ab sofort können Sie via WhatsApp unsere Neuigkeiten noch schneller erhalten – und zwar ganz bequem direkt auf Ihr Smartphone. So funktioniert’s.Bislang war es am iPhone nicht möglich, ein Foto aus der Galerie direkt via WhatsApp zu verschicken. Man musste stets zunächst WhatsApp öffnen und dann über die.Finde heiße Sexkontakte für kostenlosen WhatsApp Sex! Die geilsten Sexkontakte suchen Sexting via WhatsApp - heute noch! 100% kostenlos!.Can you send pdf file via whatsapp? I have saved a PDF file in dropbox and like to share it through Whatsapp. Can it be done? Post to Facebook. Post to Twitter.Richtig flirten per Whatsapp: Lerne, wie du einfach per Whatsapp, Facebook oder SMS Frauen anschreiben kannst und über den Flirt Chat ein Traumdate bekommst.flirtbox® Deutschland. Singles aus Deutschland. Flirten, Chatten & Verlieben Jetzt anmelden und Singles aus Deutschland kennenlernen.>> Whatsapp Statussprüche; Flirten. 29. August 2016 29. August 2016 schidi 0 Kommentare Anmache, Erderwärmung, Flirten, Liebe, Scherz. Webseite via E-Mail.

Flirten; Lustiges; Witze; Fieses; Geburtstag; Englische; Weisheiten; Charts. Pop; Schlager;. Kostenlos IT-News via WhatsApp erhalten. Kostenlos IT-News via.Charmant flirten per SMS / WhatsApp: Verlaufen Deine Flirts im Sande? Mit unserem Flirttipp werden Frauen ihr Handy nicht mehr weglegen wenn Du schreibst.Man könnte sagen: Er hat Sie angeflirtet. Gut so. Dann flirten Sie mal zurück! Das Problem: Bei SMS hört man keinen Tonfall, sondern sieht nur Text.

Ik was expres erg direct omdat ze zelf nooit direct is en als ik had...

Flirten am Telefon: In diesem Artikel erfährst Du, wie Du mit einer Frau so telefonieren kannst, dass sie Dich anschließend auch wirklich treffen will.Neu.de Chatten, daten und flirten. SMS / MMS Infodienste: HoHoHo! - Hier klicken! Vom mobilen Adventskalender bis zum Weihnachtswitz! Mehr.

Nachrichten aus der freundin-Redaktion direkt auf Ihr Handy: Kommen Sie in die freundin WhatsApp-Gruppe!.24h Service via WhatsApp. Den Singles stehen mehrere Floors zur Verfügung, in denen sie nach Lust und Laune feiern und flirten können.Fuß-Typ einfach via WhatsApp bestimmen lassen. So geht´s: Bei jedem Schritt im Freibad oder am See, wenn Sie mit dem nassen Fuß auf den Boden treten, stempelt sich.Via WhatsApp chatten funktioniert seit neustem auch auf dem PC! Jedoch gibt es Einschränkungen: Aktuell geht dies nur mit dem Google Chrome Browser und Android Geräten.

Wichteln via WhatsApp, Facebook, Twitter, etc. Praktisch, wenn Sie nicht von jedem eine E-Mailadresse haben!.Anzeichen bei WhatsApp flirten hallo zsm., (Ich: männlich) Ich hab ne alte freundin mit der ich ab und zu mal ein paar worte via Whatsapp wechsel.

Play FARMERAMA - Cutest Farm Game Online! Embrace rural living and be a virtual farmer in the delightful online game world of Farmerama.pimatic has beta status. We are doing our best to get it stable. But be warned that it comes without any guaranty to work. So you are using it on your own risk.Für viele Männer wäre es wohl die beste Nachricht aller Zeiten, wenn Sie so exakt wie möglich erfahren würden, WIE genau man attraktiv & anziehend für so.

1 Sexting tips en voorbeelden

In deze blog leer je:

 • De grootste fout die veel vrouwen maken met sexting
 • 27 voorbeelden van sexting berichten die je hem kan sturen
 • Waarom sexting goed is voor je relatie.
 • Met wie je nooit wilt sexten
 • Wat mannen echt opwindt bij sexten

Zorg ervoor dat hij aan je denkt (op een seksuele manier)

sexting tipsSoms denk je aan hem en zou je het liefst bij hem willen zijn. Nou is dit (helaas) niet altijd mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat jullie niet bij elkaar om de hoek wonen of omdat hij voor een weekje in het buitenland zit.

Wat de reden dan ook is, sexting biedt de oplossing.

Met sexting bedoel ik spannende berichtjes sturen. Ook mannen vinden dit leuk en wel om de volgende logische redenen:

 • Hij herinnert zich weer hoe leuk jij bent.
 • Je laat hem weten dat je aan hem denkt.
 • Het is opwindend (drie keer raden naar wie hij gaat verlangen).

Oftewel, hij krijgt spontaan zin om je te zien. Niet alleen is sexting leuk voor jullie beiden, toont aan dat sexting bijdraagt aan een gezonde relatie. Belangrijk dus.

In dit artikel deel ik mijn 27 beste sexting tips en voorbeeldberichten met je, zodat je een handleiding hebt om hem spannende berichtjes te sturen zonder dat je hem afschrikt.


Tip 1: Een kleine disclaimer (lees dit)

let opStuur nooit spannende en sexy berichtjes als je nog nooit met hem naar bed bent geweest. Waarom? Nou kijk:

 1. Je hebt vaak nog geen idee wat die man aantrekkelijk vindt. Hierdoor is de kans dat je de verkeerde dingen zegt redelijk groot.
 2. Je geeft op deze manier het verkeerde signaal af: “Ik wil dat je langs komt om alleen maar seks met mij te hebben.” Tenzij dat het signaal is wat je wilt afgeven, maar zelfs dan zou ik er nog mee uitkijken.
 3. Soms knapt een man hierop af, zeker wanneer hij op seksueel gebied niet zo open-minded is. Dan kan het plots zijn dat hij het te snel vindt gaan. Het gevolg hiervan?.

Maak dus alleen gebruik van sexting wanneer je met hem naar bed bent geweest. Hoewel ik weet dat er vrouwen zijn die hier niet naar gaan luisteren, ik heb het in ieder geval gezegd.


Tip 2: Relatie? Dit is waarom sexting geweldig is

Als je dacht dat ik de term “sexting” zelf verzonnen had dan moet ik je teleurstellen. Het concept sexting bestaat al een poosje en is veel in de aandacht geweest. Er zijn zelfs onderzoeken naar gedaan.

Uit de resultaten van zo’n blijkt dat sexting positieve effecten heeft voor je relatie.

Niet gek dat 88% van de ondervraagden er gebruik van bleek te maken.

Dus wanneer je in een relatie zit (of in de beginfase) is het geen verkeerd idee om zo af en toe een spannend berichtje te sturen. Het hoeft niet gelijk heel wild, maar je kan bijvoorbeeld beginnen met een berichtje als dit:

“Ik droomde vannacht over je… Naakt”


Tip 3: Maak afspraken met elkaar

Praat over andere dingen dan het werkMisschien klinkt dit een beetje gek, ik bedoel, afspraken maken over (spannende) berichtjes sturen? Daar zit toch niemand op te wachten?

Dat klopt.

Het voelt misschien wat raar om het hier samen met hem over te hebben. Maar toch doe je er verstandig aan om hier samen afspraken over te maken, je weet namelijk nooit hoe een relatie loopt.

…En als je sexy foto’s naar elkaar stuurt (tip 6) dan wil je natuurlijk niet – wanneer jullie relatie ten einde loopt – dat deze foto’s openbaar op het internet verschijnen.

Kortom, maak duidelijke afspraken met elkaar.


Tip 4: Zorg dat je berichtje bij de juiste persoon aankomt

Oeps

Het is niet dat ik twijfel aan je intelligentie, maar je zult  zijn die een intiem berichtje of foto naar de verkeerde persoon stuurt (vaak gaat dit gepaard met alcohol).

Een foutje zit nou eenmaal in een klein hoekje.

Kijk dus altijd even voor de zekerheid of je het berichtje echt naar hem stuurt. En niet naar één of andere collega die je de volgende dag weer onder ogen moet komen.

Oeps…


Tip 5: Bouw het rustig en geleidelijk op

Bouw het rustig en geleidelijk opEr wordt weleens gezegd dat je mannen het best kunt vergelijken met een lichtschakelaar. Het is aan of uit. Zo kunnen mannen van het ene op andere moment opgewonden zijn.

Maar met sexting is dat net een beetje anders.

Dus wanneer jij vanuit het niets jouw diepste fantasieën vertelt, dan is de kans vrij groot dat hij hiervan schrikt. Zeker wanneer jullie elkaar nog niet jarenlang kennen, is het beter om het rustig aan te doen. Dit om twee redenen:

 1. Je schrikt hem niet af.
 2. Je komt er op deze manier achter hoever je kunt gaan, zonder dat de relatie gevaar loopt.

Oftewel, bouw het rustig en geleidelijk op.

“Ik kan niet wachten om je weer te zien vanavond… Ik neem je gelijk mee naar de slaapkamer;)”


Tip 6: Stuur een sexy foto

sexy fotoWat is er leuker dan een sexy berichtje?

Juist, een sexy foto.

Mannen zijn gek op plaatjes, denk er maar eens over na. Het is niet voor niets dat Playboy magazine wereldwijd zo’n groot succes is.

Maak hier dus gebruik van.

Alleen, wanneer je het lef hebt om hem een sexy foto te versturen, let dan wel even op het volgende:


Tip 7: Stuur nooit een foto met je gezicht erop

genantDit omdat je simpelweg nooit weet wat er precies met de foto kan gebeuren. Ook al vertrouw je hem volledig, je wil natuurlijk niet dat diezelfde foto op het internet verschijnt wanneer jullie relatie ten einde loopt.

Of wel?

Daarnaast kan het zijn dat zijn mobiel gestolen wordt of dat hij net één foto te ver scrolt wanneer hij de vakantiekiekjes aan zijn moeder laat zien.

Gewoon niet doen dus.

Bespaar jezelf een hoop ellende en stuur alleen sexy foto’s zonder je gezicht erop.


Tip 8: Nee. Ook niet via Snapchat

snapchatVoor degenen die niet kennen, het is een app voor smartphones die de gebruikers in staat stellen om foto’s naar elkaar te sturen. Deze foto’s kun je vervolgens een aantal seconden bekijken waarna ze verdwijnen.

Nu hoor ik je denken:

“Maar Tim, dat is toch perfect om sexy foto’s naar hem te versturen waar ik met mijn gezicht opsta?”

Ehm, nee.

Hoewel deze foto’s na afloop verdwijnen is er geen genie voor nodig om uit te zoeken hoe je screenshots maakt. Dit is de reden dat er nu op Google honderden gênante foto’s staan.

Goed. Ik denk dat mijn punt duidelijk is.


Tip 9: Beoordeel hem niet op de berichtjes die hij stuurt

beoordeel hem nietNiet iedere man beschikt over het “talent” om spannende en sexy berichtjes te sturen. Dus er is geen reden voor paniek wanneer blijkt dat jouw leuke vriend niet de zelfde gave bezit als

Het ergste wat je kunt doen is hem beoordelen op de berichtjes die hij stuurt.

Want laten we eerlijk zijn, hij heeft waarschijnlijk geen artikel over sexting gelezen (ons geheimpje;).

En dan nog iets:


Tip 10: Begrijp dat hij communicatie ziet als een manier om informatie uit te wisselen

Ik heb het er in al uitgebreid over gehad, maar tussen de manier waarop mannen en vrouwen communicatie gebruiken zit een groot verschil.

Mannen zien communicatie als een middel om informatie uit te wisselen.

Het kan dus zijn dat jij veel moeite hebt gedaan om een spannend berichtje te sturen en hij vervolgens kortaf reageert. Ook dit is geen reden voor paniek. Hij stelt je berichtje ongetwijfeld op prijs, hij weet alleen niet zo goed hoe hij hierop moet reageren.

Het is niet voor niets dan mannen gebruiken dan vrouwen.

Dit is dus iets om in je achterhoofd te houden wanneer je hem een sexy berichtje stuurt.


Tip 11: Laat zoveel mogelijk aan zijn fantasieën over

Stel dat je nog niet helemaal weet wat hem opgewonden maakt, dan is het in dit geval beter om zoveel mogelijk aan zijn fantasieën over te laten.

In andere woorden, wees een klein beetje vaag.

Stuur dus zoiets als:

“Hey, ik moest vandaag aan je denken onder de douche.”

Wat er hierdoor gebeurt, is dat zijn fantasie de rest invult. Zo zal hij zich bijvoorbeeld afvragen wat jij op dat moment aan het doen was en waarom je aan hem moest denken.

Zo zie je maar dat sexting helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, zolang je maar genoeg ruimte overlaat voor zijn fantasieën. Het leven kan soms zo makkelijk zijn.


Tip 12: Gebruik emoticons

emoticonSoms kunnen emoticons (je weet wel wat ik bedoel, smileys en dergelijke) net het verschil maken.

Stel je stuurt hem bijvoorbeeld:

“Ik heb vannacht over je gedroomd;)”

Dan maakt de knipoog net het verschil tussen een willekeurig bericht of een seksueel bericht.

Let op, dit is geen vrijbrief om in elk berichtje tientallen emoticons te gebruiken.

Hoewel emoticons berichtjes nog spannender kunnen maken, werken teveel emoticons averechts.

Maar je kan ze soms net gebruiken om een gewoon bericht te veranderen in een sexy bericht.


Tip 13: Geef elkaar de tijd om te antwoorden

In een wereld waar overvolle agenda’s geen uitzondering zijn kan het voorkomen dat hij niet meteen reageert. Dit doet hij niet omdat hij jou (of je spannende berichtjes) niet leuk vindt.

Maar puur en alleen omdat hij het druk heeft.

Ja, echt.

Eigenlijk is het beter om ervan uit te gaan dat hij niet meteen reageert, om frustraties en irritaties te voorkomen. op berichten dan vrouwen.

Op deze manier kan het alleen maar meevallen.


Tip 14: Sexting is geen eenrichtingsverkeer

ongelezenberichtenHet is belangrijk om elkaar de tijd te geven om fatsoenlijk te kunnen reageren (zie de vorige tip). Maar als jij de enige bent die spannende berichtjes stuurt, dan kan je er beter mee ophouden.

Sexting moet van beide kanten komen, het is geen eenrichtingsverkeer.

Wanneer hij nooit reageert dan is het nou niet bepaald spannend voor jou. Als je dit heel erg jammer vindt kun je dit een keer (subtiel) ter sprake brengen.

Wat je ook kunt doen is hem op een andere manier opwinden, op een manier waarop hij wel moet reageren. Wat die manier is dat .


Tip 15: Wees jezelf

wees jezelfTijdens een gesprek kan je niet urenlang nadenken voordat je een antwoord geeft, bij het sturen van berichtjes kan dit wel.

Het kan dus verleidelijk zijn om net zo lang na te denken totdat je een leuke reactie hebt bedacht.

Toch wil ik je adviseren om dit niet te doen, omdat:

 1. Het zonde van je tijd is.
 2. Hij je leuk vindt om wie je bent en niet om je “berichtjes personage”.

Soms zie je dat vrouwen plotseling in hun berichtjes gaan praten als een veredelde pornoster of omgekeerd juist vervallen in wollig taalgebruik en ingewikkelde proza.

Dat is niet handig. Hij kent je en je berichtjes komen daardoor minder goed over. Probeer in plaats daarvan om gewoon op dezelfde manier te schrijven als dat je normaal zou praten.

Hoe verleidelijk het soms ook kan zijn, probeer je niet anders voor te doen. Om de simpele reden dat jij goed genoeg bent, en als hij dit anders ziet – om wat voor reden dan ook – dan is het de hoogste tijd om hem het huis uit te doen.


Tip 16: Vermijd de zogenaamd grappige berichtjes

Zogenaamd grappigHet doel van sexting is om spanning op te bouwen, seksuele spanning welteverstaan.

Sexting is verre van aantrekkelijk als je zogenaamd grappige berichten stuurt. Er gaan een hoop van dit soort berichten in de rondte, maar ze hebben een averechts effect. Dit is zo’n typisch berichtje wat een tijdje terug in de roulatie was.

“Je hebt een nieuwe outfit nodig. Waarom trek je mij niet aan?”

Grappig?

Mwah, als het je humor is misschien. Misschien moet hij er om lachen, maar opgewonden wordt hij er in ieder geval niet van.

Als je tegelijkertijd grappig probeert te zijn dan verbreek je deze spanning. Dit wil je koste wat het kost zien te voorkomen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat hij je bij vervolgpogingen niet meer serieus neemt:

“Is ze dit keer serieus of maakt ze weer een grapje?”

Ook al ben jij die keer misschien wel bloedserieus, laat het dus niet zover komen en vermijd de zogenaamd grappige berichtjes.


Tip 17: Vergeet de “dating regels” uit het ouderwetse boekje

Je hebt er vast weleens van gehoord, de “dating regels”. Regels zoals:

 • Heb geen seks voor het huwelijk.
 • Mannen moeten (altijd) het initiatief nemen.
 • Wacht X aantal dagen voordat je wat van je laat horen.

Dit soort regels zijn oud en achterhaald, ze komen dan ook praktisch uit een ander tijdperk.

Mijn advies is daarom: overtreed die regels.

Ga niet eindeloos lang lopen wachten tot je partner het initiatief neemt om een spannend berichtje te sturen. Misschien doet hij dit wel nooit. Trek dus de stoute schoentjes aan en neem het heft in eigen handen.


Tip 18: Beschrijf hoe opgewonden jij bent

Vrouwen hebben vaak de neiging om te denken aan hoe ze hem opgewonden kunnen maken. Hier is natuurlijk niets mis mee, maar om sexting zo spannend mogelijk te maken is een andere benadering vereist.

Vertel hem dus niet:

 • Wat je met hem zou willen doen.

Maar vertel hem in plaats daarvan:

 • Hoe opgewonden jij van hem raakt.

Want als er één ding is waar mannen opgewonden van raken dan is het wel het feit dat er een vrouw is die opgewonden van hem raakt.

In de slaapkamer is het makkelijk voor hem om erachter te komen of jij opgewonden bent. Maar tijdens sexting is dat een ander verhaal, het is dus aan jou de taak om hem te laten merken dat jij opgewonden bent.

Dit zal in het begin een beetje wennen zijn, maar als je hier wat meer handigheid in krijgt dan kan je hem helemaal gek maken (in de positieve zin van het woord).


Tip 19: Het perfecte berichtje bestaat niet

sexting tips voor vrouwenUit ervaring weet ik dat vrouwen zich ontzettend druk kunnen maken over zoiets simpels als een klein berichtje. Ze zijn bang dat het berichtje misschien de verkeerde signalen afgeeft…

Als dit herkenbaar voor je is dan heb ik goed nieuws, wij mannen zijn

Ja echt.

Negen van de tien keer vallen deze dingetjes ons niet eens op, we lezen er dwars overheen.

Maak je dus niet teveel zorgen over het spannende berichtje dat je stuurt, het perfecte berichtje bestaat gewoonweg niet.


Tip 20: Gebruik zijn naam zo nu en dan

Egoïstisch als wij mannen zijn, vinden we het geweldig wanneer een vrouw onze naam zegt. Andersom is dit niet veel anders, maar goed.

Niet voor niets dat er een heel hoofdstuk aan heeft gewijd in zijn wereldbekende boek: “How to Win Friends and Influence People.” (aanrader)

Zo zegt hij:

Remember that a person’s name is to that person the sweetest and most important sound in any language.

– Dale Carnegie

Ditzelfde trucje is perfect om toe te passen bij het versturen van spannende berichten.

Maar net als bij de emoticons, overdrijf hier niet mee.


Tip 21: Hou het onvoorspelbaar

VerassingHoe zou jij het vinden als hij je voor de seks precies vertelt wat hij met je van plan is?

Juist, niet zo leuk.

In één klap is het uit met de pret, simpelweg omdat het verrassingselement er vanaf is.

Zorg er dus voor dat je berichtjes niet te voorspelbaar zijn. Zelfs elke maandagochtend een sexy foto naar hem sturen gaat vervelen.

Net als vrouwen willen mannen variatie, geef hem die dus ook.


Tip 22: Vermijd grof taalgebruik

vriendschaptussenmanenvrouwmogelijkDe geruchten zijn waar, er is een kleine groep mannen die er opgewonden van raakt. Maar voor het overgrote deel van de mannen is dat een ander verhaal (lees: het is een ).

Om die reden is het beter grof taalgebruik te vermijden.

De enige uitzondering hierop is wanneer je zeker weet dat hij hiervan houdt.

In alle andere gevallen, doe het niet. Het is beter om te kiezen voor zekerheid, zo voorkom je dat je vriendje schreeuwend bij je wegrent.


Tip 23: Waarom alcohol en sexting een slecht idee is

Food_Food-011Ooit een gênant berichtje gestuurd na een lange stapavond? De kans is groot dat je weet hoe ongemakkelijk dit kan zijn…

Die avond dacht je misschien:

 • Wat een geweldig idee om dit berichtje te sturen.

Maar toen je wakker werd dacht je:

 • Oohneeee. Wat heb ik gedaan?!

Je kunt hieruit opmaken dat alcohol en berichten sturen niet goed samengaan. Ditzelfde geldt voor alcohol en sexting. Je bent gewaarschuwd.


Tip 24: Stuur een sexy berichtje vlak na een date

Wanneer jullie beiden een leuke date hebben gehad dan is dat leuk om elkaar te vertellen.

Maar waarom niet een (klein) stapje verdergaan?

Stuur dus niet alleen:

“Hey, het was gezellig gister.”

Maar maak gebruik van dit moment om een spannend berichtje te sturen. Ook hij zal dit weten te waarderen.


Tip 25: Houd rekening met het tijdstip

te vroeg voor datNou kan het zo zijn dat je ‘s ochtends wakker wordt en meteen aan hem denkt. Dan kan het verleidelijk zijn om hem op dat moment even snel een spannend berichtje te sturen.

Maar kijk hiermee een beetje uit.

Bijna geen enkele man zit om 7 uur ‘s ochtends op een seksueel getint berichtje te wachten. Sterker nog, hij zal hier een beetje van schrikken (er vanuit gaande dat jullie nog niet samenwonen).

Als gevolg zal hij  zo bereik je precies het tegenovergestelde van wat je met sexting wil bereiken. Niet doen dus.


Tip 26: Vermijd (te) serieuze gesprekken

Schermafbeelding 2015-09-25 om 17.42.46Stel dat jullie seks hebben en dat hij opeens vraagt wat de staartdeling van 43 is. Kabam. In één keer is het hele moment verpest.

Oke.

Dit voorbeeld is misschien wat extreem.

Maar serieuze gesprekken zijn er gewoon voor een tijdstip. Klaar. Mannen zien serieuze gesprekken vaak als ‘gezeik’, en ik ken maar weinig mannen die daarvan opgewonden raken.


Tip 27: Weet wanneer je moet stoppen

Hollands casinoAls deze tip je doet denken aan een  van het Holland Casino, dan heb je helemaal gelijk. Speltip 9 om precies te zijn.

Even zonder dollen, zorg ervoor dat je niet te ver gaat met sexting.

Het is niet de bedoeling om alles wat er in de slaapkamer gebeurt ter sprake te brengen. Gebruik je gezonde verstand en dan komt het goed.


27 Sexting voorbeelden ter inspiratie

Mocht je nog niet zo creatief zijn of heb je wat inspiratie nodig, dan heb je hier 27 sexting voorbeelden die je kunt gebruiken.

 1. “Ik droomde vannacht over je… Naakt”
 2. “Raad eens waar ik nu aan denk? Ik geef je een hint. Het heeft te maken met jou en met mij…”
 3. “Wat is je favoriete herinnering van ons samen in bed?”
 4. “Ik wil je. Nu.”
 5. “Je ziet er goed uit vandaag. Hoe ik dat weet? Je ziet er altijd goed uit.”
 6. “Vanavond is het jij en ik.”
 7. “Hey, ik draag geen beha op dit moment… Wat ben jij nu aan het doen?”
 8. “Als je alles met me mocht doen, wat zou je dan met me willen doen?”
 9. Hey, ik moest vandaag aan je denken onder de douche.”
 10. Ik heb vannacht over je gedroomd;)”
 11. “Wil je me een foto sturen? Een foto die je nog nooit naar iemand anders hebt gestuurd?”
 12. “Ik lig nu in bed. Ik wou dat je nu hier was;)”
 13. “Ik word al opgewonden als ik alleen maar aan je denk, hoe doe je dat toch?”
 14. “Wist je dat je echt onweerstaanbaar sexy bent?”
 15. “Ik weet niet wat het is, maar ik werd ineens zo opgewonden toen ik aan je dacht.”
 16. “Wat je met me doet… Ik ben sprakeloos…”
 17. “Mijn handen. Mijn heupen. Mijn lippen. Jouw lichaam. Vanavond.”
 18. “Wat wil je dat ik vanavond voor je aan doe?”
 19. “Ik heb een leuk ideetje… Ik vertel het je vanavond;)”
 20. “Ik lig nu naakt in bed en ik moest gewoon even aan jou denken…”
 21. “Mijn hoofd slaat op hol… Ik wil je zien;)”
 22. “Het klinkt misschien een beetje gek… Maar ik moet telkens aan gisteravond denken…”
 23. “Ik wil je handen op mijn lichaam voelen.”
 24. “Wat heb je aan vandaag?”
 25. “Ik kan niet wachten om je weer te zien vanavond… Ik neem je gelijk mee naar de slaapkamer;)”
 26. “Vanavond heb ik een verassing voor je…”
 27. “Ik weet wat je denkt… Ik denk precies hetzelfde;)”

Is sexting de enige manier om zijn aandacht te trekken?

Nee.

Sexting is heel erg leuk en je kan het gebruiken om jullie relatie spannend te houden. Maar het werkt natuurlijk alleen bij een man die jou al leuk vindt.

Als je op zoek bent naar een manier om een man verliefd op je te maken, dan zal sexting niet helpen. Maar als je jezelf hieronder aanmeldt dan stuur ik je de manier om iedere man verliefd op je te maken. Zelfs als je al heel lang in een relatie zit.

Dus meld je hieronder aan en dan stuur ik het privé naar je toe.

Laat een reactie achter:

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message